Esinizin ailesiyle zorla gorusturuluyomusunuz?

Evet annemde kalamiyorum işte sanki beni anası doğurmus onların soyadını taşıyorum ya onların mantığı bu niye kalıyorum ki hem ayda bi kalsam neyse haftada iki kere niye düzenim bozulsun

annende kalmıcam evimde tek başıma korkmuyorum kapımı kitler kalırım bu konuda tek kelime etmiceksin işine gelmiyorsa kapı orada çekip gidersin desen bu adam napar çekip gider mi küser mi ,bağırır çağırır mı.erkeklere böyle konulrada sert konuşmak gerekiyor.alttan aldıkça huzursuzluk çıkmasın dedikçe onların dedikleri oluyor.o yüzden huzursuzluk bir çıkar iki çıkar üçüncüde oda pes eder.

Yok çocuğum zaten düşünmüyoruz o yüzden arada söyleselerde çok ısrar edemiyorlar :KK66: ama olsada kimse her gün gelemezdi evime veya ben gitmezdim yapım bu çünkü :KK51: iş eşlerde bitiyor maalesef seninkide ortayı bulamıyor
Evet senin esin sana düşkün o zaman ne guzel

Ben kalmam valla. Yani şöyle: Eşim istediği için kalmam. Yoksa kayınvalidemde annemden rahatım. Ama bunalırsam gitmem yani bir daha... Eşim de zorlayamaz. Senin eşin de zorlamamalı...
Bencede zorlamamali ama kendine göre haklı çocuk orda kalabalikta mutlu oluyomus ailesi maddi manevi destek olduğu için bizde onlara manevi destek olmaliymisiz

Adam erkegin hası, karisini yalniz birakmiyor.. Hirsiz girer sapik girer allah korusun siddet falan uygularlar kadinina..
Kadinina bir tek o siddet uygulamali; o onun helali.....
Evet böyle düşünüyo sanırım yaptığından da pişman oluyo vurmak hoşuna gitmiyom us ama uzun zamandır yok böyle biey

annende kalmıcam evimde tek başıma korkmuyorum kapımı kitler kalırım bu konuda tek kelime etmiceksin işine gelmiyorsa kapı orada çekip gidersin desen bu adam napar çekip gider mi küser mi ,bağırır çağırır mı.erkeklere böyle konulrada sert konuşmak gerekiyor.alttan aldıkça huzursuzluk çıkmasın dedikçe onların dedikleri oluyor.o yüzden huzursuzluk bir çıkar iki çıkar üçüncüde oda pes eder.
Çok direttim bu konuya benzer konu açmıştim yine zafer benim olcak diyorum zorla güzellik olmaz uzun zamandır da ailesinde kalmıyorum zaten kalmak isteyen gelsin kalsın diyorum bende ben bi yere gitmiyorum üst komsu çağırsa hemen gidersin annemlere gidicez diyince istemiyorsun diyo her defasında gidelim dese gidiyorum halbuki tatsizljk çıkmasın diye hergün görüşüyoz daha ne istiyo bilemedim koyunlarinda mi yatayim

Bencede zorlamamali ama kendine göre haklı çocuk orda kalabalikta mutlu oluyomus ailesi maddi manevi destek olduğu için bizde onlara manevi destek olmaliymisiz
Olmasin ailesi o zaman. Sen ailesine destek cikmaya mi evlendin onunla :)

Öküzlük inadi mod on.
Cok sinirleniyorum böyle seylere. Ben istemedigim sürece kimse beni zorlayamaz anam babam bile olsa.
Gerildim cidden, esinize de cok kizdim.
Orta yol hic mi bulunmaz. Mal gibi oyana buyana evirip ceviriyor tepkini de iplemiyor.
Daha ne denir. Zor. Siz orta yolu bulmaya calisin, israr edin. Yapmayin. Aaaa o ne öyle.
Yaa durumumu düşün normalde kimse beni zorlayamaz bişeye resti çekerdım ama elim kolum bağlı sanki ama şimdi konuşuyorum eskisi gibi susmuyorum şimdi de diyo komşu seni değiştirdi yoldan çıkardı beni kimse değiştiremez kimseden akıl almıyorum ben benim aklım yetiyor bana

Evet annemde kalamiyorum işte sanki beni anası doğurmus onların soyadını taşıyorum ya onların mantığı bu niye kalıyorum ki hem ayda bi kalsam neyse haftada iki kere niye düzenim bozulsun
Anasi da o soyadini anasinin karnindan cikinca mi almis sanki soyadlari batsın. Zaten gicik oluyorum şu soyadi meselesi kadar saçma bisey yok kadin doğunca başka soyad evlenince başka soyad sürekli soyumuz değişiyor.

Kendisi gitsin gitmeyin siz, kimse kimseyi sevmeye zorlanamaz, saygi gosterirsiniz bence bu yeterli. Annesini ozlediyse gitsin gorsun bu ne manyakliktir anlamiyorum.
Komsunuzla gorusup gorusmemenize bile nasil karisirlar, yetiskin bir kadina o seni degistiriyor demek ne demek ya resmen kisiliginize zekaniza hakaret ediyorlar...
Başkalarının beni etkilediğini düşünüyo sadece ailesiyle iyi olsam annesiyle gezmeye gitsem hoşuna gider böyle bişey var mı artik

Çok direttim bu konuya benzer konu açmıştim yine zafer benim olcak diyorum zorla güzellik olmaz uzun zamandır da ailesinde kalmıyorum zaten kalmak isteyen gelsin kalsın diyorum bende ben bi yere gitmiyorum üst komsu çağırsa hemen gidersin annemlere gidicez diyince istemiyorsun diyo her defasında gidelim dese gidiyorum halbuki tatsizljk çıkmasın diye hergün görüşüyoz daha ne istiyo bilemedim koyunlarinda mi yatayim

üst komşuya gitmekle annesine gitmek bir sanki,canın isterse gidersin komşuya istemezse gitmessin görev gibi değil çünkü.hem komşuyla konuşup gülüşmeye dertleşmeye gidiyorsun,yarım saat sonra sıkılsan işim var diyip inersin evine kimsede sana niye gidiyorsun diye sitem etmez.ama kayınvalidene görev gibi gitme zorunluluğu koymuş adam,yarım saat oturup evine dönmek istesen suçlu çıkarsın kalmadı bizde kaçtı gitti ne yaptık laf mı söyledik bilmem ne bir sürü tantana o yüzden aynı şey değil.ama erkekler bunu anlamıyor.illa zorla sevdirecekler ve de zorla görüştürcekler.

Anasi da o soyadini anasinin karnindan cikinca mi almis sanki soyadlari batsın. Zaten gicik oluyorum şu soyadi meselesi kadar saçma bisey yok kadin doğunca başka soyad evlenince başka soyad sürekli soyumuz değişiyor.
:-) Malesef oyle bizi dogurup buyuten Bi ailemiz var onların da kızları var onlar da bu tarafı unutsun kocasının tarafini tutsun bakalım ne yaparlar onların istediği bu yani

üst komşuya gitmekle annesine gitmek bir sanki,canın isterse gidersin komşuya istemezse gitmessin görev gibi değil çünkü.hem komşuyla konuşup gülüşmeye dertleşmeye gidiyorsun,yarım saat sonra sıkılsan işim var diyip inersin evine kimsede sana niye gidiyorsun diye sitem etmez.ama kayınvalidene görev gibi gitme zorunluluğu koymuş adam,yarım saat oturup evine dönmek istesen suçlu çıkarsın kalmadı bizde kaçtı gitti ne yaptık laf mı söyledik bilmem ne bir sürü tantana o yüzden aynı şey değil.ama erkekler bunu anlamıyor.illa zorla sevdirecekler ve de zorla görüştürcekler.
Evet aynı şey değil kaynanamlar üstte otururken de böyleydi bişey mi derler yanlış mı anlarlar yemeği tek yesek ne olur komşu farklı kocanin ailesi farklı evet ama o istiyo ki ailesiyle içli dişli olayım konu komsuyu arkadaşı istemiyo çünkü beni yönlendirirler ailesine karşı doldururlar

Sende hemen boşanalımla kolay yolu seçmişsin , mücadeleci olman gerek ,bu sorun herkeste oluyor bunun için ayrınılmaz aldığın 2 .kocada kimbilir ne sorun çıkacak ozaman ondan da ayrıl ,hep sorundan kaç , böyle olmaz canım

yaa iyiler şimdi ama çok şey yasattilar bana o yüzden on yaargiliyim ne kadar iyilik yaparlarsa yapsınlar istemiyorum hergün görüşmek ben anlatamıyorum batıyor bana da evet zorla görüşmek de olmaz komşum la iyiyim üst komşum bi daha onla gorusmuyceksin diyo zihniyete bak kadın tek başına burda uzaktan geldi Yoldaş oluyoduk o beni degistiriyomus herkes beni değiştiriyor onlara göre biktim artık bunlardan
Farklı sehirlerdeyız
İki üç ayda bir iki gün görürüm
Eşim bilio ailesini sevmediğimi bana ara sor demez
Formaliteden özel gunlerde ararım
Eşim kendi iki üç güne arar annesini
Ama ayni sehirde olsaydık eşim de annelerine sanırım sürekli gtmek isterdi çnk bizimkilere bile habire gtmek istıyo
Seviyo anne baba olayını kalabalıgı
Ben de tam aksiyim
Kendi anneme bile eşimin zoruyla gidiyorum
Annemi sevmediğimden mi, annemi cok severim ama iş güç kosturmaca evime gelip rahat takılmak istıyorum

Sende hemen boşanalımla kolay yolu seçmişsin , mücadeleci olman gerek ,bu sorun herkeste oluyor bunun için ayrınılmaz aldığın 2 .kocada kimbilir ne sorun çıkacak ozaman ondan da ayrıl ,hep sorundan kaç , böyle olmaz canım
Üstüne gtse de değişmez ki
Benim eski eşim de boyledi
4 sene mücadele ettim ama adam kopamadı
Hsonları sabah 7 ye alarm kurar annesine giderdi, gece 11 de de gelirdi
Bazı hsonları plan yapardım bi hafta da birlikte olalım diye
O zaman da gezerdik ederdik sen eve git de ben bi annemlere gideyım derdi deli olurdum
Boşandım 4 sene sonunda annesinin yanına komple yolladım.

A
Ama çok birikti eski konularımda yazdım hep taştı artık sabrim tek ailesiyle iyi olayım kafasında onlar maddi manevi yanjmizdalarmis hep ben ailesiyle kötü değilim başkası olsa benim yerimde kapıdan içeri almaz onları hele eşimi herkes çekmez keşke değişse herseye sinirleniyomus bana patliyomus asıl bna patlamaman lazim diyorum dertlesmeliyiz ben sana derdimi anlatamiyosam sen bana derdini anlatamiyosan ne anlamı var evliliğin diyorum

Farklı sehirlerdeyız
İki üç ayda bir iki gün görürüm
Eşim bilio ailesini sevmediğimi bana ara sor demez
Formaliteden özel gunlerde ararım
Eşim kendi iki üç güne arar annesini
Ama ayni sehirde olsaydık eşim de annelerine sanırım sürekli gtmek isterdi çnk bizimkilere bile habire gtmek istıyo
Seviyo anne baba olayını kalabalıgı
Ben de tam aksiyim
Kendi anneme bile eşimin zoruyla gidiyorum
Annemi sevmediğimden mi, annemi cok severim ama iş güç kosturmaca evime gelip rahat takılmak istıyorum
Herkesin bi düzeni var evet bende evimde rahatım o da evinde rahat ama hergün görüşmek sıkıyor onu sikmaz onun ailesi tabi kalabalığı Seviyo evet bende seviyorum kalabalığı ama hergün değil ve lafa dengi insanları istiyorum çok sevmediğim insanlarla sürekli görüşüp ne yapıcam işkence gibi geliyo ama o bunu anlamıyo seninki iyi sevmediğini biliyo bişey demiyo benimki sevmedigimi biliyo ama hala diretiyo

Back
X