Hayır ilginç gelebilir ama internetten tanıştık biz bi süre konuştuk annem amilyat olunca gelmek istedi bende hastane ortamı olunca gel dedim hayatıma ilk defa int tanistim biriyle görüşecektim tabi o maksatla gelmesini beklemedim geçmiş olsuna uğrayım dedi

bi hafta sonrada sevgili olduk ama beni ona alışman biraz uzun sürdü 19 yaşına yeni girmiştim semt dışından felan çıkmaya onla başlamıştım gezmek tozmak sinemaya gitmek hepsini onla yaşayınca çok alışmıştım ona aileler konuya dahil oldu ayrılık girdi araya ozaman onu çok sevdiğimi anladım köpek gibi bir buçuk sene peşinden koştum artık bitti dedim yeter dedim anda o geldi bu sefer ama tabi ben onun kadar surundurmedim affettim dedim nasıl olsa sonumuz yok keşke demiyim soğuyana kadar devam edeyim ayrılcaz nede olsa dedim önüne sürekli taş koydum o tek tek kaldırdı o taşları bir kere bile of demeden ne yaptı etti sonuna herkesi ikna etti ve sonuç iki buçuk yıllık evliyiz hayatımın en doğru kararı en güzel iyiki'm varlığına herzeman sukrettigim adamım çok uzun imkansızlıktan sonsuzluğa uzayan sevgimiz var

bana en güzel sabri ogreten insandır tabi bu ara sabrımi zorlayan şimdide bi veledimiz olacak insallah