eşinizin annesini araması

TrueFalse

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
326
147
323
Yaklaşık 30 yaşına gelmiş evli bir adam normal bir gün içinde annesiyle telefonda kaç kez konuşur, yani sizce normali nedir? Sizin eşleriniz anneleriyle ne kadar sıklıkta konuşuyor? Gerçekten çok merak ediyorum benimle paylaşırsanız sevinirim.

Eşim haftada bir görüşür annesiyle.
Normal midir anormal midir bilemiyorum.
Kız annesi değil ki bu ,ben annemle hergün görüşürüm mesela
..

bu bir cok sarta gore degisiklik gosterir.

Biz ailemizden cok cok uzakta yasiyoruz ve kayinvalidem yalniz.. esim genelde her gun aramaya calisir ama bazen yogunluktan dolayi unutursa 2 gunu bulur..

Hatta esime gecenlerde tembihledim aman sakin unutma hergun aramayi diye cunku biraz degisik bir kadin,., ne olur ne olmaz. durduk yere sorun cikarmaya gerek yok..

Benim eşim hergün arar annesini:1: hatta bazen benden önce onu arar, bunuda kayınvalidemin yanındayken anlıyorum. Yani kayınvalidemle birlikteyken bakarımki eşim annesini arar, öncelik annesidir anlayacağın:34:
Valla hiç önemsemiyorum açıkcası, annesidir arar diyorum. Eşim aşırı düşkündür anacığına. Kayınvalidemle aramız çok iyidir belkide ondan önemsemiyorum bunu. Aramız kötü olsaydı belki bende alınırdım. Haaa geçenlerde şöyle bir durum oldu, benim ailem geldi yanıma, eşim hiç beni aramadı, devamlı annesini aradı, bende şaka yollu takıldım, hayırdır beni unuttun, anacığını arıyorsun hep diye. Sonrada kafa yormadım valla:19:

Benim eşim hergün arar annesini:1: hatta bazen benden önce onu arar, bunuda kayınvalidemin yanındayken anlıyorum. Yani kayınvalidemle birlikteyken bakarımki eşim annesini arar, öncelik annesidir anlayacağın:34:
Valla hiç önemsemiyorum açıkcası, annesidir arar diyorum. Eşim aşırı düşkündür anacığına. Kayınvalidemle aramız çok iyidir belkide ondan önemsemiyorum bunu. Aramız kötü olsaydı belki bende alınırdım. Haaa geçenlerde şöyle bir durum oldu, benim ailem geldi yanıma, eşim hiç beni aramadı, devamlı annesini aradı, bende şaka yollu takıldım, hayırdır beni unuttun, anacığını arıyorsun hep diye. Sonrada kafa yormadım valla:19:

peki bir günde 5 kez falan annesini araması normal mi? Annesi uzak şehirde ama yalnız değil, normal bir gün hiç bir olağanüstü durum yok bir gün de 5 kez?

Eşim haftada bir görüşür annesiyle.
Normal midir anormal midir bilemiyorum.
Kız annesi değil ki bu ,ben annemle hergün görüşürüm mesela
..

Ben de annemle her gün olmasa 2 günde bir ararım ama bir kezdir amaç ses duymaktır. Erkeklerdeki durumu anlamıyorum?

senin eşin annesini günde 5, 6 kez arasa sana fazla gelmez mi yani?

hergün görüşmesi değil de benim merak ettiğim bir gün içinde kaç kez görüştüğü bunu merak ediyorum

benim eşim annesiyle konuşur bensiz gider bazen ama benim için sorun olmazz :ssz:
aman annesi napım yani bende annemle gün içinde 40 kere konuşuyorum aman oda konuşsun ya onada karışmam yani:19:

benim eşim annesiyle konuşur bensiz gider bazen ama benim için sorun olmazz :ssz:
aman annesi napım yani bende annemle gün içinde 40 kere konuşuyorum aman oda konuşsun ya onada karışmam yani:19:

peki eşin annesiyle konuşurken annesi sanki normal bir şekilde konuşuyor muş gibi evde olan biten her şeyi ama herşeyi öğrense eşin saf saf anlatsa onada karışmaz mısın

peki eşin annesiyle konuşurken annesi sanki normal bir şekilde konuşuyor muş gibi evde olan biten her şeyi ama herşeyi öğrense eşin saf saf anlatsa onada karışmaz mısın
kusura bakmada eşinde sorun var ..
niye anlatacak anlatmasın ozaman evin ayrı barkın ayrı,sen evli ve artık sorumluluk sahibi bir insansa annesi soru sordugu zaman ''anne ne ögrenmek istiyosun 'desin,
veya niye karışıyosun gibi ,söyleyebilir.:51:

tahminimce gunde 2 yada 3 kez arar konusucak ne buluyorlarsa hergun hergun ayni seyler bazen tartisma bile cikiyo bu yuzden diyorumki bi gun durda bari 2. gun ara yok Allahin emri gibi hergun 2 kere aricaz ne varsa :47::47: ama kendilerine gelince sadece bir gun aramasa hemen cevapsiz cagri birakiolarki esim arasin gicik oluyorum bazen

senin eşin annesini günde 5, 6 kez arasa sana fazla gelmez mi yani?

Bazen oluyordur, ama hergün olarak sorarsan o kadar çok aramıyordur herhalde. Anladığım kadarıyla senin rahatsız olduğun şey, eşinin herşeyi telefonda annesine yetiştirmesi. Bunda ayıp yapıyor tabi. Bu kadar çok telefonda konuşuyorlar olması, muhtemelen annesine olup bitenleride anlatıyordur demektir.

Benim eşimde anlatıyor bir çok şeyi. Ben de farkındayım ama çok özelimizi anlatmaz tabikide.Eğerki kayınvaliden eşinin anlattıklarını sana da yetiştiriyorsa, odaha çok ayıp. Benim kayınvalidem çoğu zaman bilmiyormuş gibi yapar, ama ben anlarım bildiğini, benimkinin çenesi durmaz çünkü:34:

Kayınvaliden aranızı bozuyor, laf çarpıyor ise, eşinle konuş, herşeyi yetiştirmesin annesine:18:

Back
X