Bizim de olmuyo.. Ama tıp ilerledi %0 diye bisey yok.. Tedavisi var ameliyatı var.. Kök hucre üstüne çalışmalar da var.. Cocuk ozlemi cok cok zor olsa da hayatın gayesi cocuk degil.. Ben de pek sıcak bakmıyorum evlat edinmeye. Rabbim nasip edecekse yaşarız insallah bi gun biz de.. Onemli olan esimin,benim sağlığım.. Bugünümüze şükür..Eşinizin cocuk olma ihtimali%0 olsa napardiniz? evet bir yakinimin eşi sperm üretmiyormus tedavi oluyor ama sonuç ortada abiside bu durumda ve 12 yıldır hala tedavide doktor imkansızı oynuyoruz demis açıkça ya siz bu durumda olsaniz napardiniz?not= evlatlık alma fikrine hiç yanaşmıyor.
Bu durum kimsenin elinde değil ki herkesin başına gelebilir bu dua etmekten başka çare yok . Benim bi tanıdığım var kadına bekarken cocugun olmaz hicbirzaman demis evlenirken soyledi esine eside ben seni sen oldugun icin seviyorum Allah ol derse olur demis sonra evlrndiler ikiz bebekleri oldu. Umudu kaybetmesinEşinizin cocuk olma ihtimali%0 olsa napardiniz? evet bir yakinimin eşi sperm üretmiyormus tedavi oluyor ama sonuç ortada abiside bu durumda ve 12 yıldır hala tedavide doktor imkansızı oynuyoruz demis açıkça ya siz bu durumda olsaniz napardiniz?not= evlatlık alma fikrine hiç yanaşmıyor.
Sevinirdim. Korunma ihtiyacı yok. Kafa rahat ne güzel. Dünyayı gezer her yerde sevişirdim. Her çiftin çocuğu olmak zorunda degil.Eşinizin cocuk olma ihtimali%0 olsa napardiniz? evet bir yakinimin eşi sperm üretmiyormus tedavi oluyor ama sonuç ortada abiside bu durumda ve 12 yıldır hala tedavide doktor imkansızı oynuyoruz demis açıkça ya siz bu durumda olsaniz napardiniz?not= evlatlık alma fikrine hiç yanaşmıyor.
Keşke yanassalar, eşim eşimdir çocuk yapıp yapmaması önemli değil sonuçta severek evlendilerse illa çocuk diye diretmiyorlarsa zaten ortada bi sorun göremiyorum benEşinizin cocuk olma ihtimali%0 olsa napardiniz? evet bir yakinimin eşi sperm üretmiyormus tedavi oluyor ama sonuç ortada abiside bu durumda ve 12 yıldır hala tedavide doktor imkansızı oynuyoruz demis açıkça ya siz bu durumda olsaniz napardiniz?not= evlatlık alma fikrine hiç yanaşmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?