• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize Veya Nisanliniza Kayınvalidenizin Yaptığı Yanlışları Fark Etmesini Nasıl Sağladiniz

goldgreeen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
52
19
3
36
Merhaba hanımlar çoğu kişide olduğu gibi benimde kayinvalide adayım ile sorunlarım var,yalnız benim amacım birlikte olduğum kişiye , karşımda ki insanın yanlışlarını kendisinin fark etmesini sağlamak,çünkü erkekler genelde ailesi hakkında şikayeti sevmiyor ve tam tersi daha çok bağlanıyorlar,sizler nasıl yaptınız tavsiyeleriniz nelerdir acaba?

Merhaba hanımlar çoğu kişide olduğu gibi benimde kayinvalide adayım ile sorunlarım var,yalnız benim amacım birlikte olduğum kişiye , karşımda ki insanın yanlışlarını kendisinin fark etmesini sağlamak,çünkü erkekler genelde ailesi hakkında şikayeti sevmiyor ve tam tersi daha çok bağlanıyorlar,sizler nasıl yaptınız tavsiyeleriniz nelerdir acaba?

benim teyzemin bir sözü vardır görmesini sağla diye ama p görmesini sağlama olayı nasıl yapılır bilmiyorum :))) bu arada benim kv ve kp iyi çok şükür o konuda sıkıntım yok :))

Hic sikayetlenme canim, nisanlina aynen soylr de ben bir aile olmak istiyorum, su su olumsuz davranislari var ben kimse ile kavga edemem her zaman olumlu adim atmayada hazirim ama beni yıpratmaya devam ederlerse arama mesafe koyarim kusura bakma de.....

acıkcası anlayacak farkedecek adam sen soylemeden anlar zaten
mesela benım esım ben hıc bırsey demeden annesıne uyarılarda bulunuyordu bana kusura bakma annem adına ozur dılerım dedı hep
sımdıde annesıyle gorusmeyı kestı
ben gunah anne o ara nıye aramıyorsun dıyorum ben oyle dedıkce benı sevse sana ıyı davranır dedıkodunu yapmazdı ben salakmıyım kırgınım ona dıyor
bu tamamen erkegın karakterıyle alakalı bı durum
sen bılınclendırmeye kalkarsan daha kotu olup annesı daha da kıymete bınebılır

Bazı erkekler ailesinin ne oldugunu biliyor ama ses çıkarmıyor. Anne baba atilmaz tmam ama haksizda olsalar aile die toz kondurmayan erkekler var.en iyisi sizin mesafe koymaniz

Benim iki yolum var...

Birincisi hallettikten sonra soyluyorum. Ama benim kv tamamen sorunsuz bir kadin. Etliye sutluye karismaz, laf sokmaz, is beklemez, oglunu doldurmaz... bir kez soyledigi sey ters geldi, onda da "anne bunu boyle boyle diyorsun ama hayir oyle degil, boyle seyler aramizda sorun olsun istemiyorum" dedim. (Sonradan fark ettim kadin hakliymis, donemedim de lafimdan)
Daha sonra esime de "annenle boyle bi durum oldu, cozdum" demem yeterli oldu. Konusarak kendim hallediyorum.

Ikinci yolumda da kv benden bir sey saklamisti. Durum suydu, evlendigimizden 3 gun sonra esimden para istemis slime soyleme demis. Esim de vereyim mi diye bana sordu. Dedim tabi ki ver, geri verecekmis dedi. Bisey demedim gittim kvye dedim ki "anne bak sen slime soyleme dedin ama benden gizlemene gerek yok, yarin bir gun oglunla aramiz bozulur bu yuzden. Bu para nereye gitti derim. Soyle bileyim, oldukca inan sorun degil lafini yapmam annemizsin sen." Simdi parasi olmadiginda esimden degil benden istiyor, geri almadigimi bildigi icin de bi bakiyorum deterjan almis, bi bakiyorum kislik hazirlik yapmış yarisini bana vermis.

Ben sorun varsa direk kv ile cozulmesi taraftariyim.

aslında bu konuda pek yapacak birşey yok...bencede eşine nişanlına ailesiyle ilgili kötü birşey söylee çünkü kabul etmiyorlar..haa kabul eden vardır tabi..ama kabul etmiyorsa huzurun için boşvereceksin..

Benim iki yolum var...

Birincisi hallettikten sonra soyluyorum. Ama benim kv tamamen sorunsuz bir kadin. Etliye sutluye karismaz, laf sokmaz, is beklemez, oglunu doldurmaz... bir kez soyledigi sey ters geldi, onda da "anne bunu boyle boyle diyorsun ama hayir oyle degil, boyle seyler aramizda sorun olsun istemiyorum" dedim. (Sonradan fark ettim kadin hakliymis, donemedim de lafimdan)
Daha sonra esime de "annenle boyle bi durum oldu, cozdum" demem yeterli oldu. Konusarak kendim hallediyorum.

Ikinci yolumda da kv benden bir sey saklamisti. Durum suydu, evlendigimizden 3 gun sonra esimden para istemis slime soyleme demis. Esim de vereyim mi diye bana sordu. Dedim tabi ki ver, geri verecekmis dedi. Bisey demedim gittim kvye dedim ki "anne bak sen slime soyleme dedin ama benden gizlemene gerek yok, yarin bir gun oglunla aramiz bozulur bu yuzden. Bu para nereye gitti derim. Soyle bileyim, oldukca inan sorun degil lafini yapmam annemizsin sen." Simdi parasi olmadiginda esimden degil benden istiyor, geri almadigimi bildigi icin de bi bakiyorum deterjan almis, bi bakiyorum kislik hazirlik yapmış yarisini bana vermis.

Ben sorun varsa direk kv ile cozulmesi taraftariyim.
Ufak bi ayrıntı var işte, benim yada burda konu açan dertli arkadaşların kayınvalidesi sizin kayınvalideniz gibi değil.

Genellikle, konuşarak anlaşmak yerine, laf sokmak, oğullarını doldurmak, kıyamet koparmak gibi günlük aktivitelerle ömür tüketiyorlar..

Hele bir konuşmaya kalkın, siz eve dönmeden, oğul itinayla aranılmış, akşam eve ses bombası olarak dönmüş bulunabilir..

erkeklerin kendisnin görmesini beklerseniz çok beklersiniz. uygun bir üslupla saygısızlık yapmadan ve şikayet etmeden anlatın

Canım sen kendini yırtsanda fayda etmez. Eğer adam anneciyse annesine laf söyletmez. Yani yanlışlarını gördüğü halde laf söyletmez. Ancak eşin sana tam anlamıyla aşık olduğunda annesine karşı gelir. Ben eşime ya annen ya ben demiştim çünkü kaynana şeytandı. Sonra kaynanayı evden bir güzel kovdum o günden beri çok mutluyum

Mumkun oldugu kadar zamanini bekledim,duzgun bir dille sikayet gibi degil de sanki sohbet eder gibi anlattim ve asla ailesini kotulemedim bana sunu yaptilar ben cok uzuldum kirildim halbuki ne iyi insanlar (!)falan dedim ki esim de bana kirilmasin:KK53:

Güzel konu açılmış benim de derdim.Eşim genel olarak kimsenin kötülüklerini görmez görür aslında ama kin güdmez hep daha insan gibi yaklaşır.Kayınvalide konuusunda diğer 2 abisi yeri geldiğin de kadını parçalıyor ki parçalanacak bir kadın laftan sözden anlamaz ama benim ki hiçbirşey demez.Bazen onun yanında olur nasıl olur da duymadın sağır olsa duyardı derim ama o duymuyorrrr.Bende artık kendi kendime çözümler buldum

Hic sikayetlenme canim, nisanlina aynen soylr de ben bir aile olmak istiyorum, su su olumsuz davranislari var ben kimse ile kavga edemem her zaman olumlu adim atmayada hazirim ama beni yıpratmaya devam ederlerse arama mesafe koyarim kusura bakma de.....

Aslında söylediklerin çok doğru sakin hareket etmem lazım ama o an bi haksızlık olunca çok sinirleniyorum ,birde nişanlımın yeni modası fark etmedim diyor bazen

Õ
acıkcası anlayacak farkedecek adam sen soylemeden anlar zaten
mesela benım esım ben hıc bırsey demeden annesıne uyarılarda bulunuyordu bana kusura bakma annem adına ozur dılerım dedı hep
sımdıde annesıyle gorusmeyı kestı
ben gunah anne o ara nıye aramıyorsun dıyorum ben oyle dedıkce benı sevse sana ıyı davranır dedıkodunu yapmazdı ben salakmıyım kırgınım ona dıyor
bu tamamen erkegın karakterıyle alakalı bı durum
sen bılınclendırmeye kalkarsan daha kotu olup annesı daha da kıymete bınebılır

Bende O kadar çok istiyorum ki kendi fark etsin, sizin eşiniz bilincliymis çok mutluluklar :nazar::nazar:

işin özü şu ; Sana kvalide birşey mi dedi. Eşinin yanında ara tekrar konuş.. yada gitsin eşin konuşsun

Back