Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah belasini versin bu heriflerin! Bosanamiyorsan, Zerre umrunada takma!
Empatik dille yaklaşmissiniz bu yorumda...Boşanamam oğluma bunu yaşatamam demişsiniz ya, bunu tamamen empatik bir dille yazıyorum profesyonel olarak değil.
Benim babam anneme sürekli psikolojik olarak eziyet etseydi, aklım kesecek yaşa geldiğinde çok sevdiğim annemin gözlerinde mutsuzluğu, hüznü görseydim, annemle babamın birbirlerini sevmediğini anlasaydım boşanmaları sırf arada ben olduğum için bir arada durmalarından daha az yakardı canımı.
Onuda yapmıyor, zamanı varmış yani çocuğumun büyümesini bekliyor.. Ee bende onu bekliyorum.
Hep böyleydik sanırım.
Az önce yine delirdi.
Yemeğim dünden vardı yanına pilav yaptım.. başım ağrıyor ben o yemeği yemicem dedi. biraz uzandı kalktı çay yap dedi. Bugün kek yapmıştım gündüz söylemiştim birde kek getir yiyeyim ilaç içeyim dedi..
Getirdim ne bu böyle ben karamel sevmem dedi yemedi.
Madem tost yapim sana dedim. ekmeği nasıl keseceğimi tarif etmeye başladı hem şaşırdım hem anlamadım. içeri götürüp böylemi dedim kalktı hışımla başladı konuşmaya
Şimdi ben bu konunun ilk msjını eşime okuyayım ve tepkisini sözlerini sizinle paylaşayımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ben-cok-mu-takintiliyim.1088048/page-2#post-57130190
Sunu okuyun başka bir şey demiyorum.
Dedi ki bu kadar şeyden birşey olmazmış daha kötü şeyler var savaşta yaşayanlar falan varmış ve o kime nasıl davranması gerektiğini biliyormuş.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ben-cok-mu-takintiliyim.1088048/page-2#post-57130190
Sunu okuyun başka bir şey demiyorum.
Karısına nasıl davranması gerektiğini bilmiyor ama. Kimse kimsenin aşağılamasıni çekmek zorunda değil.Dedi ki bu kadar şeyden birşey olmazmış daha kötü şeyler var savaşta yaşayanlar falan varmış ve o kime nasıl davranması gerektiğini biliyormuş.
https://onedio.com/haber/siddet-yal...ma-yaratan-20-psikolojik-siddet-ornegi-837640 bunu okudunuz mu?Selam hanımlar,
Biraz iç dökmek biraz sitem etmek adına yazıyorum..
Eşiniz size ''Seni kimse Sevmiyor'' dese ne yapardınız?
Her yaptığınız kestiğinix ekmeğe bile laf etse sürekli azarlar gibi konuşsa ne yapardınız?
Biraz önce bir hanım arkadaş kendimi pislik gibi hissettiriyorlar demişti, benim eşim hep pislik muamelesi yapıyor..
Şimdi diyeceksiniz madem boşan..
Yok olmaz evladıma bu psikolojiyi yaşatamam.. hem nasıl nereye gideyim, nerden başlayayım ?
Mutsuzluk ciğerlerime işledi, Seni hiç kimse sevmiyor denirmi bir insana..
insan sevgi ile yaşamazmı? insanı ayakta tutan şey sevgi değilmi?
sen de dertlisin galiba
Allah razı olsun sizden..E Evvab iyi akşamlar, dünden beri aklım sizde, Aleyna Tilki adlı üyeye yazdığım yorumlar yüzünden bir gün yasaklıydım yorum yazamadım.
O da ayrı bir konu ya neyse, canı sağolsun Mune'nin.
Gece hep sizi düşündüm.
Eşiniz çok yakından tanıdığım bir adama benziyor.
Aldığım eğitimin de katkısıyla eşinizin ya narsist ya da aşağılık kompleksi taşıyan biri olduğunu düşünüyorum. Bu iki tiple evli olmak çok zordur.
Eşinizin kavga sırasında size söylediği 'karşımda küçül' sözüyle ne kastettiğini bana yazarsanız fikrim biraz daha netleşecek, ilk defa böyle bir talimat duydum.
Önünüzde iki yol var boşanmak ya da devam etmek.
Oğlunuz için babasının annesini sürekli aşağıladığı bir ailede büyümesi mi daha iyi olur boşanmış aile çocuğu olarak mı? Sorusunun cevabı elbette ikincisi ama birine uzaktan 'boşan' demek kolay, herkesin durumu,öncelikleri farklı.
Devam edecekseniz önünüzde iki yol var.
1. Aile Terapisi alıp evliliğinizi kurtarmak ve bir düzene sokmak ki eşiniz narsistse bunu başarmanız çok zor, kompleksliyse biraz ümit var.
2. Kocanızı aynı evde sadece çoçuğunuzun babası olarak görmek ve onun eleştirilerine adeta sağır olmak, onu yok saymak.
karşı atağa geçip sizin de onu eleştirmeniz, kavga etmeniz bu tipleri iyice kırılgan ve saldırgan yapar.
Bir işe girip onu umursamamayı, kendi paranızı kazanmayı ve oğlunuzla ikiniz birbirinize yetiyormuş ve mutluymuş gibi davranmayı başarabilirseniz bu eziyet kısmen azalır,
istikrarlı olursanız sizi rahatsız etmeyecek düzeye bile inebilir.
Tecrübeyle sabittir.
Mücadelenizde kolaylıklar ve sabır diliyorum.
Sevgiyle kalın.
Başım ağrıyor 3 tane hap içtim iyileşmedi dedi bende kıyamadım. Bide sevmediği birşeyi yapmışım karamelli keksuçlu hissettim kendimi
![]()