eşinizin başka bir kadına ilgi duyduğunu düşünüyorsanız

:44: eşinizin başka bir kadına ilgi duyduğunu hissettiniz mi, bununla yaşamak nasıl bir duygu,

benim bu konuda yasadigim tanik oldugum bir olay vardi benim esim degilde ilgi gösteren baska bir kadin vardi almanyada yasiyor ismi hanife ka. kayserili dul bir kadindi ve yasca baya esimden büyük kapali bir bayandi esim hep mesafeni korudu bir günde bakti kadin tam bir cingene üstelik kaynanama hediyeler esimi övmeler falan esim bunun farkina vardi ve kadina acik acik söyledi benden uzak dur diye kadinda ertesi günü esarbini atti sanki cok güzelde esimin etrafinda böylece ilgisini ceker diye dönmeye basladi

ama benim esim hep diyor cok büyük bir beladan kurtulduk böyle insanlari hic hayatina sokmicaksin sonra kurtulamasin zaten esimin koynuna atlamak icin firsat kolluyordu allahtan esim önünü kesdide kadin selam dahi vermiyor birde eniste ve ablasi var onlarlan bile esim selamini kesti yeterki sen huzursuz olma dedi bu cahil insanlardan

bu kadin birde oturum alabilmek icin teyzesinin kocasiylan resmi nikah cikardki oturumu aldigi halde eniste bosanmayi kabul etmiyor artik gerisini siz düsünün ;)

esimle bir cok sey beraber üstlendik bir sürü yasanilmis hikayelerimiz var ve o da bunun farkinda esim o yüzden bu tür olaylar daha fazla bizi bir birimize bagladi böyle sapik kadinlardan dolayi huzurumu kacirtmam ben

onu sadece allaha havale ediyorum ve insallah bir ömür boyu mutsuz olur nedemek evli bir erkegi ayarlamak ne geliyor böyle insanlarin aklina anlamiyorum

birde demez mi bir gün kiz kardesi kocasiylan kavga etmis hanife zilliside diyor ki neymis erkeklerin bir püf noktasi vardir o da yatak odasi ablam onu becerememis diye.. ya düsünebiliyormusunuz 3 tane erkegin önünde söylenmis bir söz yani ne kadar or... oldugunu siz düsünün artik

ama ben allahimin sevdigi kullardanim ki kadini uzaklastirdim

ve simdi gündüzü aksami belli degil tam bir sokak kadini

ama evdeki hesap asla carsiya uymaz

Back