• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin çayını karıştıryormusunuz

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
688
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı :68::68::68:

valla bizim aramızda öyle bir ayrım yoktu aşkım benim meyve bile soyar getirirdi bana bende çayını karıştırır hatta bazen elimle yemek yedirirdm :) aşk bu bence kimin canı o an ne istiyorsa onu yapmalı düşünmeden... ama ben onu çok özledim askerimmm :(

valla bizim aramızda öyle bir ayrım yoktu aşkım benim meyve bile soyar getirirdi bana bende çayını karıştırır hatta bazen elimle yemek yedirirdm :) aşk bu bence kimin canı o an ne istiyorsa onu yapmalı düşünmeden... ama ben onu çok özledim askerimmm :(
allah kavuştursun canım üzülme geçer sabret ne kadarı var daha gelmesine:74:
Çok keyfim yerindeyse yapıyorum
ama nedense bu durum erkeklerin hoşuna gidiyo :9:

aynen çok hoşlarına gidiyo:68:

yoo..:53:

niye yapiim böle bişey ne alaka yani?
asla yapmam
onunda hiç böle bi talebi olmadı zaten
hem onun eli yokmu
niye kendi karıştırmıyo?
oda benimkini karıştırmaz
ben şekersiz içerim çayı....:27:

bende çayı doldurduktan sonra şekerini atar karıştırırım veririm...
hatta bazen unutuyorum atmayı attınmı şekerini diye sorar tekrar atar karıştırırım

onun hoşuna gittiği kadar benimde hoşuma gidiyor çayına bile benim şeker atmamı beklemesi:69:

yoo..:53:

niye yapiim böle bişey ne alaka yani?
asla yapmam
onunda hiç böle bi talebi olmadı zaten
hem onun eli yokmu
niye kendi karıştırmıyo?
oda benimkini karıştırmaz
ben şekersiz içerim çayı....:27:

valla ne komiksin haa:60::60:
tamam canım ne kızıyosun bişey demedik sen karıştırmamaya devam et belki eşinde şekersiz içiyodurda ondan karıştırmadan veriyosundur:68::66::66:

nişanlıyım bize kahvaltıya geldiğinde çayını doldurup şekerini koyup karıştırıp veririm bazende karıştırmam sadece şekerini koyarım öyle ikram ederim.. bunu büyük bir zevkle yapıyorum sonuçta o benim nişanlım Allah nasip ederse iki cihan saadeti dilediğim eşim olacak. :69:

cevaplarınıza çok teşekkür ederim kızlar
ee yokmu arttıran şeker atan yada atmayan:92::74:

İkimiz de yıllardır şeker kullanmadığmız için sorun olmuyor :)
Ama kullansaydık karıştırırdık ne var ki bunda

sen hangi taraftasın :)))

şeker atanmı atmayanmııı :))

söyleyemem eşime söz verdim:19: bana kimse bilmesin senin ne tarafta olduğunu tarafsız cevap yazsınlar dedi idda 17de son bulucak eşim işten ozaman geliyo ozaman söylerim kusura bakma canım emi haksızlık olmasın eşime karşı:34::34:

ay inanmıyorum 2 gün olmuş daha ayy daha çok üzüldüm bak ama ne çare vatan görevi bu sabret canım nasılsa zaman su gibi geçiyor çabuk geçer:10::10:

:( daha yeni acım o yüzden alışamıyorum bir türlü telefonun başından ayrılamıyorum.. :( ağlamak istemiyorum çok ağladım.. vatani görev ama artık isyan edicem :S inş dediğin gibi su gibi geçer sağolasın :72:

vaar beeenn.yeterki bana saygıda sevgide kusur etmesin ayağını bile yıkarım.kocam benim bir dediğimi iki etmez ben bi çayını karıştırmışım çok mu:nazar::nazar::nazar:

Biz daha şeker olayına girmedik.
Ama beyimiz çayını koyduğumda "Niye çayı koyduğunu bana haber vermiyorsun, soğudu" der.:63:
yok içtiğine iki bardak sadece , çayını da takip etmemi istiyor. unutuyor adam çayını.
zaman zaman söylüyorum çayın soğuyor diye.
ama istifa edeceğim bu çayı haber verme muhabbetinden.:57:

Back
X