- 11 Aralık 2010
- 326
- 147
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim haftada bir görüşür annesiyle.
Normal midir anormal midir bilemiyorum.
Kız annesi değil ki bu ,ben annemle hergün görüşürüm mesela..
Benim eşim hergün arar annesinihatta bazen benden önce onu arar, bunuda kayınvalidemin yanındayken anlıyorum. Yani kayınvalidemle birlikteyken bakarımki eşim annesini arar, öncelik annesidir anlayacağın
![]()
Valla hiç önemsemiyorum açıkcası, annesidir arar diyorum. Eşim aşırı düşkündür anacığına. Kayınvalidemle aramız çok iyidir belkide ondan önemsemiyorum bunu. Aramız kötü olsaydı belki bende alınırdım. Haaa geçenlerde şöyle bir durum oldu, benim ailem geldi yanıma, eşim hiç beni aramadı, devamlı annesini aradı, bende şaka yollu takıldım, hayırdır beni unuttun, anacığını arıyorsun hep diye. Sonrada kafa yormadım valla![]()
keşke eşim olucak insan nişanlımın annesi olsada arasaydı hergun sesimi çıkarmazdım..![]()
benim eşim annesiyle konuşur bensiz gider bazen ama benim için sorun olmazz
aman annesi napım yani bende annemle gün içinde 40 kere konuşuyorum aman oda konuşsun ya onada karışmam yani![]()
kusura bakmada eşinde sorun var ..peki eşin annesiyle konuşurken annesi sanki normal bir şekilde konuşuyor muş gibi evde olan biten her şeyi ama herşeyi öğrense eşin saf saf anlatsa onada karışmaz mısın
senin eşin annesini günde 5, 6 kez arasa sana fazla gelmez mi yani?