Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yaptınız mı böyle bişey???Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
daha kısa bir yol güvenmediğiniz adamlarla evlenmeyin.. evli kalmaya devam etmeyin..
Eeee gideceği yere telefonunu sabit bır yerde bırakarak giderse ne olacak?bence en iyi çözüm çip taktırmak ..Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
Ne bu şimdi amme hizmeti mi? Eşim, sevgilim dediğiniz kişi bir insan, farkında mısınız?Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
Ayfonla mayfonla uğraşamam ben çip taktırcem![]()