Eşinizi sevgilinizi adım adım takip etmek için yöntem

Herseyi öğrenip ne yapacaksınız , moralini zimi bozcaksınız, şüpheleniyorsanız sadece süprizlere açık olun

Ne bana yapılsın isterim ne de başkasına yaparım.
Hele de eşimi takip edip, arkasından gizli gizli iş çevirdikten sonra o evliliği nasıl yürütürüm diye düşünmekten uykularım kaçar!

Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
Siz yaptınız mı böyle bişey???
Eşiniz yada sevgiliniz nereye gitse yer bildirimi geliyormu?
Hani oldu ya wc ye girdi bildirim mi geliyo şey yapiyo diye :cool:

2 kişinin de telefonu ıphone sa arkadaşımı bul uygulaması zaten otomatik kurulu..Ordan zaten görebilirsin

Böyle bir uygulama iyi birsey aslinda.
iphon kullanirken esim ve bende de vardi ama birbirimizi takip etmek icin degil.
1. Telefon calinirsa eger bulmak icin
2. Eger ani birsey olursa bitbirimizi bulmak icin hani ben bebekle beraber disari cikiyom felan bazen esim ariyor duymyorum oda bakiyordu nerde oldugumu ama sadece bir kere ya da iki defa yapti bunu merak edince bize ulasamayinca

Ama kocasinin aldatdigini düsünen biri icin iyi birsey takipte olmak icin ve ip ucu bulmak icin. Sonucta burada okuyoruz kocam oraya gitdi buraya gitdi diyor megersem adam karisini aldatiyor mus onlar icin cok iyi birsey

Gecenlerde bir konu vardi kadinin kocasi yalan söylemis hamam felan diye parasi yetmemis o kadin icin süper olabilirdi

Eve bağlayın daha kısa çözüm. Böylece hiçbir halt yiyemez.

Şahsen şu noktada şüphe duyacağım Adamın kuruş parasına da yiyemeyeceğimden bağlamak en mantıklısı, sonra da bir kavanozda tuz ve sirkeye .. Kimsecikler erişemez.

Yapacağı varsa yapar zaten engelleyemezsin istediğin kadar takip et. O telefonu 10 dk ofiste bırakamaz mı sanki yada arabada? Böyle şeylerle kendinizi kandırmayın..
Karşınızdakini değiştiremezsiniz.

Dun esimle 6 kere konusmusuz gun icinde. Simdk baktim.
Gun icinde zeytinburnu, avcilar, esenyurt ve yenibosnada oldugunu aksam soyledi. Cok yorulmus dert yaniyordu.
Takip ettigimi ve suphelendigimi dusunsene, boynuzlar kkya sigmaz heralde.

Guvenseniz de guvenmesenizde yapmayin en basta kendinize guveniniz sayginiz olsun ben hep derim erkek arkadasima onu sikmadigim icin yapacak olan insan kadin erkek farketmez bir yolunu bulur yapar diye insanin icinde olucak salin cayira mevlam kayira :)

Nasıl kontrol delisi olunur, KK farkıyla karşınızda!:KK53:
Sevdiğimi neden adım adım takip edeyim ya? Güvenmediğim biriyle neden sevgili olayım?
Birini adım adım takip edecek duruma geldiysem ya delirmişimdir ya da o ilişki virajdan önceki son çıkışları yaşıyordur.
He fanus yöntemi daha ucuz, ben de önereyim.
Bir de beni kimse takip edemez herhalde. Çünkü akıllı bir telefonum yok, bir tane hurdam var. Onu da canım isterse açarım, istemezse açmam.
Sosyal medya hesapları kullanmam, sevmem. Başbakana bile daha rahat ulaşıyordur insanlar bana kıyasla.

Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
Eeee gideceği yere telefonunu sabit bır yerde bırakarak giderse ne olacak?bence en iyi çözüm çip taktırmak ..:-)

Eee takip edince nolcak ben yiprancam aldatan adam siz anlamadan yapar zaten niye yoruyorsunuz kendinizi

Ne bu şimdi amme hizmeti mi? Eşim, sevgilim dediğiniz kişi bir insan, farkında mısınız?
Biri kıçınızdaki pire gibi yapışsa attığınız her adımı izlese hoşunuza gider mi? Şahsen ben attığım her adımı izleyen, beni potansiyel "aldatıcı" gibi gören bir adamla kendimi "fa..şe" gibi hissederim.
Eşinizin, sevgilinizin uçkuru o kadar gevşekse bırakın gitsin, sokaklar erkek dolu.
Pes yani.

Back
X