• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin çayını karıştıryormusunuz

söyleyemem eşime söz verdim:19: bana kimse bilmesin senin ne tarafta olduğunu tarafsız cevap yazsınlar dedi idda 17de son bulucak eşim işten ozaman geliyo ozaman söylerim kusura bakma canım emi haksızlık olmasın eşime karşı:34::34:

tamam canım o zaman haklısınn:70:

eşinde bişi yapıyomu peki iddiayı kazanmak için birilerine soruyormu falan yoksa sadece burayımı baz alacaksınız

Önceden hep yaprdım. Çok hosuma giderdi. Ama simdi keyfim isterse yapıyorum :) Alıstıgı icin kafaya dikio aaa bi bakıo sekersiz :D:D:D seker atmadın mı dio hayır deyip arkamı dönüorum gıcık oluo :D:D:D:

Hiç karıştırmadım oldu olacak birde içireyim...
Eli var ayağı var ne alaka çayın yanına şekeri koyarım atar karıştırır içer
:97:

bazen atar karistiririm mutfakta öyle iceri getirir veririm.
sirf sekerligi iceri getirmeye üsendigim icin ama:60:
bazen hic atmam.
oda benimkine atar bazen:95: sinir olurum:57:
kac yildir adam hala alisamadi sekersiz cay ictigime:42:

başlarda karışıtıryordum şimdi şekerini atıp veriyorum oda karıştırdım sanıp içiyor bakıyor şekeri yok şeker atmadınmı diyo attım karıştırsana diyorum. yada ağzına götürürken karıştırmadanmı içecen diyorum sinir oluyo :66:

kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı :68::68::68:

Biz şekersiz içiyoruz.Eşimin çayını doldururum ikram ederim, lakin o da aynı şekilde banada ikramda bulunur.

Evet, herzaman yapiyorum ben bunu, cayini doldururum sekerini atar karistiririm kasigi alirim ve esime uzatirim buyur canim derim :9: misafir varkende yapiyorum bazilari tuhaf karsiliyo kiziyolar bile ama bazilarinin hosuna gidiyo onlarda yapmaya basladilar. Bence hos guzel bisey.

oda alisti gecen gun yapmayim ne yapacak tavrini ogreneyim dedim hemen gozume bakti bisey mi oldu cayimi karistirmamissin diyo :1:

bizde caya seker atma otomatiktir , o doldurursa o atar benim cayima sekeri ,ben doldurursam ben atarim , ama herkes kendi karistirir..
bunuda birbirine jest amacli degil aliskanliktan dolayi yapiyoruz..

tamam canım o zaman haklısınn:70:

eşinde bişi yapıyomu peki iddiayı kazanmak için birilerine soruyormu falan yoksa sadece burayımı baz alacaksınız

bazen atar karistiririm mutfakta öyle iceri getirir veririm.
sirf sekerligi iceri getirmeye üsendigim icin ama:60:
bazen hic atmam.
oda benimkine atar bazen:95: sinir olurum:57:
kac yildir adam hala alisamadi sekersiz cay ictigime:42:
bu ikinize kizlar analadiniz siz onu :57::57::57::57:

valla ayagina kadar ggoturuyorum ne gerek var bide karistirmaya erkekler ne kadar iyi olursa olsun bize karsi bu hareket bile onlari simartmaya yeter.. asla yapmam oyle bisi eli yokmu kendi karistirsin bi zahmet :19::19::19::19:

atarım bazen ama karıstırmam..bılgısayarın basındayken mesela sekerliği taşımak zorunda kalmım diye atarım şekeri öyle götürürüm.[/B:69:

biyerde okumuştum. sevgilini veya arkadaşını gerçekten tanıyor musun?
tanıyorum diyorsan eğer çayını kaç şekerli içer söyleyebilir misin
her duyduğunda sesini açtığı şarkıyı ya da şeklinde bişiydi.

nisanliyim ama.. atarim tabi atmammi.. yeri gelir ben ona böyle kibarlik yaparim yeri geldiginde o bana yapar.. ben onu seviyosam o beni kirmiyosa... yaparim ne varki bunda..

ha bide sekerlik tasimamak icinde oluyo bazen..

bazende sorar attinmi hayatim sekerini diye :)

çayını doldurunca tekrardan şekerlik taşımayayım diye mutfaktayken atıyorum şekerini ama karıştırmıyorum, benim ki biraz üşengeçlik, masadaysak atmam, kendi atar

bende aşkımın şekerini atar genelde karıştırırımmmm oda bana yapar ama

Back
X