Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Çocuk yapmak gibi bir girişimde bulunmayın ortada kalırsınız samimi söylüyorum.
Belki geçmişte sizde gördüğü bir şeyin hazımsızlığı yüzünden böyle diyebilme ihtimali var sonuçta ne yaşadığınızı bilmiyoruz..
Güçlü kadını oynayın öyle bir şey yapın ki birdaha yapmaya yüzü olmasın
(Ailesine söylemek gibi olabilir) ya da bir hikaye uydurun sizde en basitinden ben akrep kadınıyım kışkırtırdım hirrrrr
(Dişli olmanız tavsiye edilir)

Bu zamanda evli olmayan bir erkeğin bile otobüste gördüğü bir bayanın telefon numarasını istemesi, üstelik bayanın medeni durumu ya da bir ilişkisi olup olmadığını bilmeden buna cesaret edebilmesi beni fazlasıyla hayrete düşürürken; bir de henüz 4 aylık evli birinin böyle bir şey yapabilmesi ve bu durumu eşine anlatabilmesi, eşinin ise bunu aldatmaya teşebbüs olarak görmesi...

Her şeyi geçtim ilk önce eşinizin karakterine odaklanın ve bu karakterde biri ile bir ömrü nasıl paylaşacağınızı düşünün. Yol yakınken ve bebeğiniz yokken bu adamı hayatınızdan çıkarın. Gençliğinizi mahvetmeyin. İlla ki zor günlerden sonra hakettiğiniz mutluluğa erişeceksiniz.

Benim eşim işi gereği numara isteyen kadınlara benim numaramı veriyor kadınlar direk benle muhatap oluyor tabi dertleri is degil anlasiloyor apsp kalıyorlar aşırı ısrarcı kadınlar bile var en son umudu kesip defoluyorlar bizde eşimle nekadr afedersnz şey olduklarını konuşup gülüyoruz arkalarından öyle arsız kişilere rasladk

Genelde aldatan erkekler bunj eslerinden saklar. Yakalaninca da asla kabul etmezler. Oysa esiniz daha yakalanmadan kendi anlatmis. Bir kez yapip posman oldugu icin anlatti desem pisman da degilmis. Muhtemelen bu evliligi bitirmek icin bak seni aldattim diyor. Amaci bu evliligi bitirmek sanirim..

Fikrimi soratsan amaci bu evliligi bitirmek olsun ya da olmasin onemli degil, boyle bir adami kendime eş yapmazdim, yillarima yazik derdim. Gitsin hangi coplukte oyalanacaksa orada oyalansin. Esinde karakter yok, kusura bakma.

Boşanmak icin neyi bekliyorsunuz? Anne olmayı mı? Kaynana kayinbiraderle ayni evde yasiyorsunuz, kaynana kocanizin yemegine gizlice ilaç katıyor. Eşiniz alkol bagimlisi, icip icip eve gelip olay çıkarıyor. Kaynana sizi evden kovuyor. Masraflari da siz karsiliyorsunuz. Esiniz butun bu eksikliginden utanmadan bir de aldatiyor. Ustelik gelip size anlatıp dürüst olduğunu düşünüp trip atiyor... ayyyyh içim şişti.

Valla boşanın dicem ama burada yazıldığı gibi kolay değil boşanmak. Bir de göreceksiniz başta yakın çevreniz başlayacak adam yatmış mı kalkmış mı? Yoo! E o zaman niye büyüttün bu kadar. Bir de elinizde delil yok ki adam sonradan bir ölçeyim dedim öyle takıldım şakasına dese hepten saçma bi duruma düşeceksiniz. Ben olsam alırım karşıma ‘Hayrola niye böyle saçma şeyler anlatıyorsun bi de bakim bana. 4 aylık karından mı bıktın? Ayrılmak mı istiyorsun benden. Göster konuştuğun kızın numarasını ver arayıp teyid edicem. Eğer gerçekse hepbirlikte durumu aile büyüklerine anlatalım bakalım 🤔 ne diyecekler.’ Bu arada çok garip bir durum olduğunu belirtmeliyim. İlk kez durup dururken itirafta bulunan erkek duyuyorum. Hem size itiraf ediyor hem de tanıştığı kıza. Neyin kafasıyla böyle yaşıyor ve anlatıyor anlamadım. Delilsiz boşanmada olmaz bilginiz olsun.

Bence en baştan tepkinizi koyun. Kız devam ettirse faklı yere gidicekmiş zaten iş. Daha en baştan bunu yapan sonra neler yapmaz bana göre buda bir aldatmadım sizi üzmek istemem ama

Evde gül gibi eşleri varken ne diye fantazi arıyo bu erkekler anlamıyorum 🙄

Hazır çocuğunuz yok yolda yakınken bırakın derim sadakatsiz bir adamla ömür geçmez,üzülürsünüz .çocuk olunca da çok zor olur ayrılmak emin olun.

Başlamak, bitirmenin ya da başarmanın yarısıdır.
Kısaca aldatılmışsınız.

Eşin tam karaktersiz ve bekar bile olsa minibüsten gördüğü insanla flört edecek kadar düşük

Aldatmak için illede başka şekilde yakalamak gerekmez aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz düşünmüş mü düşünmüş bitmiştir yani😔

Bence eşinizin sen nişanlandın ben de nisanlandim demesi su anlamda da olabilir:
Sen bile o kadar peşimde koşmana rağmen beni unuttun, baskasini buldun. Ben de hayli hayli seni unutup bir baskasini bulabilirim.

Kiıyamam ya elinde patlamış aldatma girişimi. Hatuna da aferin. Evlilik kötü günde de destek olmayı gerektirir. Küslüğün lüzumu yok. Gidip sarılın kocanıza. Bir dahaki sefere evli olmanı sorun etmeyecek kadın bulursun üzülme aşkım deyin. Böyle sakin kalın hep. Evet.

Kusura bakmayın ama eşiniz tam anlamıyla bir sapık.Aklım almıyor gerçekten.4 aylık evlik bir insan sağda solda karı kız peşine düşüp numara istiyor ve gelip size bunu anlatıyor.Ve siz sadece soğudum diyorsunuz.yeni evlisiniz ve nikâhı iptal ettirin derim.

Aldatma girişimi değil bariz aldatma bu. Siz kendinize teselli arıyorsunuz girişim vs diyerek nitekim boşanacak gücünüz yok ya da cesaretiniz ancak eşiniz arsız bir adam yarin yine aldatacak yine aldatacak... üzgünüm lönk diye yazdım ama cocuk falan yapıp düzelir umudu beslemeyin,leş gibi ruhu olan kocanızı babalık müessesesi ile taçlandirmayin istedim.
Otobüste gördüğü kızdan numara istemek nedir ya?

Minibüste gördüğün kadına asılmak nedir yahu hem de evli barklı halinle adam abaza ötesi şaştım kaldım

İnsan parmağında yüzükle abazanlık yapmaya utanır

Ne işğrenç ne şerefsiz adamlar var. Şöyle bir tiple evli kadın tanısam acırım herhalde

Back
X