eşinizin bekar arkadaşları...

zeynepayça

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
103
0
96
46
İstanbul
ben eşimin arkadaşlarından hoşlanmıyorum..bekar oldukları içinmi bilemiyorum düşüncesizce davranıyorlar..3 aylık bebeğimiz var.habersiz akşam ziyaretlerinden yatılı kalmalardan sıkıldım..bendemi sorun acaba..sizinde böyle problemleriniz oluyormu??

evet canım çoğunlukla ailesi ile yaşamayanlar bekarlar öyle oluyor maalesef
bazen adap bilmiyorlar
eşin burada çok önemli
haber vermeden eve gelmemeleri gerektiğini söylemeli arkadaşlarına
bir de bebeğiniz varmış
erkekler o kadar ince düşünmezler
sen eşinle konuşmalı ve bu durumdan rahatsız olduğunu söylemelisin

bence hiç bir sorunları yok :)

yani onlara göre yaptıkları sorun olacak bir şey değil :) kırmadan şakayla karışık eşinizle konuşursanız bence bekar çocuklar da anlayışla karşılayacaklardır, ne bilsinler ki :) inşallah play station falan yüzünden yatıya kalmıyorlardır, yoksa kendinizi yormayın o alet gitmeden yapacak bişey yok kaydirigubbakcemile3

Esımın bekar arkadasları evımde kalacak he! Esıme boyle bır teklıfte bulunamaz kımse (: O konuda asla sıkayet edemem. Sadece bır kerecık arkadası ıle beraber gelecegını 10 dk. once haber verdıgı ıcın kızmıstım. Kıyafetım musaıt degıldı ve benım elım-ayagıma dolasmıstı bır anda.

Bence mutlaka esınızle konusmalısınız. Ne demek bekar ve sıze yabancı (evlı olsa da fark etmez) bır erkegın evınızde yatıya kalması. Sız bır bayansınız, uygunsuz bır sekılde gece uyanıp, mutfaga veya lavaboya gıdebılırsınız. Bunları hadı o bekarlar (belkı cahıllıkten) dusunemıyorlar. Esınız nasıl dusunmez, aklım almadı.

Esımın bekar arkadasları evımde kalacak he! Esıme boyle bır teklıfte bulunamaz kımse (: O konuda asla sıkayet edemem. Sadece bır kerecık arkadası ıle beraber gelecegını 10 dk. once haber verdıgı ıcın kızmıstım. Kıyafetım musaıt degıldı ve benım elım-ayagıma dolasmıstı bır anda.

Bence mutlaka esınızle konusmalısınız. Ne demek bekar ve sıze yabancı (evlı olsa da fark etmez) bır erkegın evınızde yatıya kalması. Sız bır bayansınız, uygunsuz bır sekılde gece uyanıp, mutfaga veya lavaboya gıdebılırsınız. Bunları hadı o bekarlar (belkı cahıllıkten) dusunemıyorlar. Esınız nasıl dusunmez, aklım almadı.

Katılıyorum. Ne işleri var bizim evimizde. Bekar arkadaşları normal saatte bile oturmaya bizim evimize gelmezler, gelemezler. Eşim buna asla müsade etmez. Ben eşinize çok şaşırdım açıkçası.:1shok:

becede eşinizde var tuhaflıkakannehir eşimin çok samimi olduğu bir arkadaşı hiç ayrılmazlarmış o derece yani biz evlendfikten sonra belki 3-4 defa gelmiştir evimize.başka bekar arkadaşının geldiğini hiç hatırlamıyorum.birde bizim burda erkeklerde hatta bekarlar bile bu konuda duyarlılar.kolay kolay evli erkeğin evine gelmiyolar yatılıyı düşünemiyorum bile:bbo:hoş karşılanmaz buralarda:olmaz:
eşinizde arkadaşlarıda çok rahatlarmış doğrusu
madem onlar düşünmüyolar sen eşinle konuş bu konuyu benceaklinialirimsmile

1 ay sonra evlencem cnm bnde ..
nişanlımın çokarakadaşı var yarısından fazlası evliler birazda bekar arkaşaları var samimiler:)
misafir başımın üstünde yeri vardır herzaman ama abartılmadıgı sürece..özellikle habersiz gelmelerden nefret ederim ve diyelimki haftada 2-3 kez gelirlerse uyarırım valla nişanlımı oda düzgün dille anlatır sanırım:)

Habersiz misafiri sevmem, bekar yada evli olması farketmez.....
Bence bu konuyu eşinle konuşmalısın...
Bebek var sonuçta ev dağınık olur, bebek hasta our sen müsait giyimli olmayabilirsin, yorgun olabilirsin.. Habersiz misafiri çekmek zorunda değilsin... Arkadaşlarını kibar bir dille uyarsun.. Gelmeden önce haber verin biz artık çocuklu bir aileyiz her zaman müsait olamayız desin....

eşinin bekar arkadaşlarında değil bence eşinde bir düşüncesizlik var. çok uygunsuz bir durum bana göre. illa buluşacakalrsa gitsinler dışarda buluşsunlar. bi de yatıya kalmak yeni doğum yapmış bir kadının evinde hiç uygun değil. onlar bunu anlayacak durumda değiller ama bunu onlara eşinin bi güzel anlatması lazım. ayıp yani:umursamaz:

bence sorun eşinin arkadaşlarının bekar ya da evli olması değil, senin müsaaden olmadan gelmeleri hatta yatıya kalmaları üstelik daha ufacık bebeğin varken.

biz arkadaşlarımız arasında ilk evlenenlerdeniz, dolayısı ile doğal olarak evimize çok fazla bekar insan girip çıkacak ben bunda bir terslik göremiyorum ama nişanlamının arkadaşlarnın 90% ının artık benim de arkadaşım olmuş olmaları da etkili. daha önceden tanımadığım erkekler gelse evli bekar fark etmez ben de rahatsız olurum.

herşey eşinde bitiyor bnce
o müsade etmese kimse gelemez,,
çok tutaesız bi davranş
sinirlenmekte çok haklısıınız

10 aylık evliyim bir kez bekar arkadaşı geldi oda 3-4 saat oturup gitti. . Yatılı kalmasından ne ben ne de eşim hoşlanır. . .
Eşinde tatlı dille arkadaşlarına söylemeli bence.

zaten 2 yıllık evliyim sadece..ilk yıl bişey demedim..ama rahatsızlığımı belli ettim..çalıtığım için yorgun oluyorum diye..sonra hamilelik doğum derken aynı şeylere devam etmesi hoş olmadı.bana sormadan gelin gelin diye ısrar ediyor biliyorum..sonrada bana mecbur kalmış da davet etmiş gibi bir hava yaratarak söylüyor..sen ailenle hergün görüşüyosun ama diyor..onun ailesi memlekette..ailemle arkadaşlarını kıyaslaması hoşuma gitmiyor..
ne yapayım bilmiyorum..
bir defasında sevgilisiyle gelen bir erkek arkadaşını ve bizde 3 hafta kalıp hizmet bekleyen dayı kızını 'boşanıyoruz konuşmamız lazım' diyerek nazikçe kovdum..adım misafir kovara çıktı.surat yapıyorum olmuyor..kovuyorum olmuyor..rezillik yaşanabilir korkusuyla getirmez insan..inadına yapıyor sanki..

Çocuklu insana yük olmaları ayrı dert
Bekar olupta siz de kalmaları ayrı dert
Eşinizin bekar insanların evinizde kalmasına izin vermesi ayrı dert
Arkadaşlık başka, evlilik başka. Gitsin nerede istiyorsa orada görüşsün zaman zaman, kalmakta neyin nesi.

Eşimin evli arkadaşları var, bekarken çok sık görüşüyorlardı ama evlendikten sonra o kadar sık görüşmüyorlar, bazen telefon açarlar gel hadi diye, eşim gitmez, onlarda alıştı sayılır.

zaten 2 yıllık evliyim sadece..ilk yıl bişey demedim..ama rahatsızlığımı belli ettim..çalıtığım için yorgun oluyorum diye..sonra hamilelik doğum derken aynı şeylere devam etmesi hoş olmadı.bana sormadan gelin gelin diye ısrar ediyor biliyorum..sonrada bana mecbur kalmış da davet etmiş gibi bir hava yaratarak söylüyor..sen ailenle hergün görüşüyosun ama diyor..onun ailesi memlekette..ailemle arkadaşlarını kıyaslaması hoşuma gitmiyor..
ne yapayım bilmiyorum..
bir defasında sevgilisiyle gelen bir erkek arkadaşını ve bizde 3 hafta kalıp hizmet bekleyen dayı kızını 'boşanıyoruz konuşmamız lazım' diyerek nazikçe kovdum..adım misafir kovara çıktı.surat yapıyorum olmuyor..kovuyorum olmuyor..rezillik yaşanabilir korkusuyla getirmez insan..inadına yapıyor sanki..

Sizin misafirlerinizde gerçekten hiçmi hiç düşünce yokmuş. . .Hizmet bekleyeceklerine yardım etmelilier. . Nasıl içleri rahat eder bilmem. :delphin:
Kendilerine kendi evlerinde aynı muamele yaplması hoşlarına gidermi ki acaba :kızgın:
Ama bunların tek sorumlusu eşin.kötükedihüso

habersiz misafirden hiç hoşlanmam
hele yatıya gelenden hiç
hele hele bekardan hiç..
eşinizin düşünmesi lazım kabahat eşinizde..

Back
X