• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinize kaç puan?

ilgi alaka:9 ( cok calistigi icin pek vakit ayiramiyo malesef )

ev işleri:8 ( cok beceriklidir ama illa durtmem lazim yap diye )

maddi tutum:9 ( evin tum parasal isleriyle o ilgilidir ama bazen ipin ucunu kaciriyo )

cocuğa ilgi ve zaman ayırma:10 ( henuz yok ama suan hamileyim ve daha dogmadan kizimin ustune cok dusuyo )

tartısmadaki tutum:10 ( cok guzel tartisiriz o soyler ben soylerim ama gene kusen ben olurum yanima gelip gonlumu almaya calisan o )

eş ailesine tutumu:10 ( Allah var cok saygili aileme cokta ilgili )

özel günleri hatırlama:10 ( Simdiye kadar unutmadi ozel gunlerimizi bakalim yaslandikca ne olur :D )

Bu tabloya gore esi 9 puan almis oluyo :)

AAAAA Allah ıcın bende kocaman bı 10 verıyorum.Çunku en ıyı koca uzakda olan kocadır.Puanını dusurecek bıseyler yapması ıcın yanımızda olması gerek e onada ıhtımaller yok...Sanırım bu puanıda ewde duran ewllık cuzdanına verdım gıbı:P

benim için bir evlilkte olması gereken kriterleri yerine getirdiği için ,iyi bir eş , iyi bir baba (en önemlisi bence bu) olduğu için 100 puanı hakediyor kesinlikle...

bazen sinir ediyor ama olsun bundan iyisi şamda kayısı:))

İlgi alaka: 4

Ev işleri:2

Maddi tutum:3

Tartısmadaki tutum:1

Eş ailesine tutumu:3

Özel günleri hatırlama:3

Ya notum cok kıt ya da kocam kıt :roflol:

ilgi alaka ............ 10
ev işleri .............. 10
maddi tutum........ 10
cocuğa ilgi ve zaman ayırma.. 0 yok çünkü doğunca tekrar cevaplarım.
tartısmadaki tutum.. 9
eş ailesine tutumu... 9
özel günleri hatırlama... 10

ilgi alaka =yıldızlı 10 (önemli bir maç yoksa)
evişleri= normalde 0 hastaysam yemek 10 ev toparlama 5
aileme karşı tutumu= kesinlikle 10
özel günleri hatırlama 10( bir defa unutması hariç)

bugün beni çok kızdırdı kocaman bir sıfır vermek istiyorum:kızgın:... sonraki notlarını başka bir gün değerlendireceğim...:))

bu aralar sinir ettiği için beniiiii koskocamannnn 0 veriyorummmm.....

Back
X