Esinizin ailesiyle zorla gorusturuluyomusunuz?

Aileden ayrilamiyosan evlenmiyceksin kimse ailesini atmasın ama aradaki dengeyi iyi sağlasin

Dedim ya aynı sehirde olsak belki eşim de giderdi
Ama bana sen gel die baskı yapmazdı
Ben de kafa dengi insanları severim ailesine 2-3 ayda bi gidiyoruz ama ölüm gbi geliyor karakterlerinden nefret ediyorm

Nimesay arkadasim niye evinde kalmiyosunki bak benim esimde bu hafta gececi mis gibide evimdeyim evlendigim ilk yaz annemlerde kaliyodum korkuyordum simdi evimdeyim ohh..evinde kal..insanin evi gibi varmi..ne o oyla gocebe gibi..zorbami bu adam..
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum başka memlekette de yaşayabiliriz kim kalcak o zaman diyorum o zaman başka diyo elimizin altında birileri varken deger lendirmek lazımmış

Dedim ya aynı sehirde olsak belki eşim de giderdi
Ama bana sen gel die baskı yapmazdı
Ben de kafa dengi insanları severim ailesine 2-3 ayda bi gidiyoruz ama ölüm gbi geliyor karakterlerinden nefret ediyorm
Ben hergün görüşüyorum düşün bana iftira atan insanlarla

Kimse beni zorla birileri ile gorusturemez
Sen de istemiyorsan gorusme bu kadar

Eşini evlenmedem iyi gözlemleyememişsin , birde gereken önlemleri alıp anlaşma yapmamışsım yeni bir durum değildir var olan bir durumu hemen değiştiremezsin yavaş,yavaş değişecektir sabırlı ol adamdan boşanma

Eşin ne diyor gğzellikle anlattıgında
Anladığını düşünmüyorum o da kendine göre haklı sadece yalnız kalmami istemiyomus ailesini istemediğimi bildiği için daha çok arayı yumuşatmak istiyo ama bilmiyo ki daha kötü oluyo çok söyledim ama sakalimiz yokki sözümüzu dinlesin

Sevdiğim için gözüm bişey görmemiş malesef insan evlendikten sonra dsha çok anlıyo sabrediyorum evet bakalım nereye kadar üst komşuyla görüşme ne demek kadın namazli abdestli kimle yakın olsam bunu yapıyo

Gerçekten bunun düşkün olmayla alakası yok erkeğin karakteriyle alakalı sen kendi annende kalamayıp kv den de kalıcaksın diye ısrar ediyorsa eşin adaletsiz davranıyor demektir
Adaletsiz zaten ksinlikle ailesi dışında bişey gormuyo ben senin ailen değilim diyorum biz büyük bi aileyiz kafasında

benimde eşim geceleri nöbete gidiyo zaten ayrı şehirlerdeyz fakat aynı yerde dshi olsak çocukmyujzda evde tek kalamıcaz zaten kv yakın olsak kan çıkar kendini ezdirme cvbını ver eşinin erkeklere deger verdikçe tepemize çıkıyolar benim kv günlük onkez arar şimdi kızının yanına gitti almanyaya ordan bile whatsaptan arıyo benie arıyo inadına açmıyorum eşimede dedim kızının yanına gitti arayp arayıp rapormu istiyo günlük dedim şimdi wcyw gidiyorm bi zahmet sen söelrsn dedim

şunuda söleyeyim erkekelrin hepsi aynı anasının yemeginin içinden metrelik saç çıkar oturur yer ben bigün makarna yapayım ee yapa yapa bunumu yaptın yok niye yemek yapamdın hasta olurum umuruna gelmez hiiç kafana takma herkesin başında aynı akılhastaları kv mevcut keyfine bak onu kafaya tak bunu kafaya tak çocuk olmuyo mesela benim ruh hastaları duyuyomu duymuyo yine anaları bitane canım

Benim bi annem var onunla da yürüyerek yarım saat sürüyor genelde annem geliyo eşim gececi diye abim var evli gorusturmuyo onunla
Abinle mi görüştürmüyor? Neden? ne yapmak istiyorsun hiç boşanmayı düşünüyormusun mesela

Burdaki bayan arkadaşların dertlerini okuya okuya nefret ettim bu erkeklerden. Hepsi mi anacı olur ya. Beni zorla görüştürmez ama aynı ortama girdik mi o an kalp krizi geçireyim de oracıkta can vereyim moduna giriyorum.

Sorma.Ne zaman erkek arkadaşımdan gına gelse, şuraya gidip milletin dertlerini okuyup şükrediyorum.Genel baktığım zaman ben ailemle görüşmeyen bi eş istemezdim.Çünkü çok kırıcı.Çünkü benimle evlendin yani ne demek lan ailemmle görüşmemek.Bu yüzden evlendiğim insanın aileside benim için görüşmiceğim insanlar olamaz.Gülü seven dikenine katlanır tarzı yani.Amma velakin iş ayarsız bi baskıya dönüştüğü zaman tüylerim ürperiyo.Neden ben kalamicakmışım yani kendi evimde eşim nöbette diye.Hemde her hafta her hafta.Hadi ayda bir iki belki.Tiiii bunlar ne biçim erkekler yav kınamıyorum gerçi çünkü hiç kimseye güvenmem iyi dediğim insanıın içinden bile olmadık huylar çıkabilir inancındayım.Ama çok sinir bozucu olduğunu kabul edebiliyorum.Bence eşinizden korkmanızı gerektiricek bi durumunuz yoksa, şiddet gibi.Kavga edebildiğiniz kadar edin derim.Bellki eşiniz sadece bunlar anlayacak.Yaşasın şirretlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…