Anket eşinizi sevgilinizi arkadaşınızı kıskanır mısınız??

eşinizi sevgilinizi arkadaşınızı kıskanır mısınız??

• Ankete Katılan
    52
Ben kendimi kıskanc sahiplenici olarak düşünürdüm hep. Geçen yıllar bana sorunun tamamen karşımdakinde olduğunu gösterdi. Örneğin dostum dediğim insanın başka samimi arkadaşları olabilir, görüşebilirler. Bana verdiği değeri biliyorsam, arkadaşlarına da istediği şekilde yakın davranabilir sorun çıkarmam. Aynı şekilde sevgilim de öyle. Huzursuzluk çıkaracak gizemli hareketler yapmıyorsa, açık ve netse bende kıskançlığın k sı olmuyor.

NE GÜZEL :)

Kıskanıyorum, hatta bazen aşırıya kaçtığım da oluyor. Hem kendimi deli ediyorum hem adamı.

Maalesef fazla sahiplenici biriyim, sevgilimi de arkadaşımı da.. Yüksek sadakat beklerim. Şüphecilik, güvensizlik de var daha çok aşk konusunda.
Törpülenmesi en zor huyum sanırım, yine karşımdakine de bağlı biraz tabii..
Eskisine göre azaltmış olduğumu umuyorum yine de ama bakalım.

arkadaddsımı cevremı kıskanmam.sadece eşimi sevglımı kıskanırım.baska kmseyı kıskanmam

Yerini haddini bilmiyorsa kıskanclık sebebi olusturuyorsa evet kıskanırım.

Arkadaş hiç kıskanmadım ama kuzenimi bir kez kıskandığımı hatırlıyorum çocukken.
Onun dışında annemi ve babamı kıskanınırım başkalarından
Ve sevgilimi ölçülü bir şekilde kıskanırım..
Yurt dışına derbiye gidebilirler İlker Bey

Kıskanırım çok kıskanırım. O benim eşim, canımın diğer yarısı, hayat arkadaşım, can yoldaşım nasıl kıskanmayayım :)) yani ne bileyim işte çok kıskanırım çok :))

Yerine gore sanirim. Durup dururken kiskanan bir tip olmadim.

Hatta bigun, esim sen beni kiskanmiyorsun dedi. Bende kiskanilacak bi durum mu oldu ki dedim. Yok ki birsey. Bi kadina baktigini gormem, aldatma sozkonusu olmadi, net ortaminda bi bayan arkadaşi bile yok. 2000 tane adamin icinde çalışıyor. Niye kiskanim ki durduk yere. Dimi ama.

Fazlasıyla kıskanç biriyimdir .
Arkadaşlarımı kıskanma m da Sevgilimi çok kıskanır im. Fakat bu yüzden epey sorun ysadigimiz için daha çok icerim de yaşamaya çalışıyorum bu duygumu

Kıskanırım senii benn kıskanırım kalbimdennn bu nasıl aşk Allahim öleceğim kıskançlıktan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…