Aileden ayrilamiyosan evlenmiyceksin kimse ailesini atmasın ama aradaki dengeyi iyi sağlasinÜstüne gtse de değişmez ki
Benim eski eşim de boyledi
4 sene mücadele ettim ama adam kopamadı
Hsonları sabah 7 ye alarm kurar annesine giderdi, gece 11 de de gelirdi
Bazı hsonları plan yapardım bi hafta da birlikte olalım diye
O zaman da gezerdik ederdik sen eve git de ben bi annemlere gideyım derdi deli olurdum
Boşandım 4 sene sonunda annesinin yanına komple yolladım.
Dedim ya aynı sehirde olsak belki eşim de giderdiHerkesin bi düzeni var evet bende evimde rahatım o da evinde rahat ama hergün görüşmek sıkıyor onu sikmaz onun ailesi tabi kalabalığı Seviyo evet bende seviyorum kalabalığı ama hergün değil ve lafa dengi insanları istiyorum çok sevmediğim insanlarla sürekli görüşüp ne yapıcam işkence gibi geliyo ama o bunu anlamıyo seninki iyi sevmediğini biliyo bişey demiyo benimki sevmedigimi biliyo ama hala diretiyo
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum başka memlekette de yaşayabiliriz kim kalcak o zaman diyorum o zaman başka diyo elimizin altında birileri varken deger lendirmek lazımmışNimesay arkadasim niye evinde kalmiyosunki bak benim esimde bu hafta gececi mis gibide evimdeyim evlendigim ilk yaz annemlerde kaliyodum korkuyordum simdi evimdeyim ohh..evinde kal..insanin evi gibi varmi..ne o oyla gocebe gibi..zorbami bu adam..
Ben hergün görüşüyorum düşün bana iftira atan insanlarlaDedim ya aynı sehirde olsak belki eşim de giderdi
Ama bana sen gel die baskı yapmazdı
Ben de kafa dengi insanları severim ailesine 2-3 ayda bi gidiyoruz ama ölüm gbi geliyor karakterlerinden nefret ediyorm
Eşin ne diyor gğzellikle anlattıgındaBen hergün görüşüyorum düşün bana iftira atan insanlarla
A
Ama çok birikti eski konularımda yazdım hep taştı artık sabrim tek ailesiyle iyi olayım kafasında onlar maddi manevi yanjmizdalarmis hep ben ailesiyle kötü değilim başkası olsa benim yerimde kapıdan içeri almaz onları hele eşimi herkes çekmez keşke değişse herseye sinirleniyomus bana patliyomus asıl bna patlamaman lazim diyorum dertlesmeliyiz ben sana derdimi anlatamiyosam sen bana derdini anlatamiyosan ne anlamı var evliliğin diyorum
Anladığını düşünmüyorum o da kendine göre haklı sadece yalnız kalmami istemiyomus ailesini istemediğimi bildiği için daha çok arayı yumuşatmak istiyo ama bilmiyo ki daha kötü oluyo çok söyledim ama sakalimiz yokki sözümüzu dinlesinEşin ne diyor gğzellikle anlattıgında
Sevdiğim için gözüm bişey görmemiş malesef insan evlendikten sonra dsha çok anlıyo sabrediyorum evet bakalım nereye kadar üst komşuyla görüşme ne demek kadın namazli abdestli kimle yakın olsam bunu yapıyoEşini evlenmedem iyi gözlemleyememişsin , birde gereken önlemleri alıp anlaşma yapmamışsım yeni bir durum değildir var olan bir durumu hemen değiştiremezsin yavaş,yavaş değişecektir sabırlı ol adamdan boşanma
Gerçekten bunun düşkün olmayla alakası yok erkeğin karakteriyle alakalı sen kendi annende kalamayıp kv den de kalıcaksın diye ısrar ediyorsa eşin adaletsiz davranıyor demektirEvet senin esin sana düşkün o zaman ne guzel
Adaletsiz zaten ksinlikle ailesi dışında bişey gormuyo ben senin ailen değilim diyorum biz büyük bi aileyiz kafasındaGerçekten bunun düşkün olmayla alakası yok erkeğin karakteriyle alakalı sen kendi annende kalamayıp kv den de kalıcaksın diye ısrar ediyorsa eşin adaletsiz davranıyor demektir
İki üç mahalle uzaklıkta yürüyerek beş dakika önceden altli ustluyduk çok uzağa gitmişler kp hemen hemen hErgün gelir torununu almaya parka gotureyim diyeEvleriniz çok mu yakın ?
Benim bi annem var onunla da yürüyerek yarım saat sürüyor genelde annem geliyo eşim gececi diye abim var evli gorusturmuyo onunlaHergün nasil gorusuyorsun yakin mi oturuyorsunuz senin ailen nerde?
Özel degilse abinle gorusturmeme sebebi nedir?Benim bi annem var onunla da yürüyerek yarım saat sürüyor genelde annem geliyo eşim gececi diye abim var evli gorusturmuyo onunla
Abinle mi görüştürmüyor? Neden?Benim bi annem var onunla da yürüyerek yarım saat sürüyor genelde annem geliyo eşim gececi diye abim var evli gorusturmuyo onunla
Burdaki bayan arkadaşların dertlerini okuya okuya nefret ettim bu erkeklerden. Hepsi mi anacı olur ya. Beni zorla görüştürmez ama aynı ortama girdik mi o an kalp krizi geçireyim de oracıkta can vereyim moduna giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?