Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Yok artık yaaa. Daha neler. Daha 4 ayda bunu yapan ve üstüne üstelik pişkin pişkin anlatan bir adamdan koca olmaz kusura bakma bacım. Yol yakınken ayrıl bu adamdan. Güvenip çocuk falan yapayım da deme. Biraz ağır oldu kusura bakma.Allah yardımcın olsun

Eşiniz bir girişimde bulunmamış, sizi açıkça aldatmış. Eğer karşı taraf musade etse bu süreç devam da edecekmiş. Bana ters gelen bunu size anlatmış olması. Bunu dürüstlüğünden yapmadığına neredeyse eminim. Benim aklıma birkaç neden geldi. Önceki 10 yıllık ilişkinizi biliyor ve onunla içsel mukayese yapıyor, kendi yaptığının sizin üzerinizde etkisini ölçmek yoluyla bilinçaltından dahi olsa mukayese yapıyor olabilir mi, kıskanç biri demissiniz zira. Ikinci olarak sizin ondan ayrılmanızı istiyor olabilir mi? Size anlatma nedenini siz bizlerden çok daha iyi analiz edersiniz. Bence buna odaklanın. Bu size ne yapmanız gerektiği konusunda da ışık tutar. Ben olsaydım, bu yaptığını affetmezdim. O evde durmaya devam etmezdim. Ailemin öğrenmesi umrumda dahi olmazdı. Yaptıgı ilişkinize çok ciddi saygısızlık.

Karşınızda, yediği halttan gram pişman olmayan, daha beterini yapacak, büyük ihtimalle de yapmış olan biri var ve siz buna tekmeyi bastığınızda pişman olmaktan korkuyorsunuz. Tamam.
Siz beni delirtmeye mi çalışıyorsunuz diyerek Müge Anlı gibi yükselmek istiyorum

Merhaba,

4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Tam olarak aldatma değilmi bu şimdi?
Aldatma sadece fiziksel mi oluyor size göre?
Eşiniz kıza yürümüş, bilerek isteyerek
Bu kız olmamış
Yarın başka kız olur ne farkederki

Merhaba,

Onu bensiz bırakma girişiminde bulunurdum. Çünkü bunu göze almış🤷‍♀️

4 aylık evlisiniz sizi aldatmış.Bu girişim değil. Utanmadan anlatmış birde.Benim affedeceğim birşey değil.
Bence bildiğin girişim hemşire. Enişte otobüsteki tazeye bildiğin girişimcilik ders 1 modunda yaklaşmış. Adam hızlı girişimci hem de.

Eskilerden girişimci kim kaldı yaw :KK70: :confused:

Bence bildiğin girişim hemşire. Enişte otobüsteki tazeye bildiğin girişimcilik ders 1 modunda yaklaşmış. Adam hızlı girişimci hem de.

Eskilerden girişimci kim kaldı yaw :KK70: :confused:
Başarısız bir girişim olmuş ama. 😁

Ocakta kürtaj olduğumda sevgiliydik, ekimde kürtaj olduğumda 3 aylık evliydim. Konularda bi gariplik yok da her zamanki gibi saptırılmaya çalışılıyor. Konu şuan ne ilaç ne kürtaj ama yine oralara getirilmeye çalışılıyor.

Aslında konu tam da bu.

Böyle biriyle evlisiniz ve iki kere hamile kalmışsınız , yazık değil mi hayatınıza , bedeninize.

Size samimi olarak soruyorum , ömrümüzü gerecekten böyle biriyle geçirmek istiyor musunuz ?

Ne olur kandırmayın kendinizi , bu kişi sizi aldatmış , üstüne de trip atıyor. Yine sizi hiçe sayıyor yani.

Elinde bir kozu mu var , gitmeyeceginizi , ondan asla vazgecmeyeceginizi mi biliyor, nedir bu rahatlığı ?

Başarısız bir girişim olmuş ama. 😁
O bilinmez Katibim. Adam belki de 1. Bölümü anlattı. 2. Bölüm fragmanı yayınlanmadı belkide...

O kız adamı tehdit etmese karına söyleyeceğim diye o öküz karısına böyle bir şeyi durup dururken söylemez...

To be continued...

O bilinmez Katibim. Adam belki de 1. Bölümü anlattı. 2. Bölüm fragmanı yayınlanmadı belkide...

O kız adamı tehdit etmese karına söyleyeceğim diye o öküz karısına böyle bir şeyi durup dururken söylemez...

To be continued...
Dürüstlük ayağı. En masumunu anlatmış, daha ne maceralar var Allah bilir. 🌝

Back
X