esınızın eskı sevgılısını tanıyan varmı

yerinde olsam umurumda olmaz neticede o benim kocam der düğüne gider eğlenirdim

bu durum ne zaman beni ilgilendirir biliyor musun?
eğer eşimin baktığını ilgilendiğini merhaba dışında konuşmaya çalışıtığını hissedersem .
işte o zaman olay çıkartırım....
baktın ki eşinde bunların hiç biri yok o zaman düğünün tadını çıkar.sakın düğünüde erken terk etme...
güzelce eğlen .

eski sevgilisinin rahatsız edici bir davranışını görmediniz sanırım; bahsetmemişsiniz çünkü.

eski sevgiliye karşı, eşinizle mutluluk pozları vermeye çalışmayın bence.
nispet eder gibi algılanır, komik bir duruma düşürmeyin kendinizi.
kız, eşinizi umursamıyordur artık belki de.
birşeyler hissetsin ya da hissetmesin, emin olun kız için de rahatsız edici bir durumdur. hissediyorsa da kendine zararı...

boşuna canınızı sıkmayın. eşiniz sizinle en az 3 yılını geçirmiş. bu süre bir insanı unutmak için fazlasıyla yeterli bir zaman. eşinizde eskiye dair birşey kalmamıştır. kalsaydı o gitmek istemezdi ya da bir şekilde hissederdiniz.
rahat olun ve o düğüne gidin bence...

kızı düşman gibi görmeyin. eşinizle bu konuları dile getirmemeye çalışın.
geçmiş, geçmişte kalmıştır. eşinizin hafızasını tazelemenize gerek yok.
düğünde her zamanki gibi davranın. farklı davranışlar göstermeniz, gereksiz yere eşinize yakınlaşmanız, nispet etmeniz; eşinizin de hoşuna gitmeyebilir.

benim yorumuma gelince; eğer çok genç yaşlarda yaşanmış ya da ciddi olmayan bir ilişki ise umursamazdım.
eğer ciddi, uzun süreli bir birliktelik olmuşsa, eşim onu vaktiyle çok sevmişse, rahatsız olurdum mutlaka. ama kimseye bunun için cephe alacak değilim
.

bahsetmedım ama evt rahtsız edıcı davranısları var bız evlendıktn 6 ay sonra falndı yıne eltımın yakın bı akrabsını dugunu var sunuda belırteyım eltımın erkek kardesı esımn yakın arkadsı bıraz da oyuzden gıtmemız ıcap edıyor hee ne dıyordum o gıttıgımz dugunde kız bızım masamınza dık dık bakıyodu boyle uzun uzun hatta ben ozamn o kız oldugunu bılmıyodum bakısları dıkkatımı cekmıstı sonradn sordugmda ogrendım o kız oldugunu o uzdn rahszım bu durmdan arkadsların dedgı gıbı yapıcm galıba kısa kalırım dugnd bı bahneyle cıkarız evt benımle evlı esım ama yınede rahtszı luyorum ne bıleyım esımle aynı otamda olmalarını ıstemıyrum acıkcası

takın eşınız kolunuza gögsunuzu gere gere gıdın atın göbecıkleri :dance: o sızden cekınsın, kazanan taraf sızsınız.

benım eşım bır zamanlar arkadaşımdı halıyle aşklarını gördum. o da benım aşk acılarımı gördu. ama bu konuları duşunup bırbırımızı uzmuyoruz doğru olan bu çunku. ben eşımı o zaman görebılseydım eskıler olmayacaktı ama kısmet böyleymış. hem eğrılerı görmese doğruyu bulamazdı sırnaşık şey

Ben tanıyorum çok yakın bir ark. arkadaşı hatta bir kaç kere aynı ortamda bulunduk baya samimi olmuştu benimle daha sonra arkadaşım telefonla konuşurken şöyle bir laf söyledi ve ben duydum,benimle aynı ortamda bulunduğu zaman eşimle anıları aklına geliyomuş ve bu lafı söylediğinde evliydi :1shok:çok şaşırmış ve çok gülmüştüm (hala da gülüyorum)yazııııkkk bilseydim almazdım anam, ama kocam almazdı onu demiştimsositososito

benim eşimin eski sevgilisi hatta nişanlısı teyzesininkızıymış ama allahtan uzakta oturuyorlar birdefa evlerine gittik mecburiyetten kocacıma nasıl davranıcağını şaşırdı beni kıskandırmak için çokta umrumdaymış gibi :)

aralarında bir diyalog fingirdeme yoksa bakışma falan.. neden dert ediyorsunuz ki...

o sizi tercih etmiş kocanız olmuş.. istese onunla olurdu...

gidin düğüne şıkır şıkır da giyinin eşinmizle dans edip oynayın..

ben tanımıyorum ama herşeyi anlattı eşim tanımış kadar oldum sadece kayınvalidemle onların oturduğu apartmanda tanıdıkları varmış bende hüsüsü gittim eşim bıraktı beni oraya ee eşim evin yolunu bilio tabi tarif bile etmedik hatta ben zeynepgilin apartman demiştimkaydirigubbakcemile3sonra arabadan indik eşimle bir daha görüşmicekmişim gibi bi sarıldım öpptüm ki görürse diekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama umrumda deil eşim senden öncesi deil senden sonrası önemli dioyorr

Ayyy bende tanıyorum. Merhaba falan dediğim yok ama benden önce yaklaşık 2 yıl kadar çıkmışlar ve kız bırakmış bunu. Eşimde sevdiğini kız ayrılınca anlamış. Kız şuan evli, zaten ayrıldıklarında 20 gün içinde başkasıyla nişanlanmış. Sanırım eşimi aldatıomuş ama ona müstahakmış yani anlattıklarına göre bıktırmış herhalde kızı. Kızda başkasıyla yakınlaşmış ayrıldıkları süre içerisinde çocukta ciddi olunca nişan yapmışlar. Şuan bir alışveriş merkezinde çalışıo kız, ara sıra önünden geçiorz bizi görünce dışarı fırlıo hemen. Beni merak edio sanırım. Evlendiği adamda pek bir çirkin eşimden sonra nasıl evlendi bilemiorm.

SADECE İSMİNİ BİLİYORUM,gizli gizli merak ediyorum ,çünkü 4 yıl sürmüş bir ilişkiymiş .ama çok da sormuyorum detayları,çoook öğrenirsem belki daha çok kıskanırım ve çok kendime güvensiz görünürüm...HİÇÇÇ GEREK YOK,benimle ve mutlu ...önemli olan bu...

eltinin kardesinin dugunune gitsen ne olur gitmesen ne olur bosver ya gitme bosuna gerilme bile

Ne kadar az şey bilinirse o kadar iyiymiş. Keşke hiç öğrenmeseydim ve görmeseydim eski sevgilisini. Çok fena kıskandım ve buna ben bile şaşırdım. Yeni evliyim ve kız da bizden 2 ay sonra evlendi, aynı mahalledelerdi.
Adını duymak bile sinirimi bozmaya yetiyor, umarım zamanla geçer bu durumum. Nefret ederim kıskanç insanlardan çünkü.

Biz önceden uzun yıllar arkadaş olduğumuz için o da benim eskilerimi bilir, bende onun... Hatta o dönemde arkadaş olduğumuz için birbirimize anlatırdık ve hatta daha ilginci o zamanlar çok kıskanırdık birbirimizi ve trip yapardık. O birisiyle başlardı ben duyardım suratımdan geçilmezdi, ben birisiyle başlardım o duyardı sinir olurdu falan... Düşünüyorum da belliymiş zaten bizim sevgili olacağımız delikafadulden Ama şimdi öyle kıskançlık falan kalmadı tabii ki, keyfimize bakıyoruz

evet tanıyorum hatta aynı sokaktaydık abla diye hitab ederdim :)))
ama şimdi karşılaşıyoruz samimiyet yok şimdi bide hep eşim yanımdayken karşılaşırım nedense arkasından kritik yaparız eşimle :))
konuşmam asla

Back
X