Eşinizin cevapsız kaldığı anlar..

maximaculpa

minik 'biz'
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
6.716
141
123
Eşim doğanın mucizesi konularını çok sever.Çiçekleri, ağaçları, bitkileri, meyveleri hayranlıkla izler.

Geçenlerde kırmızı lahana salatası yaparken o da yanımdaydı.Ben lahanayı kestikten sonra aldı eline incelemeye başladı.İnce ince çizgileri, şekilleri derken konuşmamız :

Eşim : Aşkım lahananın güzelliğine bak ya, ne kadar güzel şekli var
Ben : Evet aşkım çok güzel dimi
E : Bazı şeyler çok garip ya, şekillerinde falan sanki bi şifre var şuna baksana
B : Tamam aşkım hadi dolaba koy da şifresi bozulmasın

Canım ya, diyecek bi laf bulamadı bozuldu mu desem, cevap veremicene sinir oldu mu desem.. ama ben gülmekten kopunca o da kendini gülmeye verdi :9::9:

Sizin de böyle komik anılarınız varsa paylaşalım gülelim:16:

eşim değil ama sevgilimle yaşadığım bir olayı anlatayım bende.
Ben alışverişi çok severim ne alırsam hemen anlatırım gösteririm sevgilimede.
Günlerden bir gün avm nin içinde asansör bekliyorduk o sırada babetlerimi farketti '' ne zaman aldın bunları hiç haberim yok '' dedi
Bende '' o hoo aylar geçti üstünden alalı.hatta anlattım sana ''dedim tabi dalga geçecek güyaa benimle '' nee ayılar mı geçti üstünden'' deyip gülmeye başlayacaktı ki asansör geldi adım atarken ayağıma bastı bende patlattım bombayı '' evet hayatım ayılar geçti ayağıma bastın '' dedim başladım gülmeye :52:
o an ki surat ifadesi o kadar komikti ki :32:
gülsem mi bozulsam mi diye düşündü resmen canım sevgilimm yaaa cok özledimmm :43:

Günlerden bir gün avm nin içinde asansör bekliyorduk o sırada babetlerimi farketti '' ne zaman aldın bunları hiç haberim yok '' dedi
Bende '' o hoo aylar geçti üstünden alalı.hatta anlattım sana ''dedim tabi dalga geçecek güyaa benimle '' nee ayılar mı geçti üstünden'' deyip gülmeye başlayacaktı ki asansör geldi adım atarken ayağıma bastı bende patlattım bombayı '' evet hayatım ayılar geçti ayağıma bastın '' dedim başladım gülmeye :52:
gülsem mi bozulsam mi diye düşündü resmen canım sevgilimm yaaa cok özledimmm :43:

vah canıım iyi bozulmuş :D

vah canıım iyi bozulmuş :D

Back
X