- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
- Konu Sahibi yakamaoz_1905
merhabalar....ben henüz evli değilim...evlilik sürecindeyim.. ben 23 yasında göreve yeni başlamış bi öğretmenim...eş adayım 33 yasında kariyer sahibi bi insan...ama sorun şu ki evlenip boşanmış birde kız cocugu var... 8 yıl olmuş eşinden ayrılalı ve eski eşinin psikolojik sorunlarından kaynaklı oldugunu söyledi...kendisi tanınmış biri ve kimse onun yalan söylediğine şahit olmamış işini dürüstlükle yerine getiriyo neyse onu söylüyo bende inanıyorum ona...ailem kesinlikle istemiyolar...dün zoraki bi tanışma gerçekleşti..babam bi türlü kabullenmiyo annem arada damadım olarak gelmiyo gözüme diyo ısınamadık yaşlı vs bir sürü bahane sunuyolar ne yapacagımı şaşırdım bense eminim ondan bizden ailesinden...
uzattım biliyorum ama size sorum aileniz eşinizi en baslarda istemeyip begenmeyip ama sonradalardan sevdi mi yada sevebildi mi yoksa bu hep böyle mi sürecek??? arada kalmak ne kadar zormuş

uzattım biliyorum ama size sorum aileniz eşinizi en baslarda istemeyip begenmeyip ama sonradalardan sevdi mi yada sevebildi mi yoksa bu hep böyle mi sürecek??? arada kalmak ne kadar zormuş