- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
hayır bide eşini sana karşı doldurmaya çalışıyo, bak babana at dedi falan, kafasında bi kaç tahta eksik herhalde

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin güzel tarafı sanırım eşin arkanda. Gerisi tamamen boş.. kendilerince konuşurlar yeni bir konu popüler olunca seni unuturlar. Tıka geç kulaklarını bence havalı memati ol ne olacak ya.. ağzı torba değil ki büzesin.
hayır bide eşini sana karşı doldurmaya çalışıyo, bak babana ta dedi falan, kafasında bi kaç tahta eksik herhalde![]()
evet sağolsun eşim arkamda zaten dedikoduyu çok seviyor iyi tespt etmişsin canım yeni bi konu buluncaya kadar
Olaya farklı yaklaş biraz. En azından ben olsam öyle yapardım hem de eğlenirdim kendimce. Mesela görümcen arkadan sana memati gibi dolanıyor dediyse dönüp aaa aslında favorim abdülhey falan diyip gülebilirsin. Salla geç ya dayısı kim ya. Anayı babayı geçtim bi de dayı mı çıktı başımıza.
dayı değil de teyzesi benimle çok uğraştı arkamdan çok konuştu ama hiç oralı olmadım şimdi bir sorun yok beni kabullndi galibaboşver böyle kendini bilmez insanları önemseme.kocan seni destekliyormuş bırak o sustursun dayısını sen hiç kaale alma
bu arada yerinde olsam evimi ayırırım çocuğun için daha iyi olur bence
![]()
Dış kapının dış mandalı,hiç üstüne vazife olmayan işlere karışmış.
Hiç sevmem böyle tipleri.Üzüldüğünüzü bir de kayınvalidenize söyleyin.
Belki o konuşursa daha etkili olur.
annemi babamı kayınvalıdemı kayınpederimi karısmalarına izin vermezken kaldı ki dayı amca valla bu konuda kalp kırarım
en iyisini yapıyorsun canım bizdede aileler pek karşmıyor ama böyle tipler de arada çıkıyor işte insan yaşadıkça neler görecek
bazı insanlar nedense gereğinden fazla rol üstleniyor gelinleri delirtiyor böyle saygı bir tarafa ama 2 kişilik hayatta 3. kişi olmaz olmamalı sende durusunu kesin belirt canım o zzaman yüz bulamasınlar
o kim oluyor yaa dış kapının mandalı. Hatta bunu da o dayı efendinin yüzüne söyle. Herkes yerini ve haddini bilsin.
ya aşağılık kompleksi var adamda ben onu küçük görüyormuşum ya ne haddime insanları küçük görmek herkesi Allah yarattı ama burnunu sokmaktan alı koyamıyor kendini gelip karıştırıp gidiyor ortalığı bundan sonra saygıyıda zor görür
o yasa kadar öğrenememişse bundan sonrada öğrenemez emin ol ,sen yine saygında kusur etme snucta büyük o büyüklüğünü bilmiyorsa sen küçüklüğünü bil kul anlamazsa allah bilir merak etme![]()
ya zaten saygı gösteriyorum ama her geldiğinde eline gidiyorum hizmet ediyorum başkası olsa yanına bile zor çıkar yerin dibine sokuyor kayınvalidem şaka yapmıştı senden başka evdeki herkes sakallı diye kendisininde sakalı olduğunu söyledi bende şaka yaptım sakallıların arasnda kaldım diye bunu bile eşime söylemiş yani bunda ne suçum var çok çok öküz altında buzağı arıyor resmen şakalaşmayı bile ciddiye alıyor yaşıda çok yaşlı değil 39 yaşında