• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi hiç başkalarının yanında aşağıladınız mı ?

Evine bağlıdır beni ve 1 yaşındaki oğlumuzu herşeyden çok sever ama ilgi ve güzel bir şeyler duymak istiyor bazen insan etrafına özeniyor gördüklerine vb. Bunlara kızıp ben eşimin kalbini kırdım hemde herkesin ortasında :( düzelmeyecek hatalar yaptırmasın Allah .. Akıllı kadınlardan akıllıca fikirler aldığım için bu siteyi seviyorum .. Hepinizi öpüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne olursa olsun başkalarının yanında özellikle anne ve babasının yanında övülen erkek işinde , çıkan günlük sorunlar karşısında vb . Durumlar da hep daha güçlü daha pozitif oluyormuş .. Ben geçenlerde eşimin romantik olmamasından yakınıkırken bir arkadaş ortamında olay öyle bir hal aldıki tartışmanın boyutunu anlatmaya kelimelerim yetmiyor .. Ardışık bir kaç gündede devam etti uzadıkça konular başka yerlere gitti ..
Beni hiç bir zaman övmedin bana hep bunu yaptın dediği zaman başklarının yanında ne olursa olsun böyle davranmamam gerektiğini farkettim ama şunu kabul etmeliyimki büyük ateşli aşkımız gün geçtikçe kaybolacak ve ben eşime isterse dünya önünde romantik ol diyeyim olmayacak ..
Ne dersem diyeyim hatalı davranan aşağılayan başkalarının yanında küçük düşüren ben olacağım .. Bu durumu nasıl değiştirebilirim .. ? Beni sevdiğini biliyorum ama sadece bilmekle yetinmek birgün çok sıkıcı ve monoton olacak .. Duymak görmek hissetmek istiyorum her kadın gibi

Şahsi fikrim, böyle konuların ancak başbaşayken konuşulması yönünde. Ve evet, öyle bir şey var, olmasını istediğiniz şekilde överseniz, kişi bundan mutluluk duyuyor ve daha çok yapmak istiyor. Sadece bunu 'kafa ütüleyerek' değil (kusura bakmayın, erkeklerin deyimini kullandım =) ), bir şekilde teşvik ederek yapmanız gerekir diye düşünüyorum. Yoksa insanların içinde aşağılayarak, küçük düşürerek bir şeyler yapamazsınız, aksine antipati kazanırsınız. Empati kurmaya çalışın, size böyle yapılsa hoşunuza gitmezdi değil mi?

İkili ilişki mahremdir. Başkalarının yanında eşinizi mahcup etmeniz ne kadar ayıp bir şey.

Öküz sün dedim ben :) yani romantik ve duygusal değilsin anlamında odun yani .. Hayatının en ağır küfrünü ermişim muamelesi yaptı bana .. Onu yüceltmem övmem gerekirmiş. Olmayan bir konuda övemem ki onu .. Evlilik ne zor Muş ne çok yorarmış insanı be .. Hiç tanımadığın insanlara akıl danıştırır mış gece gündüz içini dökemeyipte o siteye bu siteye yazı yazdırırmış .. Ev lilik bazen sadece yalnızlıkmış ..

konu okudum ve gerçekten evliyken yanlız olmayı ben bilirim . bakarsın başkalarının evliliğine imrenirsin hani benim kocamda böyle olsa yani en azında az bile yeter beni anlasa yeter dersin sonra bakarsın da yapacak bir şey yok ya o kocayla hayatını ya devam edersin yada ayrılırsın. sonra kendine bakarsın üzülmekten yaşlanmıssın hani benim gençliğim dersin gençlik gider kalan suratındaki cizgiler içinde bir ukte yanlızlık iki kişiyken yanlızlık zor çok zor evet....

eşinle maça gidiyor musun? ps oynuyor musun? araba muhabbeti yapıyor musun? muhtemelen hayır.. çünkü tarz itibariyle farklıyız.. romantizm de böyle, oluyorsa ne ala, olmuyorsa olmuyor demektir.. bunun için aşağılamak, olan sevgiyi de bitirir.. öküz cidden ağır olmuş, o sizi yemeğe çıkartıp "çamış gibi yiyorsun" dese ne hissederdiniz.. kadınların da yapamayacakları şeyler var, erkeklerin de.. içten gelecek herşeyden önce.. ben hiç zorlamayla romantik olan erkek görmedim, belki vardır bilemiyorum :34:

Slm kizlar....4 yillik ewliyim pc oynuyoruz ...hali saha macina gittik bi kac kez ....arabaydi....motordu tamirat...elektrik vs. Her seyi ogrendim adami bi kez terk ettim ancaaa seni cok seviyorum dedi o kadar :)

Slm kizlar....4 yillik ewliyim pc oynuyoruz ...hali saha macina gittik bi kac kez ....arabaydi....motordu tamirat...elektrik vs. Her seyi ogrendim adami bi kez terk ettim ancaaa seni cok seviyorum dedi o kadar :)

hahah çok süper cevap vermişsin :27: o zaman adamın içinde yok allah yardım etsin :1: ama şöyle düşün senin genel kültür almış başını gitmiştir :27:

hahah çok süper cevap vermişsin :27: o zaman adamın içinde yok allah yardım etsin :1: ama şöyle düşün senin genel kültür almış başını gitmiştir :27:

Ya alllah askina bana da bir el atin bnmki cok kiskanc tek sokaga cikarmaz cok da sinirli gecen annem geldi seni hic iyi gormedm kocanin gozunun icine bakiyosun iyice korkak olmussun diyor...biz bebek istiyoruz bir yandan...annem esimn babanesin tlfn acip kizimi iyi gormedim eger dovuyorsa hala ( bir ara dovuyordu) kizimi alip memlekete gonderirim demis ...arada kaldimm

Ya alllah askina bana da bir el atin bnmki cok kiskanc tek sokaga cikarmaz cok da sinirli gecen annem geldi seni hic iyi gormedm kocanin gozunun icine bakiyosun iyice korkak olmussun diyor...biz bebek istiyoruz bir yandan...annem esimn babanesin tlfn acip kizimi iyi gormedim eger dovuyorsa hala ( bir ara dovuyordu) kizimi alip memlekete gonderirim demis ...arada kaldimm

kendine yeni bir konu açarsan daha iyi yorumlar alırsın.. oradan yazarız sana, açmayı bilmiyorsan özel mesajla anlatırım..

Seni seviyorum diyorlar da ne oluyor ki. Uzun yillar duydum beni sevdigini, sonra ya bilmiyorum sevip sevmedigimi heyecan ariyorum falan filan... Mutsuzdum vs... O kadar sevgi pitircigi olmanin alemi yoktu diyor insan... Demezse demesin bosverin en azindan ya kandirmiyir ya da sizinki gercekten seviyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Vay anasını :)

Allah eşinize sabır versin. İzzeti nefsiniz ne kadarda kabarık.

Eşini başkalarının yanında küçük düşüren birisine yakışan bir tepki olmuş.

Allah eşinize sabır versin. İzzeti nefsiniz ne kadarda kabarık.

Eşini başkalarının yanında küçük düşüren birisine yakışan bir tepki olmuş.

Zeki müren ölmeseydi o yazıyor sanıcaktım gerçekten

Zeki müren ölmeseydi o yazıyor sanıcaktım gerçekten

Ne yazdığımı anladın mı :27: ?

Zeki Müren' ide tanıyorsun yani, aferin...

Son düzenleme:
Olmus bir kere, zamani geri alamazsiniz. Ne erkek ne kadin baskalarinin yaninda asagilanmaktan hoslanmaz.

Son düzenleme:
Olmus bir kere, zamani geri alamazsiniz. Ne erkek ne kadin baskalarinin yaninda asagilanmaktan hoslanmaz.
Bir kere olup olmadığını bilmiyoruz. Konu sahibesi 'sürekli aşağılayan ben oluyorum' diye bir ifade kullandı, yanılmıyorsam, bu da olayın devamlılığına işaret ediyor. Eğer böyleyse, gerçekten eşi oldukça sabırlı biriymiş, böyle laflar için uluorta dayak yiyen bile var. Yok, ben günahını alıyorsam ve bir kere olduysa, yapacağı şey söylediği şey için özür dilemek. Hepimiz bazen çenemizi tutamıyoruz, doğamız gereği :34:

toplumda romantık olmayan bir eşim var
toplumda yanıma oturmaz agzından aşkım canım çıkmaz
adımla hitap eder bu durumda benim kocam odun mu degil
başbaşa kaldıgımızda gayet romantiktir şiir yazar
hediyeler alır özel günleri atlamaz
sebepsiz çiçek alır
ama ben bu adama nasıl odun diyim şimdi
sizinki sadece toplumda böyleyse sorun yok
heryerde aynıysada degişmez bence
bide şu var ben hiç romantik degilimdir:1:

Öküz sün dedim ben :) yani romantik ve duygusal değilsin anlamında odun yani .. Hayatının en ağır küfrünü ermişim muamelesi yaptı bana .. Onu yüceltmem övmem gerekirmiş. Olmayan bir konuda övemem ki onu .. Evlilik ne zor Muş ne çok yorarmış insanı be .. Hiç tanımadığın insanlara akıl danıştırır mış gece gündüz içini dökemeyipte o siteye bu siteye yazı yazdırırmış .. Ev lilik bazen sadece yalnızlıkmış ..

canım çoğumuz aynı durumdayız...yani ben eminim kk daki kadınların %80i evli ve bunların tamamına yakını dert yanıyo burda...napalım..yakınlarımıza anlatsak ya yayılacak, ya yanlış mudahale edecekler vs vs..en iyisi burda anlatıp rahatlamak...

ben hiç aşağılamadım o da bana yapmadı büyük sözlerle degıl ilanı aşklarla degıl ama evlendiği için mutlu olduğunu hatta bu mutluluğun zaman gectıkce arttığını söyler. ve eger ben eleştırırsem bırının yanında onu çok kızar. hiç yapmadım ama iyi tanırım onu. o bır keresınde bana takılmak için yanlış anlaşılabilecek bişe soyledı ona bıle cok bozulmuştum.
bu arada övdükçe çok daha iyi oluolar bıcok konuda ben bu cümleye kefilim cıdden :34:

Umarım öyle olur deniyorum .. Benimde isteklerim var sonuçta kadın olarak çok büyük istekler olduğunuda düşünmüyorum oyüzden üzülüyorum arada bir ben söylemeden önce onun ağzından çıkıcak iki güzel söz başka bişey değilyani .. Bend seni seviyorum aşkım değil seni seviyorum aşkım desin .. Övülmeyecek bir adamda değil aslında kocam bazı eksik noktalarımız var sadece iyice eksilirse evliliğimiz nasıl bir hal alır korkusundayım ben. Buyönleri tamamlamak için elimden geleni yapıyorum umarım oda farkına varır

Back
X