- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
Aslında ben dopiğin başlığını eksik açmışım ama değiştiremiyorum herhalde….
Sadece ileri hareket demişim fakat burada bütün değerleri (Sayı, hareket, morfoloji) deseydim daha iyi olacaktı. Evet bu değerlerde bir düşüklük varsa eşinizin hormonlarına (FSH, Testesteron … vs) baktırın..
Eşimde FSH ve Kolestrol yüksek çıktı ve morfoloji değeri 1, 2 ve 3 arası değişiyor …
FSH 13.44 idi. kürlerle 12.09 oldu
Fakat kolestrolü 250 olduğu için ileri hareket, morfoloji ve sayıya yaptığımız kürlerin faydası olmamış.
Bizde Kolestrol için
Biberiye
Böğürtlen
Dağ kekiği
Çoban Çökerten karışımı kullanıyoruz
Bu arada Kırmızı Kore Ginsengi, Evicap 400 mg, Balık yağı,
Arı sütü bal probolis daha bir çok karışım (Aktarın hazırladığı), akşamdan hazırladığım suyun içine ceviz (Bu hem kolestrol hemde çinko için) sabah içiyor
Fsh için yine hayıt ektrastı
Bir ay sonra sonuca baktıracağız.. Bende merak ediyorum kolestrol düşünce sayı, ileri hareket ve morfoloji de yükselme olacakmı diye… Çünkü eğer öyle ise 10 sene bir kolestrol yüzünden uğraşmışım… ve tüp bebekle çocuk sahibi olmuşum…. Kısmet artık Allahım sağlık sıhat versin çocuğuma olmayanlara da inşallah Hayırlı, sağlıklı sıhatli bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Sizlere yardımcı olmak için buradayım ve birlikte normal yoldan (benim tabi ikincisi için) çocuk sahibi olmamız için inşallah….
Bu arada araştırdım.
Alıntı …….. Eşimin sperm sayısı 50 milyon, morfolojik olarak normal de %4 'tü. Yani sayı değil morfoloji problemimiz vardı. Doktorumuzun önerisiyle eşim 3 ay boyunca "Kırmızı Kore Ginsengi" (günde 3 tane ve mutlaka Kore Ginsengi olacak) "Evicap 400 mg" ve "Coraspin" kullandı. Ayrıca yine üç ay boyunca Saraçoğlu'nun "keçiboynuzu" kürünü hiç aksatmadan sabah akşam içti. Üçüncü ayın sonunda sperm sayısı 100 milyona, normal morfoloji oranı da %9'a çıktı. Testler Krugger Kriterlerine göre yapıldı. Ancak iki test ayrı labaratuvarlarda yapıldı. Her ikisi de gayet iyiler ama farkın bir kısmı buradan kaynaklanıyor olsa bile yine de işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü tam tüp bebek tedavisine başlayacakken 3. ayın sonunda doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim :) süprizzzzz
Alıntı ……….. arkadaşlar bundan 3 ay önce eşimin ileri sperm hareketi %10 du 2 kere aralıklarla test yapıldı varikosel denildi az kalsın ameliyat olacaktı.bir doktor tavsiyesi üzerine olmayın şunları kullanın gene gelin denildi.eşim 3 ay her sabah evicap 500 mg lık e vitamini aç karnına,tok karnına zinco adlı çinko hapı günde 1 tane, solgar l arginine 500 lük sabah akşam tok karnına ve keçiboynuzu suyu ilk hafta sabah aç akşam yatmadan önce içti daha sonra 3 ay boyunca her akşam bir bardak içti.çocugunuz olmaz hemen ameliyat denildi ama çok şükür hamileyim çok mutluyum sizde uygulayın derim.keçiboynuzunu herbardak için 3 adet keçiboynuzu atacaksınız günlük yapın taze olsun ve keçi boynuzlarının krılmamış olmasına dikkat edin.keçiboynuzu kürü diye aratın çıkcaktır ayrıntıları uygulayın işe yarıyor
alıntıları kimlerden aldın canım??kim yazmış?ne güzel umut oldular