Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle tamamen duygularıma tercüman oldun kardeşim.. Nerde tuttuklarının önemi yok hayatıma gölge olmasınlar yeterli laflarından sözlerinden ikrah geldi .Vermek istedikleri kadar. Lafları sözleri olmasın yeter. Kimseden bişey beklemiyorum.
Ünzile kaç koyun ediyorMrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Eşimin aile akrabaları vs gittiğim zaman beni oturtacak yer bulamazlar sevdiğiö yemekleri yaparlar ellerinden geldiğince beni memnun etmek için uğraşırlar.Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Sizin esinizde benim eşim gibi guzellikle laf anlatmaya calisiyorsa olmaz:)gerektiginde sert tepki gösterecek bak o zaman nasil susuyorlar:)kibirli ,hiç kimseyi evinde istemeyen soğuk nevaleyim .Ha birde herşeyi bilerek evlendim çekeceğim tabi bunca çileyi el kızı olarak :)