Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar yeni aklıma geldi hemen anlatayım..
bigün babamla oturuyoruz 5 sene falan olluyo (o zaman daha küs değiliz tabiii)
babam çok hasta ama bende korkuyorym başında bekledim..
bana döndü kızım ben ölecem galiba hakkını helal et seni çok kırdım dedi
bende nasıl oldu anlamadım allah gecinden versin baba diyeceğime allah belanı versin baba demişim :78: adam ölmekten beter oldu ona mı yanayım yoksa bu laf ağzımdan nasıl çıktı onamı yanayım anlamamıştım doğrusu:77:

kızlar yeni aklıma geldi hemen anlatayım..
bigün babamla oturuyoruz 5 sene falan olluyo (o zaman daha küs değiliz tabiii)
babam çok hasta ama bende korkuyorym başında bekledim..
bana döndü kızım ben ölecem galiba hakkını helal et seni çok kırdım dedi
bende nasıl oldu anlamadım allah gecinden versin baba diyeceğime allah belanı versin baba demişim :78: adam ölmekten beter oldu ona mı yanayım yoksa bu laf ağzımdan nasıl çıktı onamı yanayım anlamamıştım doğrusu:77:

ne desem bilemedim :1:

olmadım ama olan birini anlatıyım ben okulda tuvalette ağlarken lavabonun karşısında arkadaşmda beni teselli ederken tuvaletten bir şeyin yere düştünü gördük biz ilk başta etek felan santık işte aldırmadık tuvaletin altından 10 cm boşluık var yukarıya doğru ben işte ağlıyorum bir anda tuvalletten erkek çıkmasınmı aman tanrım ben erkeğe sapık felan diyorum adam o kadar mahcupki... başka okuldan gelmiş bide adam tuvalletten gittikten sonra tuvaleti felan yokladım içerde biri varmı diye biraz pis kokuyordu ama neyse :1::1::1::1::1::64::60::60::60::60::60::60::60::60:

istemeye geldiklerinde ne kadar marifetli olduğumu göstermek için pişirdiğim kahveden başka ayrı bi cezveye de kahve yaptım şekersiz aşırı yogun ki sadece köpügünü alıcam onun...sonra nolduysa bi karışıklık oldu ben o kullanmamam gereken cezveden müstakbel kayınvalideme kahve koydum ne düşünmüştür kimbilir ıyy buz gibi acı şekersiz ...içmedi sevmiyorum dedi :71:

bende esime kiyamadigimdan tuzlu kahveyi kayinvalideme vermistim :27::27: kim bilir nasil kizmistir bana :27::27::27:

yeni bir mevzumu anlatcam :23:
geçen sevdicegimle küstük.. banyoya kilitledım kendımı..
oda zorla kapıyı acmaya calısıyor.. tabi ben kıvrandırcam ya elımde tel klozetn ustune oturdum .. neyse kapının kılıdını actım ..girdi bu içeri .. naz yapıp yerimde sekeyim derken klozetin kapagının içine gecti totom . kocacım başladı gülmeye :52:
elini neye atsan kırıyorsun iflas ettırcen bizi diyip kahkahayı bastı :D
ne büyük rezillik yaa .. kiloluda degildim niye kırıldıki o ya:44:
utanmaz sende de ne toto varmış diyo bide:25::26:

belki sizinde başınıza gelmiştir.
sevdicekle buluştuk bigün
karşımda oturuyor böyle uzun uzun baktı bana
sanki iltifat edecek özel birşey dicekmiş gibi yaklaştı
hayatım benle mi yarışıyorsun dedi
ne konuda canım dedim
bıyık konusunda aşkım dedii.
ben kızardım bozardım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim.
ne ayıp!! öyle söylenir mi?!! densizsin dedim astım yüzümü.
bana ders oldu ama o sabah evde usta vardı bende makineyle alırım d.üstü tüylerimi ses olur diye açmadım. bir dahaa töbee cumhurbaşkanı gelse işimden alıkoyamaz beni. çok fena rezil olmuştum yaa hatırladıkça utanıyorum.

Son düzenleme:
belki sizinde başınıza gelmiştir.
sevdicekle buluştuk bigün
karşımda oturuyor böyle uzun uzun baktı bana
sanki iltifat edecek özel birşey dicekmiş gibi yaklaştı
hayatım benle mi yarışıyorsun dedi
ne konuda canım dedim
bıyık konusunda aşkım dedii.
ben kızardım bozardım elimi kolumu nereye koyacağımı bilemedim.
ne ayıp!! öyle söylenir mi?!! densizsin dedim astım yüzümü.
bana ders oldu ama o sabah evde usta vardı bende makineyle alırım d.üstü tüylerimi ses olur diye açmadım. bir dahaa töbee cumhurbaşkanı gelse işimden alıkoyamaz beni. çok fena rezil olmuştum yaa hatırladıkça utanıyorum.

inanmiyorum yaaa hakatende rezillikmis :1: ama cok ayip etmiss :19::19:

:1:sen niye kiziyosun kendine canim asil o utansin söylediklerinden :19::19:

:60::60::60: ihmalkarlığıma kızmıştım o zaman. o da densizlik etti tabi şebelek aldı ağzının payını oturdu aşağı. bi gün o traşsız geldi yanıma hayırdır bana nisbet mi yapıyorsun kusura bakma benm kıl köklerm seninki kadar kuvvetli değil dedim. ayyy canım sen bana alındın mı şakaydı o sen herhalinle güzelsin filan diyee kıvırmaya çalıştı şebelek. hatıra oldu işte bizee böyle dostlara anlattıkça güldüğüm cici bir hatıra:):):))):))

bende bugün yasadigim bi olayi anlatayim, esime degil ama misafirlerime rezil oldum :17:
:12:sabahin 5inde kalkip evi terrrrtemmizz temizleyip mis kokulu oda sprayimide sIkIp piril piril bir hale soktuktan sonra firina gidip ekmek aldim eve dönerken sabah kahvaltisina davet ettigim misafirlerimle yolda karsilastik, 4 kisi beklerken 8 kisi geldiler :44: neyse hep beraber eve ciktik, ben kapiyi acar acmaz allahimm o da ne?? evde igrenccc bi koku ama inanilmaz bi koku saskin gözlerle bu kokunun nerden geldigine anlam vermeye calisirken salona gectik hep beraber ve aman allahim ev savas alanina dönmüs :53::53: o herkeze cok met ettigim temiz kedim saksinin icine afedersiniz büyük cisini yapmis topraklada bi güzel kapatmaya calismis ama becerememis evin her tarafi toz toprak birde bi güzel o patileriyle bembeyaz koltuklarimin üzerinde gezmis :50: ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim elim ayagim titredi resmen:18: ama kedinin tuvaletini balkonda birakanda suc tabiii :27: bidaha hayatta balkonda birakmam ahh pati ahh 8 kisiye rezil ettin beni :19: okadarda ugrasmistim bee :97:

:60::60::60: ihmalkarlığıma kızmıştım o zaman. o da densizlik etti tabi şebelek aldı ağzının payını oturdu aşağı. bi gün o traşsız geldi yanıma hayırdır bana nisbet mi yapıyorsun kusura bakma benm kıl köklerm seninki kadar kuvvetli değil dedim. ayyy canım sen bana alındın mı şakaydı o sen herhalinle güzelsin filan diyee kıvırmaya çalıştı şebelek. hatıra oldu işte bizee böyle dostlara anlattıkça güldüğüm cici bir hatıra:):):))):))

hehe agzinin payini iyi vermissin :52:

bende bugün yasadigim bi olayi anlatayim, esime degil ama misafirlerime rezil oldum :17:
:12:sabahin 5inde kalkip evi terrrrtemmizz temizleyip mis kokulu oda sprayimide sIkIp piril piril bir hale soktuktan sonra firina gidip ekmek aldim eve dönerken sabah kahvaltisina davet ettigim misafirlerimle yolda karsilastik, 4 kisi beklerken 8 kisi geldiler :44: neyse hep beraber eve ciktik, ben kapiyi acar acmaz allahimm o da ne?? evde igrenccc bi koku ama inanilmaz bi koku saskin gözlerle bu kokunun nerden geldigine anlam vermeye calisirken salona gectik hep beraber ve aman allahim ev savas alanina dönmüs :53::53: o herkeze cok met ettigim temiz kedim saksinin icine afedersiniz büyük cisini yapmis topraklada bi güzel kapatmaya calismis ama becerememis evin her tarafi toz toprak birde bi güzel o patileriyle bembeyaz koltuklarimin üzerinde gezmis :50: ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim elim ayagim titredi resmen:18: ama kedinin tuvaletini balkonda birakanda suc tabiii :27: bidaha hayatta balkonda birakmam ahh pati ahh 8 kisiye rezil ettin beni :19: okadarda ugrasmistim bee :97:
benimde kedim vardı bebişimiz olmadan önce biryer bulamıyınca oraya yapmıştır aman boşver onların 8 kişi gelmesi de ayıp bence..:52:

benimde kedim vardı bebişimiz olmadan önce biryer bulamıyınca oraya yapmıştır aman boşver onların 8 kişi gelmesi de ayıp bence..:52:

evet yaaa :52: 4 kisilik kahvalti hazirlamistim bidee :19:

ya benim anlamadigim kedimi balkona cisini yapsin diye cikariyorum ama yok yapmiyor, neyse iceri kattim gitmeden önce e bu seferde cisi gelmis tuvaletide balkondaydi iceride almadim, garibim gitmis saksinin icine yapmis yaaa :1:

olmadım ama olan birini anlatıyım ben okulda tuvalette ağlarken lavabonun karşısında arkadaşmda beni teselli ederken tuvaletten bir şeyin yere düştünü gördük biz ilk başta etek felan santık işte aldırmadık tuvaletin altından 10 cm boşluık var yukarıya doğru ben işte ağlıyorum bir anda tuvalletten erkek çıkmasınmı aman tanrım ben erkeğe sapık felan diyorum adam o kadar mahcupki... başka okuldan gelmiş bide adam tuvalletten gittikten sonra tuvaleti felan yokladım içerde biri varmı diye biraz pis kokuyordu ama neyse :1::1::1::1::1::64::60::60::60::60::60::60::60::60:

buna benzer biseyi bende yasadim :17::17: 5-6 saatlik yolculuktayiz, neyse yolculuk iste beni bayaa bi sarsti uykuluyum kafa calismiyor :111:
bi ara öyle bi sıkıstımki hemen ilk gelen benzinlige saptik wc isaretini görür görmez indim arabadan alel acele bacaklarimida birbirine sıkıstıra sıkıstıra yürüyorum, kafa calismiyorya hic dikkat etmeden girdim wcye bi güzel rahatladiktan sonra elimi yüzümü yikiyorum ama nasil yikiyorum avcuma suyu doldurup şappp suratima carpip aynaya bakiyorum ve ne göreyim aynadan arkamda adamin biri durmus bana bakiyor :44: hemen arkami dönüp adamida bi güzel azarladim, adam saskin gözlerle biseyde diyemedi, wc den ciktiktan sonra karsimda erkekler icin olan isareti gördüm :17::17::17:
meger erkek tuvaletine girmisim :37: ordan arabaya dogru nasil kaciyorum ama :27:

eşim kurabiyeyi çok sever. evliliğimizin ilk aylarındaydık. yapayım da mutlu olsun dedim. artık neyini eksik yada fazla koyduysam taş gibi olmuştu kurabiyeler.
"bunları birinin kafasına fırlatsan vereceğin zararı düşünemiyorum" demişti. çok utanmıştım:27:
neyse sonradan öğrendim artık kurabiye yapmayı :90:

:1::1::1::1:bu olayın aynını bende yaşamıştım benim eşimde kurabiyeyi çok sever ozamanlar sevgiliydik ve ben kurabiyeyi çok sevdiğini duyunca hemen yapıp götürdüm oda bir tane yedi beğendim dedi çaktırmıyorda ertesi gün anlatıyor gece rüyasına girmiş benim taş kurabiyeler kardeşi eşimi kızdırıyormuş rüyasında oda kardeşinin kafasına atmış kurabiyeden kardeşinin kafası yarılmış neyseki rüya ama kurabiyede öle böle değil resmen taş gibi olmuştu bende neden götürmeden önce tadına bakmadıysam :17::17::17:

Son düzenleme:
ilk aylarımızdan birinde
artık gerçekten mi yaptı ya da uyku sersemi bana mı öyle geldi yoksa rüyaymıydı hala bilmiyorum
uykumda aşkıım osurma git tuvalete s..ç e mi deyip dönmüşüm
sabah anlatınca kendimi çok kötü hissetmiştim :26:
tabi sormadım soramadım :44:

buda benden :)

3 sene önce bir yazlık aldık ilk yazımızı geçireceğiz o evde
en sevdiğim arkadaşım geldi kıbrıstan bana tatile
bizim de bir blok arkamızda bi radyocu var tanınmış
biz bir iki defa selamlaşmıştık benim köpeği severken falan konuşmuştuk bu kadar
daha fazla bi görüşmüşlüğümüz yok
neyse arkadaşım geldi o akşam dışarı çıktık kimseyi tanımıyoruz tabi daha çevremiz falan yok
gezdik biraz dönüyoruz bizim komşu radyocuyla karşılaştık selamlaştık falan
benim arkadaş tutuştu aaa bu o değil mi aaa çok yakışıklııymış falan
neyse bizim kız deli
ne olur tanıştır beni diye ısrar etmeye başladı
dedim ya sadece selamlaşıyorruz biz seni ne diye tanıştırıcam
yok ısrar ısrar üstüne
dedim tamam ama nasıl önce bir ortam yaratmak lazım direk nasıl tanıştırıcam
gel dedi sitede tur atalım geçelim kapısının önünden falan köpeğide al belki sever muhabbet olur :52:
neyse biz bi tur geçtik kapının önünden bir baktık beş altı kişiler sadece erkek
ya ne olur bulalım bir yolunu yalvarıyor :D
hadi dedi bi kola alalım bide çekirdek gidelim muhabbete
yapma etme diyene kadar bizimki aldı kola ile çekirdeği
biz benim elimde köpek onun elinde bi şişe kola ve çekirdek
kör bi boktadan evi kesiyoruz bu arada da giriş cümlemizi hazırlıyoruz :52:
_merhaba biz bu sitede yeniyiz tanıdığımız kimse yok canımız sıkıldı sizin bahçe çok kalabalık katıla bilr mmiyiz
arkadaştan çıkan müthiş giriş cümlesi bu
dedim kızım 5 erkeğin içine böyle 2 kız gir birde embesil gibi elde kola çekirdek
ben gülmeye başladım
derken arkadaş çekirdeği açtı yemeye başladık
ben yediğim çekirdeğin kabuğunu havaya doğru attım
gitti saçına yapıştı bunun,bu aradada hala giriş cümlesini tekrarlıyor
o an gözümde şu sahne canlandı (adamlar oturuyor biz gidiyoruz,yarısı içilmiş kola yarısı yenmiş çekirdek,artı saçında çekirdek kabuklarıyla dolaşan bi kız ve merhabaaa biz geldik )ve bu hayalin
gözümde canlanmasıyla eş zamanla kahkaha atmaya başladım
derken aman allahım çişimi tutamıyorum ama o da ne sanki 2 gün yapmamışım
etek vardı bacaklarımdan süzülüyor
gülmem durdu ama ben hala işiyorum
o an bir sessizlik oldu derken yanımızdan biri geçiyordu
benim yanımda da köpek
çocuk aaa çok güzel bi köpek dedi
benim gözlerim büyüdü çünkü ben hala işiyorum
o an bi sessizlik oldu çocuk bacaklarıma baktı süzülüyor :17:
ölsem yeriydi kurşun sıksan kanım akmıycak
ve daha kötüsü o çocuk o 5 li gurubun 6. sıymış
hepsine anlattı muhtemeln sizin evi kesen sidikli bi kızla yannında saçında çekirdek kabuğu dolu bi kız daha vardı diye :17:

Back
X