Eşinizi sevgilinizi adım adım takip etmek için yöntem

Annem bana çok geziyorum ve çok açıklama yapmayı sevmem diye sana gprs yerleştiricem derdi, onun kibar tanımı bu da :) gereksiz.

Hahahaha bu harikaydı bende bu yöntemi denemek istiyorum en güvenliii :KK70:Bu kadınlar kulübü sayesinde sanırım çok akıllandımm adamı bulmak kaldıı sadece :cool:
Adam anlamasın diye yemeğine katıp yutturcam :rolleyes:

Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın

Keske sizinki kadar bol vaktim olsaydi.

çok güzelmiş telefonu iphone bu iphone telefonu için kullandıkları bi şifre var onumu sorup öğrenelim icloud mu oluyormuş o ?

bu facede çıkan konumlandırıcı gibi bişeymi mesaj atınca konumu çıkıyo ya yoksa daha mı ayrıntılı

birseyden suphelenirse insan yapması dogal acaba kuruntumu yapıyorum yoksa varmı birsey diye ama ortada birsey yokken gerek yok bu tarz seylere

İnsan kafayı yer böyle şeylerle. Sürekli takip ede ede olmaz ki.

birini takip edecek gücüm,sabrım,zamanım da yok. güveniyorsam sorun olmaz,güvenmiyorsam da ya bende ya da onda sorun vardır...bilmiyorum da takip etmek hoş değil

Google play store da xfi konumlandirici uygulamasini indirin. Eşinizin telefonu iphone ise icloud mail adresi ve şifresini öğrenin. Mail adresini app store a girince öğrenebilirsiniz. Şifreyi ise onun telefonunu karıştırirken şu oyunu indiricem veya uygulamayı indircem şifre soruyo şifren ne diyerek veya aklınıza Baska bi yöntem geliyorsa o şekil ogrenebilirsinjz. Bu xfi konumlandirici uygulamasında bu mail adresi ve şifreyi girince Eşinizin telefonunun konumu ve interneti açık olduğu sürece onu adım adım haritadan izleyebiliyorsunuz. Telefonu android se de aynı şekilde mail adresi ve şifre kullanın
iyi de niye yapayım ki...

Bu şekilde kolayca kafayı yeyip, psikolojik sorunlarla boğuşabilirsiniz.

Bir psikolojik tedavi merkezinin viral reklamı mı bu ?

Arkadaşım nasıl bir paranoyaklık bu anlayamıyorum...

bu hatayı teyzemm yapptı kafayı yemek uzereydı en sonn casus programlarıı satın aldıı gttı elekktronıkcı yerlerdenn paranoyak olmustu artık halada pesınde adamn yani sımdı nasl bir yöntem kullanıo kımbılır

Adım adım takip edeceğim biriyle birlikte olamam ki.Ne saçma.Güvenmiyorsam zaten hayatımdan çıkarırım.Aksi takdirde paranoyak olurum.Ne gerek!

Back
X