Eşinizin ailesi..

Bttrflyyy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
31
14
8
Selam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede öyle olucak gıbı. Şunu söyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı düşkünüm. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay çok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor ☹️ Ayrıca kpssye çalışan bır öğretmenım evlenınce de çalışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce çıkacaklarını söylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış ☹️ Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak için bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorum 😒 sızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım😒

Selam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede öyle olucak gıbı. Şunu söyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı düşkünüm. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay çok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor ☹ Ayrıca kpssye çalışan bır öğretmenım evlenınce de çalışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce çıkacaklarını söylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış ☹ Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak için bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorum 😒 sızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım😒
Evleneceginiz insana istemiyorum diye acik net soyleyin

Haklısın şımdıden gelecegı çok düşünüyorum ama sanki şımdıden müdahale etmezsem iş işten gececek gıbı 😒
3 yıl olacak evleneli bende sizin gibiyim rahatıma cok aşırı duskunum evde yiyim içim yatım kimse gelmesn kimseye gitmeym
Ama öyle olmuyo iste zamanla karşı taraf üzülüyo ve sorunlar cikiyo
Kim haklı derseniz onlar hakli derim çünkü oğluyla evleniyosun gelin alıyorlar insan ister gidip gelmeyi kalmayı herkes dusunemiyo cok kalırsam sıkarmiym diye
Çok aşırı sık gelmedikleri sürece cok takılmayın bnce
Eşiniz sizin aileniz için aynı şeyleri dusunse uzlmezmiydinz öyle düşünün birazda
Çok düşünmeyin bide Allah imtihan eder

Bir buçuk saatlik mesafe için niye o kadar kalıyorlar ki? Insan babasının evinde evlendikten sonra o kadar kalamıyor.
Bilemiyorum biz böyle gidip kalmayız başkasında desen belki rahatsız olduğunu anlar.

Selam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede öyle olucak gıbı. Şunu söyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı düşkünüm. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay çok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor ☹ Ayrıca kpssye çalışan bır öğretmenım evlenınce de çalışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce çıkacaklarını söylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış ☹ Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak için bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorum 😒 sızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım😒
Evlenince tavır koyamazsiniz.kabul ettiginiz birseyin sözunden donmus gibi olursunuz.simdi bu sorunu cozun.cozemiyorsaniz evlenmeyin

Evlenince tavır koyamazsiniz.kabul ettiginiz birseyin sözunden donmus gibi olursunuz.simdi bu sorunu cozun.cozemiyorsaniz evlenmeyin
Ee ama nişanlıma ne diyeyim bi akıl verin hem kırmadan hemde güzel konuşarak bana karşı tavır almasını istemem

şimdiden söyle eşine açık açık sonra söylesen faydası olmaz hem kendin rahata edemezsin nedenlerini anlat banyo rahat giyinme filan emin ol eşine açıklayınca seni anlayacaktır mesafeli davran yoksa çok pişman olursun

3 yıl olacak evleneli bende sizin gibiyim rahatıma cok aşırı duskunum evde yiyim içim yatım kimse gelmesn kimseye gitmeym
Ama öyle olmuyo iste zamanla karşı taraf üzülüyo ve sorunlar cikiyo
Kim haklı derseniz onlar hakli derim çünkü oğluyla evleniyosun gelin alıyorlar insan ister gidip gelmeyi kalmayı herkes dusunemiyo cok kalırsam sıkarmiym diye
Çok aşırı sık gelmedikleri sürece cok takılmayın bnce
Eşiniz sizin aileniz için aynı şeyleri dusunse uzlmezmiydinz öyle düşünün birazda
Çok düşünmeyin bide Allah imtihan eder

Evet haklısın elbette öyle de düşünüyorum ama şöyle bir şey var benim nişanlım bize toplasan bu altı ayda iki üç kez anca gelmiştir oda benim gibi huyu pek sevmez e benim aileme karsı özverili değilse benimde içimden gelmiyor haksız mıyım? E ailemde abimlere gittik Ankara’ya bir hafta zor durduk ki aradaki mesafe 7 8 saatti. Dert etmemeye çalışıyoum ana şimdiden garipsediğimi belli etmek istiyorum

Bence evlenmeden bunu esinizle paylasmaniz lazim. Evlendikden sonrada onlarda kalmamaya ozen gosterirsiniz guzel bir sekilde sizin evden baska bir yerde kalamama gibi sorunun oldugunu soylersiniz. Ne biliyim panik oluyorsunuz huzursuz oluyorsunuz gibi

1 2 hafta bise degilde 1 ay sende 1 eltide o is ilerde birlik ev yapmaya cikar ne sen ne eltin bu devirde kimse istemez sen esine anlat 1 2 hafta misafir olmuslar nere 1 2 ay nere ev ev ustune olmaz de seninle blbas basa vakit gecirmek isterim de onalr olursa olmaz felan gibisinde yumusak bir sekilde dile getir

Evliligin ilk zamanlari alisma sureci oldugunu uzun sure kalinmasi halinde rahat edemeyecegini soyle rahatsizsan eger dile getir ses cikarmazsan kabul ettin sanip evlendigin zaman geldiklerinde daha cok huzursuz olursun esinle.

Evlenince değil şimdi söyleyin. Ev ev üstünde olmaz o ne öyle bir ay gelip kalma. Karı koca yasıyorlar işte. Madem öyle oğulları bir ev tutsun yakında yasasınLar size yakın.

Yazınız çok net değil anlamadığım evleri varken neden bir ay sizde bir ay eltinizde kalacak .
Eşimin ailesine gelirsek biz birlikte de planlar yaparız eşimin ailesi gelir bir hafta kalır daha fazla kalmak isterseler de ben bunu sorun etmem benim ailem de gelip kalıyor . evlenince nasıl tavır takinayim diyorsunuz ya bence fikrinizi şimdi söyleyin sorunlarınızı neden evliliğe erteliyorsunuz eş adayiniz konuyu açmış fikrini söylemiş siz de keşke o zaman soyleseydiniz . En büyük hata kafanizdakileri söylemek için evlenmeyi beklemeniz

Evet zaten huyum öyle teyzelerim kuzenlerim bana çok darılırlar mesela toplandık sende gel diye ama hiç rahat edemem kalmam bi yerde gerekmedikçe huyum değildir onlarda da kalmam zaten inşallah onlarda benı rahatsız etmez 😒

şimdiden söyle eşine açık açık sonra söylesen faydası olmaz hem kendin rahata edemezsin nedenlerini anlat banyo rahat giyinme filan emin ol eşine açıklayınca seni anlayacaktır mesafeli davran yoksa çok pişman olursun
Zaten mizaç gereği istesem de samimi davrananamıyorum aşırı yalnızlığı seven bir tipim nişanlım iki arkadasım ve ailem hayatım böyledir. Kaynanam bize gelince eltimin dedikodusunu yapar buz gibi soğudum ondan da benim arkamdan konuşmayacağı ne malum. Sadece kocayı alsak olmuyor sanki😄😒

1 2 hafta bise degilde 1 ay sende 1 eltide o is ilerde birlik ev yapmaya cikar ne sen ne eltin bu devirde kimse istemez sen esine anlat 1 2 hafta misafir olmuslar nere 1 2 ay nere ev ev ustune olmaz de seninle blbas basa vakit gecirmek isterim de onalr olursa olmaz felan gibisinde yumusak bir sekilde dile getir
Ya zaten onların geçmişte birlik durumu olmuş pek memnun kalmamışlar eşim çok karsı zaten birliğe ama abisigile gidiyorlar ya bize de gelirler vs deyince buz kesildim kabul etmem mümkün değil evleride var yani biz kirada oturcaz onların evi var ne bu baskasında kalma meraklılığı😒

Back
X