Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz iki şey var aklımda biri baba olmakla ilgili bi kitap almak diğeri de formalı zıbın almak fikirleri bekliyorum
Söylemedim kendi öğrendi test aldı geldi kendi yaptı :))))) git şu kaba tuvaletini yap gel ben yapıcam testi dedi :))) benimki biraz enteresan bir erkek :)
o gün bi yolculuğa çıkacaktık. yola çıkmaya bir saat kala test yaptım o telaşla pat diye söyledim. şoka girdi hayırlı olsun diyebildi sadece neredeyse tokalaşacaktık oysa ne hayallerim vardı
Ben hamileligimi ogrendigimde ertesi gun esimin dogum gunuydu. Saat gece yarisini gecince dogum gunu hediyesi olarak pozitif gebelik testimi vermistim ❤
Testi saat kutusuna koydum yanınada ben geliyorum babacım yazıp paketlemiştim. Sevgililer gününe az kalmştı sana hediye aldım kocacım diyerek vermiştim çok sevinmişti. Ama yarım kaldı sevincimiz. Boş gebelikmiş 7 haftalık düştü
Ay sevdim bu topiği. ☺
Ilk gebeliğimde birlikte eczane ye gittik ona dedim ki sen dışarı da bekle aşkım özel konuşucam kadınla sen olunca utanırım dedim. ne alakaysa inandı.
Ay sevdim bu topiği. ☺
Ilk gebeliğimde birlikte eczane ye gittik ona dedim ki sen dışarı da bekle aşkım özel konuşucam kadınla sen olunca utanırım dedim. ne alakaysa inandı.
aman konuyu da yolladım yanlışlıkla
Sonra eve geldik haberi yok gebelik testi aldığım dan. yaptım verdim eline pozitif falan elim titriyo.çok sevindi sarıldı kucağına aldı döndürdü beni. yeşilçam filmin den bi sahne çektik sanki
2. gebeliğim memleketten geldim apar topar verdim testi eline bu ne dedi sence dedim hayırlı olsun dedi. farklı planım vardı o olmadı tepkisi de çok saçma oldu. 2. ilk gibi olmadı nedense.