...eşinizin ayaklarını yıkarmısınız yada yıkdınız mı?o sızın yıkar mı?

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
MERHABA

ESINIZIN AYAKLARINI YIKADINIZ MI YADA YIKARMISINIZ?PEKI O YIKARMI?
BEN SORDUM CEVAPLAYAYIM

3 YILLIK EVLILIGIMDE HIC YIKAMADIM AMA GEREKIRSE YIKARIM.
ÇUNKU EŞIMI COK SEVIYORUM VE SAYGIM VAR.AYRICA SAYGI DA GORUYORUM.
BUGUN HASTAYDIM AYAKLARIM ÇOK USUDU.EŞıM ıŞTEN GELINCE SICAK SUYLA AYAKLARIMA MASAJ YAPTI.SAGOLSUN....
BIGUZEL DE SARDIK.VE ÇOK SUKUR UŞUMEM GEÇTI...
RABBIM BOZMASIN.VE HERKESE ANLAYIŞLI EŞLER VERSıNNN....
:nazar::nazar::nazar:
HA BU ARADA HAMıLEYıM....9 AYIMA GIRDıM...

Son düzenleme:
ılk cvp benden esım yogun çalıştıgı için yorgun oluyor bazen ve bende tuzlu suda esımın ayaklarına masaj yapıyorum ayrıca esım ben hamıleyken sık yıkardı ayaklarımı ıkımızınde çok hoşuna gıden bışey

şimdi eş demişsiniz ama ben de yazayım mı :))

bi gün sevgilimin ayakları biraz kötü kokmuştu. ben de baktım olmayacak şakayla yıkayayım mı dedım. o da gerçekten yapar mısın ki? dedi. Valla şöyle bi güzel köpürtüp yıkadım kuruladım. mis gibi oldu.
sonra gel o zaman seninkileri de yıkayalım dedi o da benim ayaklarımı yıkadı. bu da böyle bi anımdır :roflol:

Son düzenleme:
Hastalık dışında yıkamam, yıkattırmam. Herkes kendi ayağını yıkasın. Ayak yıkatmak isteyen pediküre gitsin.

Hastalık dışında yıkamam, yıkattırmam. Herkes kendi ayağını yıkasın. Ayak yıkatmak isteyen pediküre gitsin.

Aynen...

Birseyden nefret ediyorsam oda ayaktir, kendi ayaklarimdan bile.-tatlicadiarzu-

Bebeklerin cocuklarin ayagi disinda mecbur kalmadiktan sonra kimseninkini elime bile almam!

Allah bozmasin askitom :Saruboceq: ! Ne guzel anlayisli bi esin var, masallah :nazar:

Soruya gelince; ayaklarini durduk yere yikamadim, keyfii olarak yani
Istese, ayaklarimi yika dese durduk yere, ona ayak masaji yapan aleti takarim kaydirigubbakcemile3
Saka bi yana esim ben hastayken ayak masaji yapmisti bana..

Oyle bi durumda bende yikarim, igrenmem, cekinmem, gurur yapmam :hulya:

tabiki yıkarım.o da benimkini yıkar.yok mikropmuş hastalıkmış iğrençmiş hayatta düşünmeyiz sonuçta elden ayaktan düşünce belki birbirimizin altını bezlememiz gerekecek(bu arada evli değilim)

Aynen...

Birseyden nefret ediyorsam oda ayaktir, kendi ayaklarimdan bile.-tatlicadiarzu-

Bebeklerin cocuklarin ayagi disinda mecbur kalmadiktan sonra kimseninkini elime bile almam!

Bende ayaklardan nefret ederim kendi ayağımdan bile:kedi: sanırım ben istesemde yapamam eşimin ayaklarını yıkayamam:1no2:

ewli değilim sözlüyüm ama yıkarım..üni.deyken sözlüm yaklaşık 15 saatt ayakta kaldığı için ayakları mahvolurdu bana geldiğinde içim acırdı sıcak su yaprdım yumuşaın die hayatta da gocunmam bundan..çoğu zmn hasta olup ateşler içinde yandığımda işini gücünü bırakır ist.den izmite gelirdi çorbamı yapardı yemeğimi pastamı yapardı ;Allah razı olsun sewdiğimden :asigim:

hiç yıkayamam kusura bakmasın :dilcikar:
yıkattırmamda
gıdıklarınırım ben kaydirigubbakcemile3

hastalık dışında yapmam bunu onada yaptırmam tabi ayol elimiz ayamız tutuyo yıkasın herkes kendi ayagınıkaydirigubbakcemile3

niye yikanmasin ki? CADIARZU

insan ayni yatakta yattigi, seks yaptigi birinden nasil tiksinir, anlamadim.

Back
X