Erkek İnfertilitesi eşinizin ileri hareketi sıfır ise birde kolestrole baktırın derim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu konuyu vaktim yokken açtım... Pazartesi günü önemli bilgilerle buradayım yine inşallah faydalı şeyler okursunuz erkek infertilitesi ile ilgili bildiklerimi akmaya çalışacağım....

doktorların normal yoldan olur dedi. Evlendikten iki sene sonra hamile kalabildim oda boş kese oludu... çok araştırdım vitaminler karışımlar fakat olmadı bir kızım var tüp bebekle oldu... İkinciyi normal yoldan istedim yine araştırmaya başladım... fsh yüksekti o düştü vitaminlerle... fakat proxeed karışımlar vitaminler kullandım yine değerlerde yükselme olmadı ileri hareketi sıfır, morfoloji düşük... Beninde canım sıkıldı... Kendimi sakarya caddesinde çok bilgili bir aktar var oraya gittim.. değerleri gösterdim.. sonra bana aktar dedi ki kolestrolü yüksek ne kadar karışım vitamin kullansa işe yaramaz dedi... Önce kolestrolü düşürmek için uğraşın sonra değerler zaten kendiliğnden yükselir dedi...

Kolestrol için
Biberiye
Böğürtlen
Dağ kekiği
Çoban Çökerten karışımı verdi Günde 5 veya 6 bardak
Kaynamış bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı 5 dakika beklet süz eşiniz içsiz kolestrol varsa sizde içebilirsiniz

Bol bol yeşillik yesin dedi

birde akşamları yarım çay bardağı suya yeni kırdığınız cevizi cevizin içindeki o ince kabuğunu da atın sabah aç karnına suyunu için cevizini de yiyin kolestrol için
Sİgara kullanlar hiç değilse güne 5 taneye indirin
Bol bol yürüyüşle bir ayda kolestrol düşer... Allahın izni ile de Sağlık ta olur çocukta olur

Benim sayfama da gelir birlikte liste yapalım.. paylaşalım çözelim ve dualarla inşallah bebeklerimize kavuşalım... Bekliyorum liste için...

arkadasım bizdede harekette sorun var ama kolestrole hiç baktırmadık gerçekten iyi düşünmüşsün

Evet esracığım kolestrol çok etkiliyormuş..

Alıntı ...... Yüksek kolesterol, spermin zar yapısını bozduğu için döllenme yeteneğini azaltır ve kısırlığa neden olabilir.

Arı sütü polen probolis ve bal karışımı fsh düzenlediği gibi sperm dna sını da düzenliyormuş

Evet esracığım kolestrol çok etkiliyormuş..

Alıntı ...... Yüksek kolesterol, spermin zar yapısını bozduğu için döllenme yeteneğini azaltır ve kısırlığa neden olabilir.

hayırlı olsun topiğinnnn:16::16::16::16: güzel haberler alınsın hep inşşşş:49::49::49::49::49: biz baktırdık hiç bir sorun yokkk:26::26::26::26:

Arkadaşlar listeyi oluşturalım artık arkadaşları bekliyorum...
Kolestrol önemli bir konu imiş onu düşürmeden bebek sahibi olmak zormuş...
Birlikte birbirimize güç olalım bekliyorum listeye girecek arkadaşları hiç kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu......

Arkadaşlar listeyi oluşturalım artık arkadaşları bekliyorum...
Kolestrol önemli bir konu imiş onu düşürmeden bebek sahibi olmak zormuş...
Birlikte birbirimize güç olalım bekliyorum listeye girecek arkadaşları hiç kimse yok muuuuuuuuuuuuuuu......

bir aktardan bahsettin birazdana ayrıntılı anlatırmısın bizdede hiç sprem yok azosprem bizim durumumuz

Zahmet olmaz da sana ben yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum nasıl olacak

canım hayırlı olsun öncelikle topiğin.
canım yanlış anlama ama yardımcı olmak istediğine inanıyorum.
amber baharat bilinen bir yer ise buradan telefonunu verebilirsin.
şieket adı sonuçta. burada doktor isimlerini telefonlarını veriyoruz biz.hemde cep telefonlarına varıncaya kadar.
bu kadar gizleyecek ne var anlayamadım.
beni yanlış anlama tatlım.burada herkes bir ümit peşinde.

şieket adı sonuçta. burada doktor isimlerini telefonlarını veriyoruz biz.hemde cep telefonlarına varıncaya kadar.
lütfen bende istiyorum mesaj atarmısını<z

öncelikle Teşekkür ederim.

bu karışımları yapan yer tabii ki bilindik bir yer... Ben burada telefon vermem uygun olup olmayacağını bilmediğim için...
yoksa neden gizleyim...
..................

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ben dopiğin başlığını eksik açmışım ama değiştiremiyorum herhalde&#8230;.
Sadece ileri hareket demişim fakat burada bütün değerleri (Sayı, hareket, morfoloji) deseydim daha iyi olacaktı. Evet bu değerlerde bir düşüklük varsa eşinizin hormonlarına (FSH, Testesteron &#8230; vs) baktırın..
Eşimde FSH ve Kolestrol yüksek çıktı ve morfoloji değeri 1, 2 ve 3 arası değişiyor &#8230;
FSH 13.44 idi. kürlerle 12.09 oldu
Fakat kolestrolü 250 olduğu için ileri hareket, morfoloji ve sayıya yaptığımız kürlerin faydası olmamış.
Bizde Kolestrol için
Biberiye
Böğürtlen
Dağ kekiği
Çoban Çökerten karışımı kullanıyoruz

Bu arada Kırmızı Kore Ginsengi, Evicap 400 mg, Balık yağı,
Arı sütü bal probolis daha bir çok karışım (Aktarın hazırladığı), akşamdan hazırladığım suyun içine ceviz (Bu hem kolestrol hemde çinko için) sabah içiyor
Fsh için yine hayıt ektrastı
Bir ay sonra sonuca baktıracağız.. Bende merak ediyorum kolestrol düşünce sayı, ileri hareket ve morfoloji de yükselme olacakmı diye&#8230; Çünkü eğer öyle ise 10 sene bir kolestrol yüzünden uğraşmışım&#8230; ve tüp bebekle çocuk sahibi olmuşum&#8230;. Kısmet artık Allahım sağlık sıhat versin çocuğuma olmayanlara da inşallah Hayırlı, sağlıklı sıhatli bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Sizlere yardımcı olmak için buradayım ve birlikte normal yoldan (benim tabi ikincisi için) çocuk sahibi olmamız için inşallah&#8230;.
Bu arada araştırdım.
Alıntı &#8230;&#8230;.. Eşimin sperm sayısı 50 milyon, morfolojik olarak normal de %4 'tü. Yani sayı değil morfoloji problemimiz vardı. Doktorumuzun önerisiyle eşim 3 ay boyunca "Kırmızı Kore Ginsengi" (günde 3 tane ve mutlaka Kore Ginsengi olacak) "Evicap 400 mg" ve "Coraspin" kullandı. Ayrıca yine üç ay boyunca Saraçoğlu'nun "keçiboynuzu" kürünü hiç aksatmadan sabah akşam içti. Üçüncü ayın sonunda sperm sayısı 100 milyona, normal morfoloji oranı da %9'a çıktı. Testler Krugger Kriterlerine göre yapıldı. Ancak iki test ayrı labaratuvarlarda yapıldı. Her ikisi de gayet iyiler ama farkın bir kısmı buradan kaynaklanıyor olsa bile yine de işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü tam tüp bebek tedavisine başlayacakken 3. ayın sonunda doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim :) süprizzzzz

Alıntı &#8230;&#8230;&#8230;.. arkadaşlar bundan 3 ay önce eşimin ileri sperm hareketi &#37;10 du 2 kere aralıklarla test yapıldı varikosel denildi az kalsın ameliyat olacaktı.bir doktor tavsiyesi üzerine olmayın şunları kullanın gene gelin denildi.eşim 3 ay her sabah evicap 500 mg lık e vitamini aç karnına,tok karnına zinco adlı çinko hapı günde 1 tane, solgar l arginine 500 lük sabah akşam tok karnına ve keçiboynuzu suyu ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içti daha sonra 3 ay boyunca her akşam bir bardak içti.çocugunuz olmaz hemen ameliyat denildi ama çok şükür hamileyim çok mutluyum sizde uygulayın derim.keçiboynuzunu herbardak için 3 adet keçiboynuzu atacaksınız günlük yapın taze olsun ve keçi boynuzlarının krılmamış olmasına dikkat edin.keçiboynuzu kürü diye aratın çıkcaktır ayrıntıları uygulayın işe yarıyor

Back
X