- Konu Sahibi zeynepayça
-
Esımın bekar arkadasları evımde kalacak he! Esıme boyle bır teklıfte bulunamaz kımseO konuda asla sıkayet edemem. Sadece bır kerecık arkadası ıle beraber gelecegını 10 dk. once haber verdıgı ıcın kızmıstım. Kıyafetım musaıt degıldı ve benım elım-ayagıma dolasmıstı bır anda.
Bence mutlaka esınızle konusmalısınız. Ne demek bekar ve sıze yabancı (evlı olsa da fark etmez) bır erkegın evınızde yatıya kalması. Sız bır bayansınız, uygunsuz bır sekılde gece uyanıp, mutfaga veya lavaboya gıdebılırsınız. Bunları hadı o bekarlar (belkı cahıllıkten) dusunemıyorlar. Esınız nasıl dusunmez, aklım almadı.
zaten 2 yıllık evliyim sadece..ilk yıl bişey demedim..ama rahatsızlığımı belli ettim..çalıtığım için yorgun oluyorum diye..sonra hamilelik doğum derken aynı şeylere devam etmesi hoş olmadı.bana sormadan gelin gelin diye ısrar ediyor biliyorum..sonrada bana mecbur kalmış da davet etmiş gibi bir hava yaratarak söylüyor..sen ailenle hergün görüşüyosun ama diyor..onun ailesi memlekette..ailemle arkadaşlarını kıyaslaması hoşuma gitmiyor..
ne yapayım bilmiyorum..
bir defasında sevgilisiyle gelen bir erkek arkadaşını ve bizde 3 hafta kalıp hizmet bekleyen dayı kızını 'boşanıyoruz konuşmamız lazım' diyerek nazikçe kovdum..adım misafir kovara çıktı.surat yapıyorum olmuyor..kovuyorum olmuyor..rezillik yaşanabilir korkusuyla getirmez insan..inadına yapıyor sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?