• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi işe sabah yataktan mı kapıdan mı gönderiyorsunuz?

ikimiz de 15-20 dakika arayla çıkıyoruz evden ...her sabah mutlaka 7 de kalkar kahvaltı hazırlarım ..beraber sabah sabah kahvaltı yapıp sohbet ederek kahvaltı yaparak başlarız güne ..sonra kapıdan çıkarken mutlaka öprim eşimi o da yolcu eder beni kapıda zaten ..birbirimizi sevdiğimizi söyler ayrılırız ...bir gün kahvaltı edemesek de işe gitsek vicdanım sızlar kahvaltı edemedik diye ...

Her sabah kahvaltısını hazırlarım bazen kendiside yardım eder ama akşam abartılı yediyse sabah istemez bazende yanına börek .sarma veya pasta vererek uğurlarım

Benim kızım gece çok kalkıyor ve eşimde sabah 6:45 te evden çıkıyor. O yüzden kalkamıyorum ama kalktığımda oluyor. Eşim sağolsun anlayışla karşılıyor ve beni öpüp öyle gidiyor.:nazar:

Yıne calısmıyorum ve yıne evlılıgımın ılk gunlerıne gerı dondum.
Tek farkla; artık kahvaltı hazırlamıyorum.
ıs yerınde yapıyor, oyle tercıh edıyor.
Ama her sabah, once yatakta bır savasırız.
Sonra kapıya kadar pesınden ayrılmam,
operım ve hayırlı ısler dılerım.
Uykum kacmasın ıstıyorsam kosarak yataga gıderım.
Yok, uyumak ıstemıyorsam pencereden esım gozden kaybolana dek bakarım.
Ve hep aynı dusunceler gecer aklımdan,
'senı cok sevıyorum, sana bır sey olursa ne yaparım ben,
canım benım, Allah a emanet ol.'

Yıne calısmıyorum ve yıne evlılıgımın ılk gunlerıne gerı dondum.
Tek farkla; artık kahvaltı hazırlamıyorum.
ıs yerınde yapıyor, oyle tercıh edıyor.
Ama her sabah, once yatakta bır savasırız.
Sonra kapıya kadar pesınden ayrılmam,
operım ve hayırlı ısler dılerım.
Uykum kacmasın ıstıyorsam kosarak yataga gıderım.
Yok, uyumak ıstemıyorsam pencereden esım gozden kaybolana dek bakarım.
Ve hep aynı dusunceler gecer aklımdan,
'senı cok sevıyorum, sana bır sey olursa ne yaparım ben,
canım benım, Allah a emanet ol.'

Allah hiç eksikliğini göstermesin..

:asigim: :asigim:

ben eşimin gittini bazen duymuyorum sabahları.cünkü k.k gec saate kadar takıldıgım için sabah uyanamıyorum.ve eşim buna kırılıyo.benim gibi uyanamıyan varmı.yoksa sabahın köründe kahvaltı bile yaptırıp ugırluyomusunuz.bu konuyu acmamıda o istedi.okutacam ona yazdıklarınızı.

benim eşim saat 8de işe giderdi akşam bana derdiki sabah kahvaltı hazırla gec gidecem derdi kalkar hazırlar öpüp yollardım normal zamanda kahvaltı hazırlama askım yapmıyacam derdi ve o kalkar üstünü giyer öpüp cıkardı..ama şimdi askerde ve hazırlayamıyorum keske yanımda olsada sabah 6da kalkıp kahvaltı hazırlasam.....:( ama bazen kalk dedigi halde kalkamassam o zaman küserdi hatta hırsını alamassa ayagımı ıssırırdı uykum kaçsın die:))))))

Her sabah 06:30 da kalkar oğlumun kahvaltısını hazırlar balkondan el sallayarak okula uğurlarım.Peşinden de eşimin kahvaltısını hazırlar,aynı şekilde balkondan el sallayıp uğurlarım.Sonra evimin işlerine bakarım.Öğle vakti de aynı şeyleri küçük oğlum için yaparım.Onlar benim canlarım..:asigim:

Son düzenleme:
Back
X