Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizle karşılıklı ufak bir atışma diyelim.Gitti yattı.sonrasında ayrı yattiniz mi ?
Lütfen kimse akil vermesin ben sadece samimi olanlara soruyorum.
hayır yatmadım, ayrı yatmaya karşıyım
gecenini üçünde açtığına göre, gelen cevapalara göre ayrı yada berabermi yatcaktınız
fakesin, ergensin, çocuksun diye bişey demedimkiSorulara cevap vermicem dedim.Burada gelen cevaplari gore ayrı yada birlikte yatmaya karar vermicem.Profiline bakarsanız fake yada çocuk , ergen olmadığını anlarsınız
yatmışlığımız var ama ben hep gıdıp kaldırır yataga gelmesını soylerdım sımdı kapıdan kovsam bacadan gelırEşinizle karşılıklı ufak bir atışma diyelim.Gitti yattı.sonrasında ayrı yattiniz mi ?
yatmışlığımız var ama ben hep gıdıp kaldırır yataga gelmesını soylerdım sımdı kapıdan kovsam bacadan gelır
hep ayrı yatarım..öyle rahatkiii..aksıran tıksıran öksüren bir koca yok..Eşinizle karşılıklı ufak bir atışma diyelim.Gitti yattı.sonrasında ayrı yattiniz mi ?
hep ayrı yatarım..öyle rahatkiii..aksıran tıksıran öksüren bir koca yok..
ben aşık olduğumu sanırdım eşime.onun da beni sadece sevdiğini.Hic ayri yatmadik. Hatta eger o gün aramiz limoniyse ikimizde ozellikle dikkat ederiz ayni saatte yataga girmeye bile
Hiç yatmadım onuda yatırmadımEşinizle karşılıklı ufak bir atışma diyelim.Gitti yattı.sonrasında ayrı yattiniz mi ?