- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi selametle66
O halde siz eşinizin peşinden kostunuzBenim olmalı dedim oldu,1 kız 1 torun ve 33 yıllık evlilik.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O halde siz eşinizin peşinden kostunuzBenim olmalı dedim oldu,1 kız 1 torun ve 33 yıllık evlilik.![]()
O halde siz eşinizin peşinden kostunuz![]()
![]()
Allah'ım yaa sesli güldümYok o önce beni görmüş alacam ben bunu demiş,tabi haberim yok bunlardan,ben ilk gördüğümde benim olmalı demiştim:))![]()
![]()
Allah'ım yaa sesli güldüm![]()
.l
Amin cümlemiz hep gülelim inşallahHep gülün inşallah,şimdide yaşlılıklar başladı![]()
Amin cümlemiz hep gülelim inşallah
Estağfurullah ablam ne yaşlılığı ☺☺ masaallah gencsiniz Dhaa![]()
Olsun önemli olan ruhunuzun genç olmasıEvrene karşı gelemiyoruz maalesef,yaş oldu artık 56 az değil yani![]()
Olsun önemli olan ruhunuzun genç olması
Şimdiki gençler yaş genç ama ruhları yaşlı
Ruhunuzun gençliği yüzünüze yansır inanın![]()
Rica ederim ne demek ablammÇok teşekkürler ne güzel sözler öyle![]()
Aynen değil mi bende uzun zamandır cevap gelmeyince senin gibi düşündüm şimdiS selametle66 Evlilerin hepsi yazdıysa demek, geride bekarlar kaldı.Ya da eşiyle tanıştığa güne lanet edenler yazmaya bile değer görmeyenler
![]()
Ayyy masaallh canımEşimle tanıştığımda etraftaki herkesi unuttum sanki sadece biz vardik nasil utangac urkektimöyle yuregi güzel adam ki, dualarimin karsiligini buldum dedim Öyle aşık oldum ki 2016dan bugune...17 aylık evliyim o benim iyikim
☺
Nasıl anlamıştiniz canımBen eşimi ilk gordugumse etkilenmistim ve sohbetimiz yoktu hic (kendisi ablamin esinin kardesi) bir gun oyle bir sey hissettim ki tarif edilemez.evlenecegimizi anlamistim![]()