• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin hayatında neredesiniz, nesiniz?

Boşanamam oğluma bunu yaşatamam demişsiniz ya, bunu tamamen empatik bir dille yazıyorum profesyonel olarak değil.

Benim babam anneme sürekli psikolojik olarak eziyet etseydi, aklım kesecek yaşa geldiğinde çok sevdiğim annemin gözlerinde mutsuzluğu, hüznü görseydim, annemle babamın birbirlerini sevmediğini anlasaydım boşanmaları sırf arada ben olduğum için bir arada durmalarından daha az yakardı canımı.
Empatik dille yaklaşmissiniz bu yorumda...

Ben profesyonel olarak yaklaşımınizi merak ediyorum..

eşiniz bu tutumu ile zaten rahatsız olduğunu gösteriyor psikiyatriste gitmesi gerek. sizin de bu durumu çocuğunuz için "normalleştirmeye"! çalışmanız da bir terslik var sizinde destek almanız gerekli.

Ben küçükken anneme hep yalvarırdım boşanması için. Dedem hayatta kabul etmezdi boşanmasını. Kavga gürültü 45 yıl bitti gitti. 60 yaşında çalışmaya başladı annem. Babamın tavırları da değişti. 70 yaşındaki adam ev süpürmeye başladı hanımım çalışıyor diye. Kendi yemeğini hazırlamaya başladı. Annem mutfağa bile girmez artık ve babamın annemden maddi bir beklentisi yok. Para yüzünden değil babamdaki bu değişim yani. Kadının duruşuyla alakalı. Kendine güveni geldi annemin düzenli maaş gelince. Güzel giyinmeye başladı. Kuaföre gitmeye başladı. Bana çeyiz hazırladı. Bunlarda kendisiyle barışmasını sağladı. Erkekler sizi eziyorsa birazda suç sizde. Çünkü izin veriyorsunuz.

Hep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya

Zıkkım yesin! Size böylesine kötü muamele yapan bir adamın peşinde birşeyler yesin diye dolanırsanız aşağılanmaya mahkumsunuz..

Konu başlığına cevap veriyorum
Evli değilim boşandım
Ve sizin çektiklerinizin yarısını çekmedim

Sizin eşinizin hayatındaki yeriniz en dip
Ve eşinizin gözünde hizmetçi çocuk bakıcısı gibisiniz

Çok üzgünüm ama öyle
Belki kendinize gelmenizi sağlar bu yazdıklarım

Merdiven silerim , pazarda el iş satarım
Yine de o adiye tost yapmam b*k yesin
Gebersin açlıktan

Ya yemin ederim çok sinirlendim
Ama size daha çok :kızgın:
çocuğu bahane edip bu çirkefe katlanıyosunuz diye

Lanet olsun böyle erkeklere :kızgın:

Sen evladını sevmiyorsun bacım...
Seven insan onu herşeyden korur...
Onun için katlanmaz istemediği şeylere
Onunla herşeye katlanır..

Dedi ki bu kadar şeyden birşey olmazmış daha kötü şeyler var savaşta yaşayanlar falan varmış ve o kime nasıl davranması gerektiğini biliyormuş.
Karısına nasıl davranması gerektiğini bilmiyor ama. Kimse kimsenin aşağılamasıni çekmek zorunda değil.

Sizin kocanız gibi bir tanıdığımız vardı.Kocası aynı anlattığınız şekilde kilodon tutun ev temizliğine karışırdı.Bir yerde bir hata olsa kadına sen yaptın derdi . Kadını sürekli aşağılar hakaret ederdi.Kadını annesinin kardeşlerinin yanında döverdi . Zaman geçti çocukları evlendi,damadının gelininin yanında aynı hareketlere sevam etti. Adam kanser oldu ölüm döşeğinde bile kadını dövdü hakaret etti .Adam öldü ama kadın diyor ki sanıyorum yine gelip bana bağıracak .Yani demem o ki bu adam değişmez.

Selam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
https://onedio.com/haber/siddet-yal...ma-yaratan-20-psikolojik-siddet-ornegi-837640 bunu okudunuz mu?

E Evvab iyi akşamlar, dünden beri aklım sizde, Aleyna Tilki adlı üyeye yazdığım yorumlar yüzünden bir gün yasaklıydım yorum yazamadım.
O da ayrı bir konu ya neyse, canı sağolsun Mune'nin.
Gece hep sizi düşündüm.
Eşiniz çok yakından tanıdığım bir adama benziyor.
Aldığım eğitimin de katkısıyla eşinizin ya narsist ya da aşağılık kompleksi taşıyan biri olduğunu düşünüyorum. Bu iki tiple evli olmak çok zordur.
Eşinizin kavga sırasında size söylediği 'karşımda küçül' sözüyle ne kastettiğini bana yazarsanız fikrim biraz daha netleşecek, ilk defa böyle bir talimat duydum.
Önünüzde iki yol var boşanmak ya da devam etmek.
Oğlunuz için babasının annesini sürekli aşağıladığı bir ailede büyümesi mi daha iyi olur boşanmış aile çocuğu olarak mı? Sorusunun cevabı elbette ikincisi ama birine uzaktan 'boşan' demek kolay, herkesin durumu,öncelikleri farklı.
Devam edecekseniz önünüzde iki yol var.
1. Aile Terapisi alıp evliliğinizi kurtarmak ve bir düzene sokmak ki eşiniz narsistse bunu başarmanız çok zor, kompleksliyse biraz ümit var.
2. Kocanızı aynı evde sadece çoçuğunuzun babası olarak görmek ve onun eleştirilerine adeta sağır olmak, onu yok saymak.
karşı atağa geçip sizin de onu eleştirmeniz, kavga etmeniz bu tipleri iyice kırılgan ve saldırgan yapar.
Bir işe girip onu umursamamayı, kendi paranızı kazanmayı ve oğlunuzla ikiniz birbirinize yetiyormuş ve mutluymuş gibi davranmayı başarabilirseniz bu eziyet kısmen azalır,
istikrarlı olursanız sizi rahatsız etmeyecek düzeye bile inebilir.
Tecrübeyle sabittir.
Mücadelenizde kolaylıklar ve sabır diliyorum.
Sevgiyle kalın.

E Evvab iyi akşamlar, dünden beri aklım sizde, Aleyna Tilki adlı üyeye yazdığım yorumlar yüzünden bir gün yasaklıydım yorum yazamadım.
O da ayrı bir konu ya neyse, canı sağolsun Mune'nin.
Gece hep sizi düşündüm.
Eşiniz çok yakından tanıdığım bir adama benziyor.
Aldığım eğitimin de katkısıyla eşinizin ya narsist ya da aşağılık kompleksi taşıyan biri olduğunu düşünüyorum. Bu iki tiple evli olmak çok zordur.
Eşinizin kavga sırasında size söylediği 'karşımda küçül' sözüyle ne kastettiğini bana yazarsanız fikrim biraz daha netleşecek, ilk defa böyle bir talimat duydum.
Önünüzde iki yol var boşanmak ya da devam etmek.
Oğlunuz için babasının annesini sürekli aşağıladığı bir ailede büyümesi mi daha iyi olur boşanmış aile çocuğu olarak mı? Sorusunun cevabı elbette ikincisi ama birine uzaktan 'boşan' demek kolay, herkesin durumu,öncelikleri farklı.
Devam edecekseniz önünüzde iki yol var.
1. Aile Terapisi alıp evliliğinizi kurtarmak ve bir düzene sokmak ki eşiniz narsistse bunu başarmanız çok zor, kompleksliyse biraz ümit var.
2. Kocanızı aynı evde sadece çoçuğunuzun babası olarak görmek ve onun eleştirilerine adeta sağır olmak, onu yok saymak.
karşı atağa geçip sizin de onu eleştirmeniz, kavga etmeniz bu tipleri iyice kırılgan ve saldırgan yapar.
Bir işe girip onu umursamamayı, kendi paranızı kazanmayı ve oğlunuzla ikiniz birbirinize yetiyormuş ve mutluymuş gibi davranmayı başarabilirseniz bu eziyet kısmen azalır,
istikrarlı olursanız sizi rahatsız etmeyecek düzeye bile inebilir.
Tecrübeyle sabittir.
Mücadelenizde kolaylıklar ve sabır diliyorum.
Sevgiyle kalın.
Allah razı olsun sizden..
Eşim karşımda küçül derken seni ezmeme izin ver sus cevap verme demek istiyor çünkü rahmetli annesi babasına asla cvp vermezmiş..
Buda aklınca annesi model birini istiyor karşısında.. Kadın dediğin kocasının karşısında konuşamaz konuşmaz cvp vermez. Ben erkeğe eğilecekmişim.
Höst diyorum iyice deliriyor üstüme yürür ama hiç vurmadı..

Bana dokunduğu anda son olacağını biliyor çünkü polise giderim.. Oda psikolojik şiddeti seçiyor

Son düzenleme:
Sen ona kıyamadıkça. .

Sen verici oldukça..

Sen idare ettikçe ..

Sen begenmeyip yemediği kekin üzerine tost yapmaya kalktıkça..

Bu muamelenin devamı gelecek .

Sana kıymet vermesi gereken ilk kişi Sensin.

Keki beğenmedim diyen adama hayatının tostunu yaparım. Yaparım ki. Geberip giderken bile keki beğenmediğine pişman olsun..

Back
X