- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Ya tabi ki ironibacım ironi yapıyor ol ne olur, kalbim böylesi bir ataerkilliği kaldırmaz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tabi ki ironibacım ironi yapıyor ol ne olur, kalbim böylesi bir ataerkilliği kaldırmaz.
Yok artık yaaa. Daha neler. Daha 4 ayda bunu yapan ve üstüne üstelik pişkin pişkin anlatan bir adamdan koca olmaz kusura bakma bacım. Yol yakınken ayrıl bu adamdan. Güvenip çocuk falan yapayım da deme. Biraz ağır oldu kusura bakma.Allah yardımcın olsunMerhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Siz beni delirtmeye mi çalışıyorsunuz diyerek Müge Anlı gibi yükselmek istiyorumKarşınızda, yediği halttan gram pişman olmayan, daha beterini yapacak, büyük ihtimalle de yapmış olan biri var ve siz buna tekmeyi bastığınızda pişman olmaktan korkuyorsunuz. Tamam.
Tam olarak aldatma değilmi bu şimdi?Merhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Onu bensiz bırakma girişiminde bulunurdum. Çünkü bunu göze almışMerhaba,
Adamın bahanesi;Askjxdjdj tam bir aldatma olmasa bile mi? Şaka mı bu? Tam bir aldatma nedir yatakta bassanız inanmayacak gibisiniz.
Bence de kız eşine söyleyeceğim pesimi bırak vs mı dedi acaba. Yoksa insan utanmadan nasıl anlatır![]()
Bence bildiğin girişim hemşire. Enişte otobüsteki tazeye bildiğin girişimcilik ders 1 modunda yaklaşmış. Adam hızlı girişimci hem de.4 aylık evlisiniz sizi aldatmış.Bu girişim değil. Utanmadan anlatmış birde.Benim affedeceğim birşey değil.
Başarısız bir girişim olmuş ama.Bence bildiğin girişim hemşire. Enişte otobüsteki tazeye bildiğin girişimcilik ders 1 modunda yaklaşmış. Adam hızlı girişimci hem de.
Eskilerden girişimci kim kaldı yaw![]()
![]()
Ocakta kürtaj olduğumda sevgiliydik, ekimde kürtaj olduğumda 3 aylık evliydim. Konularda bi gariplik yok da her zamanki gibi saptırılmaya çalışılıyor. Konu şuan ne ilaç ne kürtaj ama yine oralara getirilmeye çalışılıyor.
O bilinmez Katibim. Adam belki de 1. Bölümü anlattı. 2. Bölüm fragmanı yayınlanmadı belkide...Başarısız bir girişim olmuş ama.![]()
Kaybetme korkusu evliliklerin genelinde yoktur ki erkeklerde cunku bosanma tabudur kadinlarda erkeklerde bunu bilir kullanir
Dürüstlük ayağı. En masumunu anlatmış, daha ne maceralar var Allah bilir.O bilinmez Katibim. Adam belki de 1. Bölümü anlattı. 2. Bölüm fragmanı yayınlanmadı belkide...
O kız adamı tehdit etmese karına söyleyeceğim diye o öküz karısına böyle bir şeyi durup dururken söylemez...
To be continued...
Beş çocuğu bilmem de 3 kediye tırmalatırımKatılmıyorum.
5 çocuğa rağmen bosanirim , gözünün yaşına bakmam imajını çizen ve gerçekten bunu yapan çok çok kadın var.
Enişte bonkör, enişte elibol, enişte gönlü geniş midesinde 41 çeşit kelebek uçan bir kıl topalağı...Dürüstlük ayağı. En masumunu anlatmış, daha ne maceralar var Allah bilir.![]()