Benim iki yolum var...
Birincisi hallettikten sonra soyluyorum. Ama benim kv tamamen sorunsuz bir kadin. Etliye sutluye karismaz, laf sokmaz, is beklemez, oglunu doldurmaz... bir kez soyledigi sey ters geldi, onda da "anne bunu boyle boyle diyorsun ama hayir oyle degil, boyle seyler aramizda sorun olsun istemiyorum" dedim. (Sonradan fark ettim kadin hakliymis, donemedim de lafimdan)
Daha sonra esime de "annenle boyle bi durum oldu, cozdum" demem yeterli oldu. Konusarak kendim hallediyorum.
Ikinci yolumda da kv benden bir sey saklamisti. Durum suydu, evlendigimizden 3 gun sonra esimden para istemis slime soyleme demis. Esim de vereyim mi diye bana sordu. Dedim tabi ki ver, geri verecekmis dedi. Bisey demedim gittim kvye dedim ki "anne bak sen slime soyleme dedin ama benden gizlemene gerek yok, yarin bir gun oglunla aramiz bozulur bu yuzden. Bu para nereye gitti derim. Soyle bileyim, oldukca inan sorun degil lafini yapmam annemizsin sen." Simdi parasi olmadiginda esimden degil benden istiyor, geri almadigimi bildigi icin de bi bakiyorum deterjan almis, bi bakiyorum kislik hazirlik yapmış yarisini bana vermis.
Ben sorun varsa direk kv ile cozulmesi taraftariyim.