Esinizin ailesindeki yeriniz

sülalesı sever benı
kayınpederımde sever
kayınvalıdem benı sevmese de olur :)
allah dusmanımın basına vermesın

Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Ünzile kaç koyun ediyor
susabatmaz ne kadar maaş alıyor
Tazminatı iyi bir ortobos parası ediyor

10 yili gecti evliligim zerre degerim yoktur olmamistir her zaman onlari maasa baglar gibi para gonderseydim el ustunde tutulurdum yok gondrrmedigimiz.icin zerre deger gormedim....yurt disindayim 10 yilda 2 defa yanlarina gittik belki uzaktayiz diye gorduklerinde sevinir hasret giderirler torunlarini bas taci ederler dedik yoook olmadi olmasin da artik tamamiylen uzak olalim yeter

Kv icin oğlunu dolduran, ondan koparmaya çalışan sinsi bir gelin. Yaptım mı? Tabiki o seviyeye düşmedim

ailenin genelinde sevildigimi dusunuyorum.
güler yüzlü ve ilgiliyim. onlar da buna mukabelede bulunuyor. eşimin kardeşleri de aynı şekilde. ama kv yüzüme karşı beni yağlar ballar, buna rağmen kesinlikle beni sevdiğini falan dusunmuyorum... (çünkü, sevmediğini bildiğim insanları bile deli gibi övme zaafı var, herkesi iyi görüyor güya !) ben iyi olduğum kadar o da iyi. herşeyden ötesi, esin nasıl gordugu ve nasıl muamele ettiği önemli bence. çünkü çoğu aile, buna göre davranır.

Kibirliler ben onlardan daha kibirliyim ama. Çünkü çok daha üstün olduğumu biliyorum. Çünkü herşeyi tek başıma yaptım hüç bişey beklemedim çay kaşıkları bile yok evimde. Ama bayram günü ablası yok bizimkilere gitmişizde ablasına gitmemişiz diye laf yaptı. Üstelik biz onu başka yerde biliyorduk ama biz gittiğimizde çıkmıştı geleceğimizi de biliyordu. BiZe kaç kez çağırdım. Ama gün vermemişim yahu hergün evdeyim sen çalışıyprsın ayarla kendini gel diyorum daha ne diyeyim. Tekefonda "senin karın soğuk ondan" dedi eşime eşimde ağzının payını verdi. Saçma sapan konışma yaşın göre dvran salak mısın sen. biz davet edilmediğimiz yere bile sırf siz varsınız diye geliyoruz karım ağzını açıp bişey demiyor ki desede haklı dedi. Sen abla mıaın ki o sana sıcak olsun birkez arayıp bişeye ihtiyacın var mı diye sordun mu dedi. Kayınvalidemdeydik o esnada sağolsunlar bizi haklı buldular. Sonra ablası kvme geldi biZimle bayramlaştı. Burda kalın falan dediler ben kalmdım. Yakındor bunun da lafı olur. Aslında iyiyiz ama aptalca egolaro olmasa daha iyi olucaz. Mesela benden küçük bir kız kaedeşi var sorayla herkesi öper bayramın mübarek olsun der ama bana sadece naber der:)) bende ona iyi bayramlar derim :) sevip sevmemeleri hiç mühim değil valla hatta mümkünse sevmesinler. Çünkü ailesiyle anlaşabilmek içim kendimden ödün vermem gerek. Buda hoşuma gitmez. Kötülükleri olmasın yeter bana.

Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Eşimin aile akrabaları vs gittiğim zaman beni oturtacak yer bulamazlar sevdiğiö yemekleri yaparlar ellerinden geldiğince beni memnun etmek için uğraşırlar.
Özellikle de Kv ve kaynım ben üzülmeyim yada sinirlenip gücenmeyim diye laflarını hareketlerini tartarak yaparlar.
Fakat şöyle bir durum söz konusu eşim kendi ailesi ve akrabaları ile ilgili aldığım kararlara asla müdehale etmez karışmaz.
"Falancayla görüşmek istemiyorum" dersem neden diye sormaz bile.
"Nasıl istersen sen bilirsin" der ve kenara çekilir.
Birde biz evlenmeden önce eşimle annesinin çok sıkı fıkı bir ilişkisi yoktu benim yapıcı bir kişiliğim olduğu için Kv ve eşimi sürekli bir araya getirdim görüştürdüm vs. Kv bunun farkında tabi aile akraba çevresi de beni çok iyi biliyor.
İyi ve saygılı olduğum kadarda çok ketum ve sinirli bir kadınım.Lafımı asla esirgemem dolandırmam direk söylerim.
Eşimin ailesi de hangi yönümü görmek istiyorsa ona göre davranıyor bana.
Bence evlilikler de karı koca dışında da aileler dahil herkes üzerine düşen insanlığı gösterip ilişkileri dengede tutmak zorunda.

Önceleri kendimi aileden saniyordum... ama sürekli elkızı ithamını ala ala yerimi öğrenmiş oldum.. gecirdigim onca yıllarda gördümki hiç aileye dahil olmamisim, sadece misafirmisim... araya şimdi mesafe değil koca bi Çin Seddi çektim çokta iyi etmişim ama geç kalmışım. Akrabaları beni severler fakat kV ve KP e bi yaranamadim... arkadaşın dediği gibi artık benimde ritimler değişti
Çokta tınnnn

Evliyken saygılı bir ilişkimiz vardı hiç yüzgöz olmadık. Tüm sülalesine saygı gösterdim saygı gördüm boşanana kadar da bi yamuklarını görmedim. Boşanırken yoğurdum ekşi dememek için mihail de şöyle böyle muhabbeti yaptılar, çok da umursamadım.
Kayınpederle frekanslarımız daha çok tutardı oturup sohbet edebilirdik. Kayınvalide ile de iyidik ama içten içe hissederdim beni benimseyemediğini.

kibirli ,hiç kimseyi evinde istemeyen soğuk nevaleyim .Ha birde herşeyi bilerek evlendim çekeceğim tabi bunca çileyi el kızı olarak :)
Sizin esinizde benim eşim gibi guzellikle laf anlatmaya calisiyorsa olmaz:)gerektiginde sert tepki gösterecek bak o zaman nasil susuyorlar:)

KV herseyi yapar herseyi der ve sen asla kirilmican kiracak birsey demedi çünkü(!) Ama sen iyiliğine birsey desen bile anında kırılır . Hicbir zaman bize büyüklük yapmadı asla kızım demez. Hamileyim halim yok diyorum geçmiş olsun demez elalemi bana anlatır . Ben yokken eşimle bütün ciddi konuları konuşur ben gelince uyduruk konular konuşur . Kısaca benimsemedi iyiligimi bile kötü gördü sevgi de yok laf sokar . Yinede ben ona esimden ötürü normal konuşurum ama içimde ona karşı en ufak sevgi bile yok nefret ediyorum . Büyüklük yapamayan bir kV .. KP zaten sessiz karısı ne derse o .

Hiç sevmezler. Kaynanam nefret eder benden. Zaten eşimin benimle evlenmesini de istememişti, sevgili olduğumuz dönemlerde de yapmadığını bırakmadı. Boşansak zil takıp oynayacak herhalde. Zaten bebeğim karnımda öldüğüiçin benden bir şey olmayacağını söylemişti psikolojik açıdan zor dönemlerden geçiyordum ve sağolsun sayesinde ölmeyi bile düşündüm. Eşim de annesidir diye bir şey diyemiyor. Birde kız kardeşi var ki aynı annesi...

Birde ben öyle tatlı sıcakkanlı bir kadın da değilim tuz biber oluyor resmen. Yok sen bu soğuk nevaleyi nerden buldun falan. Sana ne be kadın!

Pek umurlarında değilim tabi ama beterin beteri vardır deyip halime şükrediyorum açıkçası.

Ben gelin o kaynana. Her nekadar esim anne kizsiniz desede degil. Ne onun dusuncesine gore nede benim dusunceme gore...

Esimin ailemdeki yeri damat. Ama cok sevdikleri damat.

Back
X