eşinizi..

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
Merhaba arkadaşlar eşinizin evlenmeden önceki eski sevgilisini tesadüf öğrendiniz gördünüz fotosunu falan eski sevgilisinden kıskanıyormusunuz? ya da eskiden çok beğenmiş olduğu bi kızı öğreniyorsunuz bu kızı kıskanır mısınız?

kıskanmam.adı üstünde eski sevgili..önemli olan şu anda benimle evliyken ki davranışları.

güzel ya da çirkin tabı kı kıskanırım.....kıskanıyorum da facesıne arada bakıyorum kadının evlı ustelık kadın ama kadın manyak benımkınde gozu var bı msj yazsa zaten tazmınat davası dıyerek korkutcam kadını da yazmıyo ıste ortak facemız oldugu ıcın

Son düzenleme:
oyle bir sey basıma gelmedi ama ikinci soruna gelecek olursak eski hoşlandığını görüp durduk yere kıskanmak olmaz ki:26: tabi absürt bir durum olmadıkça:31:

Ben kıskanıyorum galiba ya acaba onu da böyle sevdi mi falan diye düşünüyorum bazen kısa süreli de olsa hatta düşünürken tahammül edemiyorum daralıyorum

Ona belli etmem ama deli gibi de kıskanırım ben olsam. Bu yüzden eskileri bilmemek daha iyi sanki.

Yok canım ne alaka?
O benim eskileri karıştırsa çok rahatsız olurum.
Her ikimiz de birbirimizin hayatımızın aşkıyız.
Daha ne olsun?

eski eskide kalmıstır.. ben bekarım ama evlı olsaydım asla gerıye bakmazdım.. ilerisi benden sonrası onemli olurdu. sonucta benımde sevgılım oldu gecmıste onunda olması cok normal.. kıskanmamda ayrıca.. sonucta benı secmıs derdim..

Hayir canim niye kiskanayim ki..olmus bitmis birsey..gereksiz huzur bozar bu durum..surekli eski sevgilin,eski sevgilin diye diye niye tekrar hatirlatayim..
Oncelliklede neden bir baskasiyla surekli kendimi kiyasliyayim...?

Ben bu konularda biraz tuhafım :27:
Direk sevgilimden soğurdum ya da eşimden..kıskanmam ama soğurum :26:

Kadınlar hisseder ortalıkta kıskanılacak durum varsa kıskanırım yani hala görüşüyorlarsa... Boş yere aklıma getirip getirip de kıskanmam... Çünkü istemeden davranışlarıma yansır ve ona eziyet etmeye meyillenirim sürekli (: eğer sana ilgisi yeterli ve tamsa kurcalama (:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşimin exi bizim düğüne gelmişti. Ayar olmuştum acayip deliriyorum hala kız evlendi ama ben gıcık kaptım bi kere

Merhaba arkadaşlar eşinizin evlenmeden önceki eski sevgilisini tesadüf öğrendiniz gördünüz fotosunu falan eski sevgilisinden kıskanıyormusunuz? ya da eskiden çok beğenmiş olduğu bi kızı öğreniyorsunuz bu kızı kıskanır mısınız?

kıskanmam, eskide kalmış bişey için neden kendimi üzüp kafamı meşgul edeyim....
adı üstünde eski...eşime de güveniyorsam yersiz kıskançlıklarla aramıza sorun katmak istemem....

Oy ben hc sindiremem bu konulari geçmş olsada kendmi yer bitirirm :banghead:
Eşimin akrabası bi kiz var araya aracı koyarak eşimle görşmek istemiş eşim kabul etmemiş neyse evlendik ben bu kızı ögrendim burnundan getirdim bak aklima geldi hatirlamişken du yine getireyim:D:p

Evli değilim ama bu eski kız arkadaş konusunda çok büyük sıkıntılar yarattım çok büyük kavga çıkardım, elime geçen kocaman bir hiç. Keşke yapmasaydım diyorum ama bazen şeytan diyor ki aç şu konuyu sor neler yaptıklarını sonuç sadece hatırlattığımla kalıp bu kez de kendime kızıyorum:27: Eşinizin aklında yokken aklına sokarsınız bence boşverin ve evliliğinizin tadını çıkarın:38:

Eşimin exi bizim düğüne gelmişti. Ayar olmuştum acayip deliriyorum hala kız evlendi ama ben gıcık kaptım bi kere

arkadaş kalalım olayı bu galiba ama beni bozar düğüne gelmesi falan:41: tamam eski sevgiliyi kıskanacak değilim ancak düğünüme de gelsin istemem.bende onun düğününe gitmem,ne gerek var.

Back
X