Eşinize Olan Güveniniz Sarsılırsa

başta niyeyse aşırı bi güvenesi geliyor insanın
zamanla degişiyor tabi
bazen sorsalar en çok kime güvenirsin diye
cevapların çogu baba degil eş çıkar belkide

Merhabalar herkeze..
Henüz evliliğin 3. ayında yaşadığım kabus sebebi ile eşime güvenim inancım yok. Çok çabalıyor pişman ama nafile... Olaydan 4 ay geçti şimdi çocuk istiyor. Aklı sıra çocukla bağlayacak beni. Bilmiyorum nasıl sürüp gidecek böyle.. Hep bir sızı hep bir boğazımda yumruk gözümün ucunda yaş.

NarCicegi Konunu açdığın günden buyana neredeyse 8 ay geçmiş.
Peki bu sürede eşin senin güvenini tekrar kazanabildi mi?
Ne değişti? neler gittin senden.. bir güncelleme yaparsan çok sevinirim.
Ben de şuan güven sıfır, nasıl olacak, mutlu olabilecek miyim,
Bunları ilerleyen zaman gösterecek.

esimle evliligim 1.bucuk seneyi doldurdu.ben 8 sene flort ettikten sonra evlendim cok ama cok severek evlendik guvenim o kadar buyuktu ki esime karsi hala guveniyorum ama eskisi gibi degil cunku bir aksam isten geldigimde eski telefonunda mesaj yakaladim ama sanal olarak aldatmisti beni evlenmeden onceki tarihlerdeydi ama ne farkederdi ki basimdan asagi kaynar sular dokuldu konustum inkar etti keske kabul etseydi ama.yalan soyledi arkadasa verdim dedi falan filan derken boyle gecti.guven bir kere sarsildimi eskisi gibi olmuyo ama herzamanda oyle yasanmaz o yuzden unutmus gibi yapip huzurumuzu bozmamaya calisiyorum umarim boyle dayanabilirim

eger aynı hatasına devam ediyorsa çocuk tabiki dogru degil
önemli olan gerçekten degişmesi aynı hatayı tekrar etmemesi

aslında olay yaşanalı 1 sene oldu
geçtimi evet bazen geçti bazende geçmedi
şöyle anlatıyım yapı olarak herkese güvenen biri degilim yani babama bile şüpheyle bakarım herzaman
eşime karşıda herkese oldugu gibiydim hep içimde acaba vardı
acabamda yanılmadım beni bekleyipte beklemedigim hayal kırıklıgına ugrattı
eşim hep ilgili sürekli üstüme düşen ne desem anında yapan ben 1 istedigim zaman 2 alan biriydi halen öyle
ancak şöyle bi durum oldu bu olaydan 1 ay sonra ben rahatsızlandım şimdi hastalıgıma baglı dahada çok düşüyor
güven sıfırsa zamanla eskisi gibi olmuyor ne yazıkki
senden ilişkinden çok şey gidiyor
herzaman şüpheyle yaklaşıyorsun
ama ben bugüne kadar hep mantıklı cevaplar aldım
dedigini araştırdıgım zaman arkasında bi açık bulmadım
dedikleri dogruydu ama
ama içimde bi yara olarak kaldı
mutluyken aklıma gelmiyor ama
mutsuzsam o an mutsuzluuguma mutsuzluk katıyor bu durum

hayatında senin oldugu bir dönemmiydi
nişanlımıydınız o zamanlar

evet canim nikahimin kiyilmasina sadece 1 gun kala olmus en son ki mesaj...tabi evlenmeden 2-3ay oncedende birkac mesaj gorunuyordu..

Eski eşim evliliğimizin başında ailesinin bana attığı iftirayı 6 ay saklamıştı...
Sonuç...
2,5 senelik evlilik ve yine boşanma...

güven bir cam gibi... Kırıldı mı geri gelmiyor.
O şans vermeler sadece aşktan sevgiden kurtarma çabaları kendimizi FEDA ettiğimiz kişinin bizden sağladığı KAR ın biteceği noktaya kadar sürüyor.
sonrasında ise elimizde kocaman bir ben FEDAKAR lık yapmıştım ama ... o koca 3 nokta kalıyor her hikayede farklı şekilde doldurulacak.
özetle ben yaptım giden yıllarıma oldu olan. dilerim hakkınızda hayırlısı olur

Çok ilgimi çekti bu yorumunuz. Biraz açarmısınız ne kar sağladı eşiniz sizden..
Hep mi siz yıprandınız.

ailesi size iftiramı attı
sanırım bu durumda eşinizde destek çıkmadı
boşanma kaçınılmaz oldu

Ol
eger aynı hatasına devam ediyorsa çocuk tabiki dogru degil
önemli olan gerçekten degişmesi aynı hatayı tekrar etmemesi
olay daha sicak suanda birsey yapmiyor ama bu yapmayacagi anlamina gelmiyor. Omur boyu diken uzerinde mi yaşayacağım yoksa alisirmiyim bilmiyorum hayatim alt üst gercekren allah kimseyi boyle birseyle sinamasin ben birkac ayda sanki bes yaa attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…