Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

buda benden :)

3 sene önce bir yazlık aldık ilk yazımızı geçireceğiz o evde
en sevdiğim arkadaşım geldi kıbrıstan bana tatile
bizim de bir blok arkamızda bi radyocu var tanınmış
biz bir iki defa selamlaşmıştık benim köpeği severken falan konuşmuştuk bu kadar
daha fazla bi görüşmüşlüğümüz yok
neyse arkadaşım geldi o akşam dışarı çıktık kimseyi tanımıyoruz tabi daha çevremiz falan yok
gezdik biraz dönüyoruz bizim komşu radyocuyla karşılaştık selamlaştık falan
benim arkadaş tutuştu aaa bu o değil mi aaa çok yakışıklııymış falan
neyse bizim kız deli
ne olur tanıştır beni diye ısrar etmeye başladı
dedim ya sadece selamlaşıyorruz biz seni ne diye tanıştırıcam
yok ısrar ısrar üstüne
dedim tamam ama nasıl önce bir ortam yaratmak lazım direk nasıl tanıştırıcam
gel dedi sitede tur atalım geçelim kapısının önünden falan köpeğide al belki sever muhabbet olur :52:
neyse biz bi tur geçtik kapının önünden bir baktık beş altı kişiler sadece erkek
ya ne olur bulalım bir yolunu yalvarıyor :D
hadi dedi bi kola alalım bide çekirdek gidelim muhabbete
yapma etme diyene kadar bizimki aldı kola ile çekirdeği
biz benim elimde köpek onun elinde bi şişe kola ve çekirdek
kör bi boktadan evi kesiyoruz bu arada da giriş cümlemizi hazırlıyoruz :52:
_merhaba biz bu sitede yeniyiz tanıdığımız kimse yok canımız sıkıldı sizin bahçe çok kalabalık katıla bilr mmiyiz
arkadaştan çıkan müthiş giriş cümlesi bu
dedim kızım 5 erkeğin içine böyle 2 kız gir birde embesil gibi elde kola çekirdek
ben gülmeye başladım
derken arkadaş çekirdeği açtı yemeye başladık
ben yediğim çekirdeğin kabuğunu havaya doğru attım
gitti saçına yapıştı bunun,bu aradada hala giriş cümlesini tekrarlıyor
o an gözümde şu sahne canlandı (adamlar oturuyor biz gidiyoruz,yarısı içilmiş kola yarısı yenmiş çekirdek,artı saçında çekirdek kabuklarıyla dolaşan bi kız ve merhabaaa biz geldik )ve bu hayalin
gözümde canlanmasıyla eş zamanla kahkaha atmaya başladım
derken aman allahım çişimi tutamıyorum ama o da ne sanki 2 gün yapmamışım
etek vardı bacaklarımdan süzülüyor
gülmem durdu ama ben hala işiyorum
o an bir sessizlik oldu derken yanımızdan biri geçiyordu
benim yanımda da köpek
çocuk aaa çok güzel bi köpek dedi
benim gözlerim büyüdü çünkü ben hala işiyorum
o an bi sessizlik oldu çocuk bacaklarıma baktı süzülüyor :17:
ölsem yeriydi kurşun sıksan kanım akmıycak
ve daha kötüsü o çocuk o 5 li gurubun 6. sıymış
hepsine anlattı muhtemeln sizin evi kesen sidikli bi kızla yannında saçında çekirdek kabuğu dolu bi kız daha vardı diye :17:

:60::60::60::60: buna cok güldümmm :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

o günden sonra çocukla selamıda kestim
uzun bir süre de köpeği tenha yerlerde dolaştırdım oyy oyyy
o yaz nasıl geçti bir ben bilirim :D

bigün bende disarda oturuyorum cekirdek citlatiyorum ama o nasil citlatma görende cekirdek yarismasi zanneder en hizli citlatana sanki ödül vericeklermis gibi citlatiyorum, okadar kaptirmisim kendimi yanii, bide öyle bi dalmisimki 10 dakkadir sürekli ayni yere bakiyorum... bi ara sürekli ayni yere baktigim yerde iki ayak belirdi :44:
uzunca bakakaldiktan sonra yavasca yukari dogru bu kim diye bakinca meger sevgilimmis :17::17:
nasil utandim ama :16:
:44:bu nasil cekirdek citlatiyo demistir kesin :17:

Ortaokldayken bi h.sonu annemler gündüz evde yoktu. Bnd bi kız arkadaşını davet ettim. Kız gelmeden markete gittim bişeyler aldm. Neyse eve geldim oda ne anahtarı unutmuşum.kızda geldi ve apt.nın önünde bnm aldıklarımı yiyerek annemleri bekledik. Evide uzaktı çok utanmıştm

buda benden :)

3 sene önce bir yazlık aldık ilk yazımızı geçireceğiz o evde
en sevdiğim arkadaşım geldi kıbrıstan bana tatile
bizim de bir blok arkamızda bi radyocu var tanınmış
biz bir iki defa selamlaşmıştık benim köpeği severken falan konuşmuştuk bu kadar
daha fazla bi görüşmüşlüğümüz yok
neyse arkadaşım geldi o akşam dışarı çıktık kimseyi tanımıyoruz tabi daha çevremiz falan yok
gezdik biraz dönüyoruz bizim komşu radyocuyla karşılaştık selamlaştık falan
benim arkadaş tutuştu aaa bu o değil mi aaa çok yakışıklııymış falan
neyse bizim kız deli
ne olur tanıştır beni diye ısrar etmeye başladı
dedim ya sadece selamlaşıyorruz biz seni ne diye tanıştırıcam
yok ısrar ısrar üstüne
dedim tamam ama nasıl önce bir ortam yaratmak lazım direk nasıl tanıştırıcam
gel dedi sitede tur atalım geçelim kapısının önünden falan köpeğide al belki sever muhabbet olur :52:
neyse biz bi tur geçtik kapının önünden bir baktık beş altı kişiler sadece erkek
ya ne olur bulalım bir yolunu yalvarıyor :D
hadi dedi bi kola alalım bide çekirdek gidelim muhabbete
yapma etme diyene kadar bizimki aldı kola ile çekirdeği
biz benim elimde köpek onun elinde bi şişe kola ve çekirdek
kör bi boktadan evi kesiyoruz bu arada da giriş cümlemizi hazırlıyoruz :52:
_merhaba biz bu sitede yeniyiz tanıdığımız kimse yok canımız sıkıldı sizin bahçe çok kalabalık katıla bilr mmiyiz
arkadaştan çıkan müthiş giriş cümlesi bu
dedim kızım 5 erkeğin içine böyle 2 kız gir birde embesil gibi elde kola çekirdek
ben gülmeye başladım
derken arkadaş çekirdeği açtı yemeye başladık
ben yediğim çekirdeğin kabuğunu havaya doğru attım
gitti saçına yapıştı bunun,bu aradada hala giriş cümlesini tekrarlıyor
o an gözümde şu sahne canlandı (adamlar oturuyor biz gidiyoruz,yarısı içilmiş kola yarısı yenmiş çekirdek,artı saçında çekirdek kabuklarıyla dolaşan bi kız ve merhabaaa biz geldik )ve bu hayalin
gözümde canlanmasıyla eş zamanla kahkaha atmaya başladım
derken aman allahım çişimi tutamıyorum ama o da ne sanki 2 gün yapmamışım
etek vardı bacaklarımdan süzülüyor
gülmem durdu ama ben hala işiyorum
o an bir sessizlik oldu derken yanımızdan biri geçiyordu
benim yanımda da köpek
çocuk aaa çok güzel bi köpek dedi
benim gözlerim büyüdü çünkü ben hala işiyorum
o an bi sessizlik oldu çocuk bacaklarıma baktı süzülüyor :17:
ölsem yeriydi kurşun sıksan kanım akmıycak
ve daha kötüsü o çocuk o 5 li gurubun 6. sıymış
hepsine anlattı muhtemeln sizin evi kesen sidikli bi kızla yannında saçında çekirdek kabuğu dolu bi kız daha vardı diye :17:

:60::60::60::60::60::60:bir daha o yazlıga gittinizmiii:60::60::60:radyodada anlatılmıştır bu konu dünya duymuştur

:60::60::60::60::60::60:bir daha o yazlıga gittinizmiii:60::60::60:radyodada anlatılmıştır bu konu dünya duymuştur

tabi ki mecburen gittim ama allahtan sattık geçen sene
ya harbi acaba anlatmış mıdır bizi radyoda falan :52: adam açısından da zor bi olay
adamın peşinde iki kız ikiside birbirinden kötü durumdan
biri idrar makinası gibi geziyor ortada
diğeri saçlarında çekirdek elinde yarısı içilmiş kola (ama hala torbasında kola içip içip tekrar koyuyor 2,5 litre bide ):66:
bakırköyde tedavisini yeni bitirmiş tipler
çok korkmuştur çokkkkk :66:

Geçen akşam alışveriş merkezinde eşimle gezerken gözüme bi elbise takıldı ama muhteşem bişi. tutulmuş gibi -ayyy elbiseye baaaaaakkk dememle camla bütünleşmem bir oldu :17: Resmen yapıştım cama bi kaç saniye geçmemişti ki içerideki satış elemanının şok olmuş gözlerini ve içerideki müşterilerin kahkahalarıyla kendime geldim Eşim mi ? gülmekten yerlerde. :27:

esim alışveriş merkezinde çalışıyor yanına gidiyordum x raydan geçicem diye kulaklıgımı çıkarayım dedim otomatik kapıya yapışıverdim :60::60:tabi bütün conconlar başladı gülmeye bende nasıl kızdıysam pancar gibi oldum eşimin yanına gittim oturdum başladım ağlamaya:60::60::60:eşim geldi korku dolu gözlerle bana bakıyo ne oldu diye agzımdan aynen şu cevap çıktıı:53::53:yaaaa kocacım otomatik kapı çarpar diye yazmamışlar çarptı bana eşimi hiç öyle gülerken görmemiştim:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

çok güldüm buna:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bir başka anımız:)
gıda firmasında çalışıyo kardeşim birgün dükkanın arka kısmına geçmiş elinde kasalarla yerdeki yagı görmemiş sen bas 2 metre uçmuş havayaaaaaaa:1:düşmüş bayılmış kıza ulaşamıyorum bende arıyorum tel açmıyo meger hastaneye kaldırmışlar yanına gittim tabi çok korktum sonra bana başladı gülerek anlatmaya ablaaaa düşerken beni görmeliydin matrix bile böyle uçmamıştır diye:60::60::60:sonra bende dedim beni korkuttu gıdıklayayım kardeşimin üztüne çullanmamla sedye katlanıp yere düştü ben kardeşimin üstüne içeri giren hemşire:53:ne oluyor burda diye sorunca kendimi basılmış hissettim :60::60::60::60::60::60::60:serumuda kırmışız hemşire beni odadan kovmuştu :63::63::63:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

gene böyle tatildeyiz birkaç arkadaş var yüzme pek bişlmiyorlar bende hava atıcam diyeeeeeee balıklama atladım boyu geçmiyormuş kafamı kuma çarptım resmen dişlerim birbiine çarptı:60::60::60::60:tabi çıkınca millet dalga geçmişti

ben bikini pek giymem nedense o yaz alacagım tuttu ama çok güzeldi beeeeeeee:52::52::52::52:giydim denizde yüzmeye başladım birden bir rahatlık oldu üzerimde bir baktım kardeşim üzerime dogru koşuyoo tabi ben ellerimle gerine gerine saçlarımı düzeltiyorum kardeşim koca memelerin firar etmiş kızım demesiyle kendimi suyun içinde buldum allahtan babam kalabalık yere götürmemişti bizi:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kızımı ilk denize soktuğum zaman bebekti daha...belime kadar girmiş,onu koltuk altından tutmuş yüzdürüyordum.eşime döndüm:'şuna bak ya,ne güzel yüzüyor...'dedim sonra kızıma döndüm gülümseyerek:'prenses benim kızım yaaa....'dedim.birden denizden bir kabarcık çıktı ve flop diye kızımın kakası yanımdan hürriyet abidesi gibi süzülüverdi...ben şok sağ sola bakıyorum.eşim:'prenses yumurtladı...'dedi...neyseki gören olmadı,ya da oldu da görmemezlikten geldiler...

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yeni evliyiz hiç eşimin yanında pırtlamadım bir gece zorrrrrrrrrrrrtt sesine sıcradım nasıl utandıysam gözlerimi sıkı sıkı kapatıp birini açıp eşime bakmıştım duydumu diyeeeee çok utanmıştım yaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

amaaaa burdaki altın kural:şahit olsa dahi,inkar edeceksin...ben ööşe şeyler yapmam diyeceksin....bunlar sana has davranışlar diye de ekleyeceksin...zamanla kendisi bile şüpheye düşer...

güzel yaklaşımmış canım:1::1::1::1::1::1::1::1:

yorgan havalandırma deyince aklıma geldi evliliğimizin ilk kışı ev soğuk bizim yorgan üstü ağır bir battaniye var eşim yastığa kafayı koyduğu gibi uyur bnde pıs pıss salıorum yorgan altında osırada eşim sağdan sola dönerken yorgan hafif havalandı offff dedim ben ve uyuyan dev uyandı uyanmakla kalmadı öle bir hızla geriye doğru hamle yaptıki dizlerinin üstüne düştü o anki bana bakışlarını etrafa bakışlarını ve sürekli bune bune allahım bune demesini hiç unutamam :78:

şimdi rahat rahat salıorum gerçi hatta tarz yapıoruz eşim koşarak salıor ben kollarımı yukarı kaldırarak böle mutlu huzurlu bir aileyiz işte:70:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ben aile apt da oturuorum neyse bayramlarda kayınvalidelerde gelior apt da yatıya bizde oluorlar ama gündüz dede var onun evinde yenilip içilior tuvaletim gelince eve çıktım kapının üstündede anahtarlar oluor neyse ben tuvaletteykenn kapı açıldı eşim aşkıııımmm dedii bende ıkınarakk efffeennnndddiiiiimmmmmmmmm dedim eşim ışık hızıyla babamın başı ağrıorda uzancak battaniye nerdeydi ahah dolapta dedi ben bittimmmmm:78::78: mahvoldum neyse eşim kayınpederi yatırdı bende hemen çıkıp aşağı indim 3 günde yüzüne bakamadım adamın:78:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bigün çamasırları asıyorum yeni evliyim böyle dantelli çamasırlarım falan :17:elimden sexy sütyen aşagı düştü allahııım :53:içeri koştum kocaaaaaacım aşagı çamasır düştü alırmısın dedim ama ne oldugunu söylemedim yoksa gitmez biliyorum indi bende bakıyorum arka bahçe ya yola düşeydi:60::60:arıyo baktı benim sütyen yukardanda izliyoum bunu almam demezmi tabi been akşam çıkarırken çıkarmam demiyon deyiverdimmmm:53:abooo karşıda hacı amca bir bana bir eşime bakıyorezillik diz boyuuuuuuuu camı kapatıp perdeyi çekmem bir oldu:60::60::60::60::60:eşim eve geldi attık kendimizi yere:60::60::60::60::60::60::60:

süpermiş bu:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ya varya ilaç gibi gelior burası insana yaşlar geldi gözümden gülmekten süpersiniz hepiniz. bende bugün işyerinde sordum bizim ekibe. bi ablamız anlattı. yeni evlilermiş otobüse binip misafirliğe gidiolarmış. ama kadının midesi öle bulanmışki kustu kuscak. kocasından utanıomuş. ağzına kadar gelmiş kaçkez geri yutmuş :1: sapsarı oldum konuşamıorum bile ağzımı açarsam ağzımdan çıkcaktı diyor koptuk tabi biz :1:

diğer arkadaşımda anlattı erkek arkadaşıyla buluşmuş güzel giyinmiş süslenmiş. sütyeninin askısından biri kopmuş. tek göğsü aşağıda diğeri yukarda gezmiş. en sonunda sevgilisi one bee bunlardan hangisi gerçek demezmi çok utanmıştım tabi diyor :1::1::1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X