Meehabalar,babam malesef yıllarca sigortasız ama geliri yüksek bir işte çalışıyordu iş yerinin servisi de onundu toplam geliri 10 binin üzerindeydi.uzucu olan şey paraları kadınlarla kizlarla yiyip eve yokluk çektirmesi ve alkol de vardi her kötü şey vardı.hayati boyunca yaptigi iki iyi şey evinizin üzerine kardeşime daire yapmak ve benim üniversite okumam.Bu arada bana da çok yokluk çektirdi doğru düzgün para yollamaz biraz fazla para isteyince telde hakaret ederdi.Annem kendisinden bosanamadi çünkü korktu,seni öldürürüm nereye gitsen bulurum deyip tehdit ediyordu.
Şimdi işsiz,3 yıl önce felç geçirmişti ama yürüyor yavaş da olsa.Keske hayatimizda olmasa ama yapacak bişeyimiz de yok.O gaddar adam gitti mulayim biri geldi yerine paraya para demiyordu ama şimdi çay parasına muhtaç.Annem Allah'tan bireysel sigorta başlatmıştı onu ödüyorum annem de çocuğa bakıyor.Onlara kira elektrik su dogakgaz da ödüyorum.servisten hala ücret alıyordu kesildi bu ay.kredi kartini iptal etmek şartıyla kart borcunu üstlendim ve eşimle sorun yaşıyoruz.Karta ödeyecek olduğum 1500₺..Tabiki istemiyorum o kişiye beş kuruş vermeyi ama atsan atılmıyor satsan satılmıyor, beni en azından üniversiteye gönderip ekonomik özgürlüğüm olmasına vesile olduğu için vefa borcu duyuyorum ama eşimle de sırf o şahıs yüzünden aram acilsin istemiyorum.Sizler ne yapardınız ne hali varsa görsün der miydiniz ? Şimdiden teşekkürler ...