Eşinizin doğru insan olduğunu nasıl anladınız?

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Eveet evli ya da evlilik arefesinde olanlara geliyor sorum, nasıl anladınız? İnsanların zaman zaman yanıldığını ve evliliklerin bittiğini görüyoruz peki ben de size soruyorum eşinizin "O" insan olduğunu nasıl anladınız? :97:

Son düzenleme:
öyle sanmışım sadece.....
geç uyandım geççççççççççç....

doğru insan diye bişey yok canım herkes kendi doğrularını yaşıyor çünkü kimseyi yönetemiyorsun. sadece uyum sağlayabilen ve sağlayamayan insan var onu bulmak önemli olan. ben burdan yola çıkarak aileme bana kısmen de olsa önceliklerime uyum sağlayabiliyor mu bunlara baktım. belki farklı biriyle daha farklı şeyler yaşardım. şuanda neden böyle değil dediğim şeyleri mesela ama o zamanda başka yönden huzursuz olurdum. eğer evleniceksen huy olarak 3 şeye bak cimri değilse, kıskanç değilse (herşeye karışan boyutta) ve sinir halinde iradesini kontrol edebiliyorsa (şiddet, küfür vs.) bi bakıma diğer kötü yanlarını görmezden gelebildiğin bi koca adayı olabilir karşındaki.

doğru insan diye birşey yoktur ... sadece doğru olduğuna kendini inandırmak isteyen insanlar vardır :D

arkadaşlar lütfen bana da yardım edin. bende o kadar karasızım ki hayatımdaki insan gerçekten beni mutlu edecek doğru insan mı buna kara veremiyorum

yaptığım tüm gereksiz nazları,hataları olgunca karşılaması ve en önemlisi bunu aleyhime kullanmadığını bilakis sır gibi sakladığını anladığım an.....

çok yaşadım.haksızdım ve eşim o anki ruh halimi düşünerek bana ilk yanaşan oldu her seferinde.en neşeli halimizde beni tatlı tatlı uyardı.
topluluk içinde beni hep övdü,kusurlarımı gece gibi örttü,beni ezdirmedi hiç kimseye.çok sevdi beni...bunu hissettiğim andı.

Back
X