eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...

Fiziken derken değiştirilebilir seyler mi?
Mesela fazla kilo, yanlış giyim tarzı veya bakımsızlık gibi?
Eğer bu tarz bir durumsa değiştirmeye calısırdım ama değişmeyecek fiziksel özellikleri varsa mesela kısa boyludur, buyuk burunludur, keldir falan o zaman önemsemem. Neticede öyle begenmiş sevmişim.

o nasıl oluyor. sevince fiziğinide beğenirsin. sana adonis gibi gelir

Göbeği şekerpare gibi gelir dimi :KK48:
Ay iğrenc geldi :KK70:

images.jpg

günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...

Beğeni farklı bişi her sevdiğinin herşeyini beğenmek zorunda değilsin. Ama evliliğini etkiliyorsa adama sorarlar neden evlendin?

Fiziken derken değiştirilebilir seyler mi?
Mesela fazla kilo, yanlış giyim tarzı veya bakımsızlık gibi?
Eğer bu tarz bir durumsa değiştirmeye calısırdım ama değişmeyecek fiziksel özellikleri varsa mesela kısa boyludur, buyuk burunludur, keldir falan o zaman önemsemem. Neticede öyle begenmiş sevmişim.
kısa boylu göbekli yani değiştirilebilecek şeyler değil

günaydın,
bence sız esınızı sevmıyorsunuz..!!!!
sevsenız onu kusurları ıle kabul ederdınız hem kım dort dortluk kı benım de esımın gobegı var hafıfte olsa, yara bere ıcınde vucudu amelıyat dolayısıyla dıkıs ızlerı var, tek bobregı de yok ama ben onu sevıyorm bunlar eksıklık degıl benım ıcın...

X