• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi, nişanlınızı seçerken kriterleriniz nelerdi? şimdiki aklınız olsaydı da aynı şeyi mi yapardınız?

Melisimsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
160
207
18
merhaba kızlar :KK200:
eşinizi, nişanlınızı seçerken dikkat ettiğiniz kriterler ne oldu... muhabbet olsun kafamızı dağıtalım...
hangi kriterlere dikkat ettiniz şimdiki aklınız olsa neye dikkat ederdiniz.. tamamen atıyorum:
-dış görünüş (boy, yakışıklılık, kilo...)
-romantik olup olmaması
-kibar olması
-maço olması
-ailesiyle anlaşma durumu
-meslek
-ailesinin maddi durumu......
-sadece size hiissettirdikleri...
-sadakat
-muhafazakar olması cart curt neyse artık..
aklıma gelmeyen daha birçok şey olabilir... neye dikkat ederek hayatınıza aldınız, şimdiki aklınız olsaydı da aynı şeylere mi dikkat ederdiniz?
biz yaşça genç olanlara da faydalı olabilir diye düşündüm...

Toplamda 8 senedir birlikteliğimiz var eşimle. Bugün olsa yine onu severdim. Kriterlerim olmadı aşık oldum sevdim. Ailesi varlıklı fakat zerre umrumda değildi ki bir dönem eşimle 0 dan başlamayı da düşünmüştük. Pek kibar erkek sevmem eşim de öyle değildir. Beni ilk plana koyması beni en çok etkileyen şeydi. Evliligimizde bir dönem sıkıntı yaşadık fakat çok şükür yara almadan atlattık. Bu da benim için çok onemliydi

Kriterlerim acaba bu adam eş olsa nasıl olur sorumun cevabını tanıma süresi aldım. Bana değer verdiğini görünce evlenmeye karar verdim tabi o zamanlar bu adamdan baba olur mu diye o da geldi aklıma biz akraba tavsiyesi üzerine tanıştık.

Ama mutluyuz çok şükür iyiki de evlenmişim diyorum yine olsa onu seçerdim hayatıma.

Ama eşime sorulsa tamamen aşk evliliği ilk gün arabaya binince 12 senelik şoför yolu şaşırdı🤭🤭🤭

Eşimi seçerken en önemli kriterim yılışık veya laçka biri olmaması, ağır başlı ve sorumluluk sahibi biri olmasıydı. Yine olsa yine seçer miydim sorusuna gelirsem bir çok konuda hayata bakış açılarımız uymuyor. Yani onun bazen bir şeyler konuşurken bakış açısı beni çok şaşırtabiliyor, ya da bana doğru gelen ona ters gelebiliyor. Onu ve ailesini çok seviyorum ama ikimizde oldukça inatçı olduğumuz için çok şiddetli çakıştığımız zamanlar oluyor yinede hiçbir saygısızlığını görmedim tabii o yüzden yine olsa yine onunla evlenirdim fakat sevgililik dönemini biraz daha uzun tutarak :KK53:

Tırnakları kısa ve temiz mi
Kirli sakalı ya da bıyığı var mı :halay: (ikiside kabulüm) vücut kılsız ama yüz kıllı olsun

Ayakkabıları temiz mi

Sünepe gibi yada zevksiz mi giyiniyor

Dini inançları ( o konuda doğu - batı olduk maalesef)

Garson, mağaza görevlisi vb. kişilere nasıl davranıyor

Ayyy birde misss gibi koksun istiyordum.

Liste uzunda
Şükür Rabbime birkaç eksik olsada aklımdaki bir çok özellikle birlikte verdi nasibime yazdığı kişiyi.
Not:
Şimdiki aklım olsa çöpsüz üzümle evlenirdim bütün olumlu yönlerine rağmen.

ben tam karacahildim kriterim yoktu aile baskisindan bi nebze olsun kurtulnak icin ewlenmistim 19 yasindaydim daha gerdek nedir onu bile tam bilmiyodum sirf 6 ay calismiyorum diye annemle ablam hayati zehir ettiler afedrsiniz bi orkid bile almiyolardi sebebi calismiyorum ama ablamin cocuklarina bakiyodum ewin isini gucunu yapiyodum bunlari goren yoktu psikolojikmen bitmis haldeyken eski esimi tanidim cok asik degildim ama kactim 1000 km uzakta hic bilmedigim bi sehire gittim ilk gece kaynana hadi gidin yatin dedi benim ilk tepkim iyy ben bunla yatmam demistim tabi sonrasi dayakla 6 yilimi curuttum 1 ewladim oldu buyuk sehirde yetismis ben 2 goz odaya mahkumdum resmen ama zamanla gozum acildi kimsenin beni dowemiceni idrak ettim kendimi gelistirdim eski esime dayak atamicani kanitladim (sarhosken sokak ortasinda dowupte polise ihbar ederek)sonrasida kactim ewden ben dayak yerken umursamayan kaynana oglunu dowdugumde bayginlik gecirmisti🙄simdi bosandim kurtuldum rabbim kimseyi sahipsiz birakmasin

Back
X