eşinizi..

Nerden buluyorsunuz arkadaş bu kadinlari?
Benim esim ser verir sır vermez. Ne eski sevgililerini ne de eski esinin adini bile bilmem. Soramam da. Esimle hicbir ortak tanidigimiz da yok. İki ayri memleket.
O değil de hasbelkader biriyle kanki olmaktan korkuyorum :27:

Ben değişiğim sanırım. Eşimin eski sevgilisiyle pek iyi anlaşırız. Ailece görüşürüz ara sıra. Beni rahatsız etmiyor, şirin bir kızcağız.
Kadın aradaki farkı anlar bence. Eşimin ona ya da onun eşime karşı bir şeyler hissettiğini düşünsem rahatsız olurdum.

ben de eşimin hoşlandığı kızın fotosunu gördüm.eğdim büktüm her türlü açıdan baktım abuda bile kalkıp baktım ama bana benzediği gerçeğini değiştiremedim.sonra benim ex aşkın karısının fotolarına baktım hatta kadınla çok kere karşılaştım ama o da bana benziyordu :)) bu erkekler yeniliğe pek açık değil, sizinkisi de uzun boylusunu aramıştır

Belli takıntıları vardır belki tip ,boy pos konusunda:1::1::1:

Merhaba arkadaşlar eşinizin evlenmeden önceki eski sevgilisini tesadüf öğrendiniz gördünüz fotosunu falan eski sevgilisinden kıskanıyormusunuz? ya da eskiden çok beğenmiş olduğu bi kızı öğreniyorsunuz bu kızı kıskanır mısınız?

Amaaannnn çok boş şeyler.Gelmiş geçmiş.Herkesin hayatında,erkek kadın farketmez,evlenmeden önce beğendiği,aşık olduğu,hayran olduğu veya sevgili olduğu kişiler olur.Allah şak diye karşısına beni çıkarmadı.Millet kocasından,karısından boşanıyor,ikinci üçüncü kex hatta çoluklu çocukluyla da evleniyor.Ne yapsınlar yani hayat akıp gidiyor.Geçmiştekine kafa patlatamam.Ben bugün kü durumuna,evliliğimize kendi ilişkimize bakarım.Eskiyi tenezzül edip ağzıma almam.Eskide kalan insanlarında kendi hayatları yeni birliktelikleri vardır nihayetinde.Yuvada kurmuş olabilirler.Ne gerek var elin karısını kızını kafama takayım.Kocamın gözünde basitleşmekten başka hiçbir işe yaramam eskiyi deşerek.Kıskançlığında bir ölçüsü vardır.

Ben nişanlımın yıllarca platonik olarak sevdiği kızı görmüştüm. Ayy incele incele bi hal olmuştum kızı karşıdan karşıya :)
Bermuda şeytan üçgeni gibi olmuştuk, aynı mağazada farklı reyonlarda pişti olmuştuk, Allahtan tek bi güne mahsus bi durumdu da çok fazla dert olmadı bana.
Hani kıskançlık değil de, yazık kızın da bi günahı yok ama sinir olmuştum. Ona da engel olamıyosun zaten, çünkü eşin hayatındaki en paylaşılmazın olan varlık.

Bi de nişanlımın benden önceki nişanlısını anlattı densiz bi arkadaşım bana,geçmişte aynı yerde çalışırlarken görmüş bunları birkaç kez :) Benimki zamanında çok sevmş, çok mücadele vermiş kız için ama olmamış -kısmet. O kızı tabi ilk zamanlar merak ettim, arattım facete ama bulamadım. Şimdi de hiç merak etmiyorum ve nedense sadece o kızı kıskanmıyorum.

Back
X