• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize,sevgilinize karşı soğukluk hissediyormusunuz?

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Sadece merak ediyorum

Sevgilinizde, eşinizde ilişkilerinizde çok nadir de olsa bazen kendinizi ona karşı soğuk yada biraz sıkılmış gibi hissediyor musunuz?

evt oluyor elbette. ama bu hem biyolojik nedenler hemde arada geçen sıkıntılar nedeniyle olması normaldir. birde uzun süreli ilişkilerde olmaması mümkün değil gibi geliyor bana. ama o olmassa naparımı düşündüğüm anda o soğukluk geçiyo:69:

Şahsen 6senedir hiç böyle düşünmedim, hiçde hissetmedim:nazar:... herkesin ilişkisi farklıdır.. Bunu yaşayanlar elbette vardır.. Ancak ben onu kendimin bi parçası gibi gördümm....sanki canımdan can gibi.. İnsan kendinden sıkılabilirmi:16:

1,5 yıllık evliyim hiç eşimden soğumadım.bazen onu küçük bebek gibi mıncıklıya mıncıklıya sevmek geliyo içimden.bide eşimin yüzünde yaramaz bi çocuk ifadesi var bayılıyorum.ama ona çok kızdığım zamanlar oldu annesinden dolayı bazen nefret bile ettim ama cinsel anlamda ona hiç bi zaman soğukluk hissetmedim.ama tabi kızgınken ona bunu asla belli etmem ilgilenmem terslerim halbuki içim gidiyo:1::1::1:senin anlatmak istediğin soğukluk farklı bişey.bekarken tabiki her genç kız gibi benimde erkek arkadaşım oldu.ama ona karşı bu kadar sıcak olmak bi türlü gelmiyodu içimden elimi tutuğunda bazen kızardım aman ne alaka şimdi falan diye saçma gelirdi.ne kadar sevdiğinle alakalı belki de

bende onsuz nasıl olurum düşünmek bile istemiyorum ama uzun süredir uzak kalınca insanın içi sıkılıyo sanki, ne kadar sevsede bazen sevdiğiyle bi anlıkta olsa onuşmak istemiyor ama sonra düzeliyor tabi, insanın sevdiği arayınca hemen açıveriyo telefonu sonra bütün can sıkıntısı geçiyo gidiyo

malesef bende son zamanlar var bu anlattıkların elimi tutmasını dokunmasını bıle istemıyor.nedenı sıkıntılar ama bılmıyorum işte eskı heyecanı yok benım için ama bunun ne olduğunuda anlamış değilim zor bır durumdayım kımseye yaşatmasın allahım helekı 5 yıl aradan sonra

5 yıldır olmadı.. haa yeri geldi çok kızdım, seni görmek istemiyorum bile dedim, ama gene de içim hep yanımda kalsın dedi :69: ne olursa olsun soğumadım, farklı yerlerde okuyoruz, haftanın 4 günü birbirimizi görmüyoruz, böyle olunca daha da çok bağlandım sanki ona :97:

Back
X