Eşinizi hiç başkalarının yanında aşağıladınız mı ?

Esyaktas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
31
5
0
Ankara
Ne olursa olsun başkalarının yanında özellikle anne ve babasının yanında övülen erkek işinde , çıkan günlük sorunlar karşısında vb . Durumlar da hep daha güçlü daha pozitif oluyormuş .. Ben geçenlerde eşimin romantik olmamasından yakınıkırken bir arkadaş ortamında olay öyle bir hal aldıki tartışmanın boyutunu anlatmaya kelimelerim yetmiyor .. Ardışık bir kaç gündede devam etti uzadıkça konular başka yerlere gitti ..
Beni hiç bir zaman övmedin bana hep bunu yaptın dediği zaman başklarının yanında ne olursa olsun böyle davranmamam gerektiğini farkettim ama şunu kabul etmeliyimki büyük ateşli aşkımız gün geçtikçe kaybolacak ve ben eşime isterse dünya önünde romantik ol diyeyim olmayacak ..
Ne dersem diyeyim hatalı davranan aşağılayan başkalarının yanında küçük düşüren ben olacağım .. Bu durumu nasıl değiştirebilirim .. ? Beni sevdiğini biliyorum ama sadece bilmekle yetinmek birgün çok sıkıcı ve monoton olacak .. Duymak görmek hissetmek istiyorum her kadın gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim eşim yok ama sevgilim de aynı senin anlattigin gibi. Duygularini kolay kolay aciklayamayan, seviyorum dedikçe o sözün değerinin azalacagini düşünen birisi. Ilk zamanlar çok kiziyordum. Bildigin sinir krizi geciriyordum niye herkesin sevgilisi öyle sen böylesin, ben bunları duymayi hak etmiyor muyum falan diyordum. Sık sık tartisiyorduk. Baktım ki hiç bir şey değişmiyor benim soylememle olmuyor iliskimizi yipratmanin da bi anlamı yok. Bu karakter meselesi . Illa öyle olacak diye bir şey yok ki kabulleniyor insan. Belki duygusal anlamda tatmin olamıyorum ama yapacak bsy yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olmuyır olmuyor ne yaparsak yapalım kadın suçlu oluyor. belki zaman belki de yaşanacak başka olaylar onları (kendi istediklerinde) değiştirecek yoksa bizim çabamız boşuna. Sizin yaptığınız aşağılamak değil ama gel bunu bir erkeğe anlat.

Öküz sün dedim ben :) yani romantik ve duygusal değilsin anlamında odun yani .. Hayatının en ağır küfrünü ermişim muamelesi yaptı bana .. Onu yüceltmem övmem gerekirmiş. Olmayan bir konuda övemem ki onu .. Evlilik ne zor Muş ne çok yorarmış insanı be .. Hiç tanımadığın insanlara akıl danıştırır mış gece gündüz içini dökemeyipte o siteye bu siteye yazı yazdırırmış .. Ev lilik bazen sadece yalnızlıkmış ..

Teşekkür ederim

Hic takma ben asagilamadim da ne oldu. Hepsi bildigin okuz iste.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bence öküz lafı baya ağır olmuş. Ben kimse yokken bile kullanmam bu ifadeyi sevgiyi de saygıyı da yıpratır. Benim eşim çoğu özel günü gecistirmistir ama ben onu kirmamaya özen gosterdikce onun da bana iltifatlari artti hatta sevgiliyken duymadigim sözleri duyar oldum :)) boşuna dememişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye

eşinle maça gidiyor musun? ps oynuyor musun? araba muhabbeti yapıyor musun? muhtemelen hayır.. çünkü tarz itibariyle farklıyız.. romantizm de böyle, oluyorsa ne ala, olmuyorsa olmuyor demektir.. bunun için aşağılamak, olan sevgiyi de bitirir.. öküz cidden ağır olmuş, o sizi yemeğe çıkartıp "çamış gibi yiyorsun" dese ne hissederdiniz.. kadınların da yapamayacakları şeyler var, erkeklerin de.. içten gelecek herşeyden önce.. ben hiç zorlamayla romantik olan erkek görmedim, belki vardır bilemiyorum

benimki romantiktir herzaman ortamda göstermesede farkedilir ilgisi sevgisi ama bazen bi tek söz söyler ki çokda güzel söyler
mesela bi ortamda şakalaşıyoruz işte diyorum benim neyimi görüpde sevdi (kilolu ve ondan büyüğüm ) Allahtan gözleri bozuk iyi görseydi beni almazdı falan diyorum döndü herkesin içinde gözümün içine bakarak ben seni gönül gözümle gördüm sevdim didi daha ne olsun
ama aşağılamak rencide etmeye gelirsek kesinlikle öyle bişey yapmam

9 yıllık evli biri olarak güldürdünüz beni :) sanırım bütün kadınlarda var bu ben kendimi tek sanırdım yapacak bişey yok evlilik zor ama bir o kadar da güzellikleri var

ben şahsen değil arkadaşların yanında hem kendi hem de onun ailesinin yanında onu eleştirmem aşağılamam. hatta daha önce kavgalı olalım birilerinin yanında kavgalı değilmişiz gibi davranırım. çünkü karşımdaki de bir insan rencide olabilir. aynı şeyi bana yapsa başkalarının yanında beni eleştirse, aşağılasa ben çok rencide olurdum. kol kırılır yen içinde kalır düsturunu güdüyorum. ha baş başayken gerekirse ağzına tükürürüm çirkef yüzümü gösteririm o ayrı. ya da bir problemimiz vardır annemle arkadaşlarımla paylaşıp dertleştim diyelim asla yanımda eşim olmaz.

ilişkilerde sevgiden çok saygı gereklidir, evlenmeden önce eşinizin romantik olmadığını bilmiyor muydunuz? eğer değiştiyse o başka ama hep aynıysa buna müdahale etme hakkınız yokki eşiniz dahi olsa. birbirinizi değiştirmeden sevmeyi ve farklılıklarınıza saygı duymayı becerebiliyorsanız sorunsuz bir ilişki yaşarsınız. eşinize öküz demek çok ağır olmuş, böyle şeyler ikinizi de zedeler, ne gereği var üç günlük dünyada böyle şeylere takılıp hayatı zindan etmeye hiç anlayamamışımdır.

o zaman almasını bileceksin diyorum

Kişisel gelişim kitaplarını pek sevmem ama, 5 Sevgi Dili diye bir kitap var, isterseniz okuyun... Eşlerin sevgiyi gösteriş tarzları farklı olunca bunu sevgisizlik gibi algıladıklarını çok güzel anlatıyor. Muhtemelen siz sevildiğinizi başka şekilde anlıyorsunuz, o başka şekilde gösteriyor. Belki onun gösterim tarzı sizin için daha kıymetli olur, ya da siz onu daha çok kendi sevgi dilinize çekmek için yollar bulursunuz.

Sevgi dilleri:

- Kaliteli zaman geçirmek
- Hizmet etmek
- Hediyeler
- Sözcüklerle ifade etmek
- Fiziksele olarak ifade etmek (dokunuş vs)

Benim sevgi dilim örneğin kaliteli zaman geçirmek. Eşimin ise hizmet. Eşim mesela beraber fazla zaman geçirmediğimizde sıkıntı çekmiyor ancak ev işi yapar, yemek yapar, ne istersem üşenmeden alır getirir. Ben de bunlara daha çok kıymet vermeye başladım. Yavaş yavaş orta yolu buluyoruz bakalım. Siz de bulabilirsiniz bence =)

Asla yapmayacagim bir davranis..

Arkadaslar;
Sadaka ve yaptigimiz hayirlar manevi bir kalkan olusturur etrafimizda ve Allah in izni ile bizleri bela ve musibetlerden korur..
Insanin Ahirete bu dünyadaki maddiyatindan götürebilecegi tek sey, eli ile yaptigi sadaka ve hayirdir..
Cebinizde öteki dünyaniz icin verebilleceginiz 30 tl niz vardir..Lütfen muhtaclara duyarli olalim..

Linke tiklayin ve 30 tl yardim yapin..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

Ayrica cevrenizdeki yardim kampanyalarinada katilin elinizden geldigince lütfen, Bosna da da durum icler acisi....

Son düzenleme:
başkalarının yanında aşağılamak hiç hoş değil her ne olursa olsun

aklıma bir anı geldi sevgilimle bir yerde oturuyorduk meşhur çiçekçi kadınlardan geldi işte alması için sevgilime dil döküyor sevgilimde ben ona hep alıyorum falan dedi bende evet falan diye onayladım kadın gitsin diye
kadın gidince sevgilim ' hep böyle beni tasdikle onayla arkamda dur aferin ' demişti

Eşlerin birbirleriyle ilgili olumsuz düşüncelerini başbaşayken konuşmaları gerektiğini düşünüyorum. Gün gelir o da sizde beğenmediği bir özelliği insanların içerisinde açıklayıverir.

Ben çok sevgi sözcükleri özellikle insanların içinde böyle sevgi cümleleri kuran erkekleri samimi bulmuyorum. Ki bi yerde okumuştum yapılan araştırmalara göre de en çok böyle mıçmıç konuşan erkekler aldatıyomuş kiiiiiii çevremde de çok örneğini gördüm. Tabiki hepsi öyle diye birşey yok. İsnisnalar herşeyde mevcut.

Bence eşinin sevgisine inanıyorsan, sana bağlılığına sadakatine evine bağlılığına; bunu çok dert etme.

Bu mevzuda da canın çok sıkılıyosa eşinle baş başa güzelce onu rencide etmeden kırmadan kelimelerini çok titizlikle seçerek konuşmaya çalış.

Her erkeğin kırılma noktası vardır. Senin bunlar için üzüldüğünü anlarsa bence o da birşeyler yapacak en azından yapmaya çalışacaktır

Evet hatamı farkettim .. Asla öyle dememeliydim .. Düzeltme yolunda tatlı dil ile sorunları çözebilme çabasındayım .. Aslında buraya yazdım pişmanlık duyduğumdan yazdım .. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hayat bu birşeylerden ders çıkarmadan olmuyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…