• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin çayını karıştıryormusunuz

karıştırmıomm benn. ama bi iki defa yaptım güsel hissettirio nedense ilginç

Henüz eşim yok aşkım var ama şekerini atar karıştırır tadına bile bakar veririm gerekirse hahahahaaa :1::1:
Nolcak ki sanki ne alakası var eli kolu olmasıyla bi şeker atmayla kölesi gibi hissetmem kendimi yani:19:
Yaparken de karşılık beklemem aman o da yapsın diye içimden gelir öyle atarım anca:61:

Helal olsun kızlar hep böyle olun yapmakla bir yerimiz eksilmiyo çünkü mutlu bir yuvada böyle şeyler olması çok doğal zaten banane eli yokmu diyenler bence yanılıyorlar bir deneyin bakalım nasıl hoşuna gidiyo eşlerinizin ve size farklı gözle bakıyrlar aa hanıma bişeyler oldu valla ne olduysa ii olmuş diycekler hadiiii deneyinn:68::68::66::66::66:

valla seve seve kaıştırırım, o da benim çayımı karıştrır. hatta ben 2 kez kalkıp çay koyyorsam o 5 kez kalkıp koyar. Yok yok çok yeni evli değiliz 3 yıl bitiyor...

karıştırıp veririm genellikle.. sofrada isek benim kalkmam daha kolay olur:1: çayı koymuşken karıştırıveririm şekerini de.. hiç teşekkür etmedi ama bunun için, sorarım hesabını :) :19:

Nişanlıyım, ben de o da çayımızın kahvemizin şekerini atıp karıştırırız, kim koyduysa o yapar.

karıştırıp veririm genellikle.. sofrada isek benim kalkmam daha kolay olur:1: çayı koymuşken karıştırıveririm şekerini de.. hiç teşekkür etmedi ama bunun için, sorarım hesabını :) :19:

O zaman sizde şeker yerine tuzla karıştırın bu sefer. Teşekkürü hatırlatmak için. :66:

kahvaltılardaki ilk çayı evet..

Aaa bu başlığa çok şaşırdım :9: Benim sevgilim muhabbetten çayına şeker atmayı ve karıştırmayı hep unuturdu o yüzden ben şekerini atar karıştırırdım. Şimdi de alışkanlık oldu çay koyduğumda yapıyorum. Ama yapmadığım zamanlarda da neden yapmadın gibi bişeyle karşılaşmadım hiç. Kolayıma geliyorsa yapıyorum yani. Demek başkaları da varmış çok şaşırdım yaa :9:

buna 2 taraflı bakmak lazım, bi zorunluluk mu yani her defasında karışıtırıp veriyor musun?
bi de arada sırada kendininkini karıştırırken onun çayını da karıştırıyor musun?

eğer her defasında karıştırıp veriyosan saçma bence, bebek değil ya oldu olacak içir bi de yani..
ama arada yapıyorsan normal yani abartılcak bi durum yok..

şekerini atar karıştırırım her seferinde attınmı hayatım der tekrar atmasın diye ama aynısını oda yapar

ay ben eski sevgilimin çayına şeker atıp karıştırmayı bırak, yemin ediyorum çocuk gibi yemeğini yediriyodum :60:

o da alışmıştı eline çatal bıçak almıyodu, bekliyodu ağzına lokmasını vereyim diye...

şimdi asla yapmam :63:

evimizde evet ama arkadaslar gittigimizde yada misafir geldiginde kendisi koyar ama zorunluluk falan degil ister karistiririm ister karistirmam sorun olmaz yani

valla acik konusmak gerekirse genelde cayi kocam koyar ve cayimi o karistirir :1:
ben biraz sakarimda, bi yerimi yakicam diye cayi hep o koyuyor :69:

Back
X