- 1 Haziran 2012
- 7.308
- 25.500
- 798
- Konu Sahibi Crazydiamond
Evet çok haklısın. Ama eşim bana karşı inanılmaz ilgili anlayışlı sevecen ve sevgi dolu bir adam. Ben de onu seviyorum. Tarif ettiğin şekilde olmuş olsaydı göğüs muhabbeti açığa çıkmadan evvel ayrılırdım. Fizik olaraksa göbeği dışında gayet iyi. O yüzden tartışmada ben de göbeğini söyleyerek ben de uzun boylu kaslı dövmeli hayvan gibi heriflerden hoşlanıyorum şimdi ben de onları mı izlemeliyim dedim. Kadınların doğası buna uygun değil dedi. Erkekler çok eşliymiş yaradılışları gereği. Silikonu da kendim için yaptırıcam. Evvelden beri göğüsleri mi beğenmiyorum zaten ama silikon yaptırmayı hiç düşünmedim bu olay olunca da çok incindi kalbim kırıldı. Göğüslerimi hiç göstermedim ona sevişirken bile. Ona ait değiller diye. Silikon da sevmez öyle şeyleri belki yaptırmam itici bile gelebilir ama söyledim ona zaten artık göğüslerim bana ait senin beğenip beğenmemen birşey ifade etmeyecek çünkü dokunmayacaksın dedim. Vaziyet bu yani. İçimde bir hırs oluştu. O nasıl bakıyorsa millet de bana baksın kafayı yesin diye. Yaptırmazsam da ömrümün sonuna kadar içimde acısı kalacak beni beğenmediği için. Ben beni beğenmesini istiyorum. O yüzden üzüldüm. Onu sevdiğim için ayrılamam da. Biliyorum çok basit gibi bir durum ama her kadın erkeğine çekici görünmek beğenilmek ister ama onun sen de olmayan özellikte birşeye zaafı olduğunu öğrenince ister istemez kırılıyorsun
Eşinizle kavga edecekseniz zihniyetinin bozukluğu için kavga edin,memesi büyük kadınları seviyor diye değil.Ayrıca göğüs değil onun adı meme.
Ne demek erkekler yaradılışı gereği çok eşli ? Bunu diyen adamdan ben korkarım.