Esinizin disari cikmayi sevmesi

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
Merhaba kizlar, benim esim evlenmeden önce hergün disari cikardi, tabi evlendikten sonra öyle devam gitmicegini biliyordu, ama ona bunu azaltmasi cok zor geliyor farkindayim.
Kac kez kriz gecirdim her firsatta ciktigi veya cikmak istedigi icin, en son haftada 2-3 kez ile anlastik, bunun icinde mac antrenmanida var tabi.
Ona zaman vermemi istedi yani bugünden yarina birden degistiremem ama zamanla yapicam dedi.
Bende calisiyorum zaten evde olmadigim zamanlarda cikmasina bi sakincam yok, benim derdim ben evde oldugum zaman onunda evde olmasini istiyorum.

Ciktigi kisileride taniyorum hepsini yani yanlis bisey yapacagindan bi süphem yok, hepsi bekar ama yinede bu cocuk evlendi bi rahat birakalim diye hic düsünmüyorlar. Benimkide tabi hayir diyemiyo herzaman.

Arada bir birliktede biseyler yapiyoruz tabiki ama her firsatta arkadaslariyla bisey yapmak istemesi beni cok rahatsiz ediyor

Ne yapmam gerek esimi eve baglamam icin?

Bu arada 6 aylik evliyiz..

3 gün dışarda
4 gün size kalıyor.
çok abartı gelmedi bana.
onunda sizin gb arkadaş ortamına
muhabbetine ihtiyacı var.

neden bu kadar rahatsız oldunuz tercihime kalsa asosyal biri olmasındansa bu daha iyi. sınırı koruyabildiği sürece güzel bir şey.

sanırım ben arkadaşlığa çok değer verdiğimden böyle düşünüyorum:bicak:

Üstüne düşüp kisitlarsaniz daha çok sorun yaratır daha da inatlasir. Yeni evli olduğunuz için anlıyorum ama haftada üç çok gibi durmuyor arkadaşlarını taniyorsaniz çok sorun etmeyin derim

Ben o hatayı yaptım hiç karışmadım ama sonra olanlar oldu :işsiz: fazla bekarlarla takılınca kendilerinide öyle sanıyorlar dikkatli olun :KK66:

Bekarlarla takılmasına bende karşıyım. Bi müddet sonra çünkü onlar gibi davranmaya başlayabiliyorlar. Erkeklerin tabiatında var , bayanlar gibi evde oturmayı sevmiyorlar.

Eşimin iş dolayısıyla ne buna vakti var ne de yakin arkadaşı var. Gezerse sadece benimle çıkar. Eşimin birlikte vakit gecirmeyi sevdiği bir arkadaşının olmaması önceleri anormal geliyordu ama artik çevreden duydukça iyi ki de öyle bir ortamı yok diye düşünüyorum. Kesinlikle fazlası benim için sorun olurdu yani haftada iki kere bile dayanamam.
Çevresi var eşinin sonucta arkadaşları ile iyi vakit geciriyorsa engelleyemezsin sanırım.

Erkeğin evde oturanı makbul, sıkmamalıyım diye düşünceli davranıyoruz suyunu çıkarıyorlar :) haftada bir, ayda bir neyse de öyle sürekli bi ayağı kapıda olan erkekten hayat arkadaşı olmuyor ne yazık ki.

Evde olmadığınız zamanları ortak güne denk getirmeye çalışın derim. Eşiniz dışarı çıkmayı seviyor anlaşılan. Çok üzerine giderseniz ters teper. Zaman istemiş, makul bir zamanı ona verin, fazlaca üstüne gitmeyin derim. Bir zaman sonra aynı devam ederse üzerine tekrar konuşulur.

Çiftlerin kendi arkadaşları ile de vakit geçirmeyi istemek hakları ve dahası ihtiyaçları tabi ki ama haftada üç gün bence fazla. Evlendikten sonra sosyal hayat evliliğe göre düzenlenmeli kesinlikle.

Babam 33 yıllık evliliğinde akşamları annemsiz gittiği tek yer cami oldu çok şükür eşim de aynı babam gibi. Şahsen bende sizin gibi kaldıramazdım. Hele ki evliliğim yeniyse. İşten geç gelince bile kendi kendime buruluyorum.

Madem ki bekar hayatından kurtulamayacak
Neden evlenmiş?
Haftada 3 gün çok fazla

Evde hoşlanacağı aktivite yapmayı denediniz mi?

Birlikte eşinin de mutlu olacağı etkinlikler yapsan mesela.
Beraber çıkın dışarı.. yavaş yavaş kendine doğru çek. Birden yaparsan ters teper.

Sonra evde keyif alacağı ortamlar hazırla ama ne yaparsanız yapın birlikte yapmaya çalışın.

Tabiki deniyorum arada bir ama bende calisiyorum ve herzaman hergün kafami ay cikmak isticekmi aman cikmasin diye önden biseyler planlamaya herzaman gücüm olmuyor

Back
X