• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin en tatlı / masum / yirim seni beeeennn dediğiniz halleri...?

Benim eşim uyurseverdir. :60: Bakarsınız gecenin bir yarısı uyanmış, doğrulmuş, saçımı okşuyor, gülümseyerek hayran hayran suratıma bakıyor. İlk zamanlar bilinçli yaptığınız zannederdim ama ertesi gün yaptıklarının en ufak bir kısmını hatırlamıyor. (korkmuyor değilim :52: )
Onu çalışırken izlemeye bayılırım, dikkatini bir şeye verdiğinde feci tatlı hallere bürünüyor.
Bir de akşam iş dönüşü (genelde benden önce evde olur) bana kapıyı açtığındaki yüz ifadesine bayılırım. Yüz yıldır beklediğimiz o vuslat anı gelmiş gibi hissettirir. :17:

bana sürpriz yapmaya çalışırken telaşlandığın da hiç kıyamyorum
anlıyorum bir şeyler geliyor ama sesimi çıkarmıyorum ,

sonra sabah bana kahvaltı hazırlamaya çalışırken yakaladığım da (hani yılda bir iki kere falan olur fazlası yokk :D )
hem sürpriz bozuldu diye bakan gözlerine hem de yaptığı dağınıklıkları tezgahta kamufle etme çabasına girdiğinde çok tatlı oluyor,
bir de laf soktuğum da o ilk şok ile aval aval bakmasına

uyandığında ki edepsizliğine
genel de herkes masum uyanır falan yazmış ama benim ki çok edepsiz uyanıyor o yüzden bizim sabah kahvaltılarımız çok seçenekli oluyor
kızartmasından böreğine kadar,edepsizliği geçene kadar mutfakta zaman geçirmeyi tercih ediyorum :)

oyyy kıyamam özledim ya

Bu kahvaltı olayı bizde de mevcut. Ben mutfağa yaklaştıkça, "Gelme, gelme!" diye bağırıyorsa, biliyorum ki, yine mutfağı birbirine sokarak, bana sürpriz hazırlıyor.

oha evlenesim geldi.... Ne güzel topik olmuş bu.. hep mutlu mutlu okunuyor:):)
ben evli değilim ama sevgilimin gecenin köründe arayıp ortalama 10-18 dk konuşup sabahleyin beni aradığını hatırlamıyor olmasına bayılıyorum:16: Birde artık rüyasında ne görüyorsa tuhaf şeyler söylüyor. birkeresinde ''İSKELE ALABANDAAAA''
diye bağırmıştı:60::60::60::60: birde telefonda enson aradığı ben olmasam bile nasıl bir içgüdüyse,uyurken numaramı bulup arıyor:16::16::16::16:

Son düzenleme:
Hahaha! İskele Alabanda! :60: Gecenin bir vakti, "Yelkenler fora, tam yol ileri!" şeklinde uyandırılışınızı görür gibi oldum. :60:

Son düzenleme:
oha evlenesim geldi.... Ne güzel topik olmuş bu.. hep mutlu mutlu okunuyor:):)
ben evli değilim ama sevgilimin gecenin köründe arayıp ortalama 10-18 dk konuşup sabahleyin beni aradığını hatırlamıyor olmasına bayılıyorum:16: Birde artık rüyasında ne görüyorsa tuhaf şeyler söylüyor. birkeresinde ''İSKELE ALABANDAAAA''
diye bağırmıştı:60::60::60::60: birde telefonda enson aradığı ben olmasam bile nasıl bir içgüdüyse,uyurken numaramı bulup arıyor:16::16::16::16:

:52:hahahahahhaha koptumm iskele alabanda mı böyle şeyleri genelde ben yaparım o yüzden kocam benimkileri sayar bence bende bi defa uykuda deyy gidim dey demişim o zamanlarda baba ocağı vardı starda dizi o adam halil efe varya o hep öyle der di onu görüyodum heralde rüyamda:52:

evet yaa var gerçkten benimkide kaçyıl oldu ama hala bazen uyandığımda saçımı severken yüzümü okşarken bulduğum çook olur inanın ve çook hoşuma gider sevinçten duygulanırım o zaman yirimmmm diyesi geliyor insanın...:17:

çok şanslısınız gerçekten kıymetini bilin sevdiklerinizin böyle romantizm herkes bulamaz:2::43:

3 aylik evli bir sehimdimizi izledim yuregim kanadi....kimbilir onlarinda ne hayalleri vardi Allah rahmet eylesin...bunu paylasmak istedim sizlerle...Allah sehit ailelerine sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun....konuya geliyim en cok yirim seni dedirten hali esimin ben yorgunken isten geldiginde bana yardim etmesi kizmamasi ozaman sevgim kat be kat artiyor....icim cok buruk arkadaslar ya Allahim yardimcisi olsun mehmetcigimizin amin deyin ne olur...

3 aylik evli bir sehimdimizi izledim yuregim kanadi....kimbilir onlarinda ne hayalleri vardi Allah rahmet eylesin...bunu paylasmak istedim sizlerle...Allah sehit ailelerine sabir versin sehitlerimizin mekani cennet olsun....konuya geliyim en cok yirim seni dedirten hali esimin ben yorgunken isten geldiginde bana yardim etmesi kizmamasi ozaman sevgim kat be kat artiyor....icim cok buruk arkadaslar ya Allahim yardimcisi olsun mehmetcigimizin amin deyin ne olur...

burda arkadaşların yaşadığı güzel anları onlar da yaşamak isterdi eminim.geri kalan eşinin halini düşünemiyorum:59:
dicek söz bulamıyorum.
kahrolsunlarrr:47:

Benimki de mutfakta bişeyler yapar eder batırır ortalığı sonunda ortalığı farketince suçlu bir çocuk gibi "bişey yaptım ben" demesi :61:

Back
X