- Konu Sahibi _NarCicegi_
merhaba..benimde eşime olan güvenim sarsıldı..bu süphe beni öldürecek..8 yıllık evliyim..ikizlerim bide 2 aylık oğlum var..ben hamileyken esimden şüphelenmeye basladım.önceden cok iyi bana kıyamayan eşim bu hamileliimde değişti..evine karsı çocuklarına karsı aynıydı ama bana karsı değişmişti sanki.eskisi gibi işteyken aramıyo ben arayıncada azarlar gibi konuşuyodu hep.işyerinde bi kadını hiç sevememiştim yani eşimin işyerinde.eşim işyerinden baska bi kadın arkadasıyla dertleşirken o kadından ikisininde hoşlanmadığını anlıyordum.ama doğüma yakın eşimin ayrıntılı faturasını inceledim..günde kaç defa o kadınla konuşmaları vardı..belki çok uzun saatler değil di ama dakiklar bile canımı sıkmıştı.sordum ona baaranızda ne var dedim bişey yok iş için konuştuk dedi...ama neden hiç tlf nunda arama kayıtı görmedim dedim halbukı kaç aydır konuşma kayıtları var.hiçbirini görmedim şimdiye kadar..bana sen onan hoşlanmıyosun o nedenle siliyodum dedi.inanmadım kadını aradım artık oda aramızda öyle bişey yok dedi.eşine söylicem bakalım o ne dicek dedim bana yalvardı söyleme o da yanlış anlar dedi..şu an konuşma kaydı yok ama içimdeki bu şüphe canımı sıkıyo.eşim gerçekten onnla neden konuştu aylarca?
Cnm neden konuşacak karşılıklı konuşmak hoşlarına gidiyo ruhları okşanıyo erkekler hadi salak kanıyo da o bayan ewli oldugunu bile bile ewlı bi adamla nsl konuşur kaldıramıyırum cılgına dönüyorum hemcinsimden iğreniyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi