- Konu Sahibi BenOzgurce
-
tüm bu yazılanlar bir erkeğin üzerinde uygulanırsa kısa süre sonra erkek bunları kadının görevi gibi görecek en ufak bir hatada durum daha fazla kötüleşecektir. mutlu olmak için herrrrrşeyi tadında bırakmakta yarar olduğunu düşünüyorum.
kurallar uygulanacaksada kesinlikle karşılıklı uygulanmalı- kadın kocaya /koca karısına......
mesela:
çalışırsın ev heran tertemiz olmayabilir, yorgunsundur yemek yapmassın bir günde senin suratın asıktır-olabilir/bi gün de kahvaltıyı erkek hazırlasın bular olağan şeyler.karşılıklı anlayış ister
anam başka isteği olan hayatta yapmam bukadarınıda herşey karşılıklıdır..bi kere en önemlisi erkek ilgili olursa ilgi gsterirse zaten kadın yapar..valla etki tepki olayı benim için..eskiden çocuk ağlayınca gece ben fırlıyodum içimden de bak bak duymuyo hiç hep ben kalkıyorum deyip kızıyodum anacım şimdi çocuk mu ağlıyor gece aynı erkek gibi aşkım kız ağlıyo kalk diyorum arada bide tekme:))mecbur kalkıyo..istediğinizi yaptırın hep siz yapmayın ama çokda konuşmayın bence acizane fikrim hahah:))
hersey karşılıklı
ve ben bunları istesin yaparım kocama Şeniz
cünkü hakediyor a.s.
Mesajlarını gizlice okumayın: Eşinizin cebine gelen mesajları gizlice okumak hatasına düşmeyin. Eşinize güvendiğinizi bilmesini sağlayın.
Siz hamle yapın: Herhangi bir nedenden dolayı eşinizle küstüğünüzde, barışmak için ilk hareketi eşinizden beklemeyin. Barışma hareketini siz başlatın. Ne kaybedersiniz ki?
bu ilki sinirlerimi hoplattı walla adam okutturmuyoki zaten dokundurtmuyo bile telefonuna
ikinciside o haksızsa gelecek özür dileyecek okadar kusura kalmasın valla bunu hazırlayan gidipte özürmözür dilemem hatalıysam hadi neyse de ben yinede gitmem o gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?