Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle hemen kıskanmam.tanıştırmak istiyorsa tanışırım.
şöyle bişey var.sizden daha güzel birileri heryerde eşinizin karşısına çıkabilir.bu durum işyeri ile sınırlı olmamalı.ayrıca her güzel bayan da birilerini yoldan çıkarmıyor.kaldı ki eşlerimiz bizi en güzeli olduğumuz için seçmedi öyle değil mi?o halde neden daha güzelini görünce bizleri bıraksın ki!!!
eşinize güveniyorsanız,ilişkinizde herşey yolundaysa bunları dert etmeyin kendinize.
o bayanlarla tanışın belki güzel dostluklar oluşur.
doğru söylüyosun aslında.yapacak adam her yerde ve şartta yapar zaten.uçanı kaçanı affetmez.ama kızlardan birinin platonik bir ilgisi olduğunu öğrenmiştim eşime karşı.ama tabi o bunu bilmiyor.bunu bile bilede tanışmak istemiyorum açıkcası.belkide eşime güvenim varda kendime güvenim tam yok
böyle zamanlarda kendinize her zaman olduğundan daha çok güvenmelisiniz.
hem onlarla tanışarak kontrolü biraz daha elinize alırsınız.
iş yerinde ki samimiyetlerinin boyutunu da daha iyi anlarsınız.[/QUOTE
aslında kendime her zaman güvenirim.güzel ve alımlıda bulurum.kızı gördüm kız çok güzel ve gencecik.ama hani hissedersinya 6.his kötü oluyorum .adı geçtiğinde bile tahammül edemiyorum.eşimde bilmiyor tabi kızın hislerini.söylemekte istemiyorum.ama ben o kızı çok kıskanıyorum ya.
doğru söylüyosun aslında.yapacak adam her yerde ve şartta yapar zaten.uçanı kaçanı affetmez.ama kızlardan birinin platonik bir ilgisi olduğunu öğrenmiştim eşime karşı.ama tabi o bunu bilmiyor.bunu bile bilede tanışmak istemiyorum açıkcası.belkide eşime güvenim varda kendime güvenim tam yok
canım kızın eşine karşı ilgisi varsa kıskanmakta haklısın.bence eşinle konuş o kızla arasına mesafe koysun.sonuçta kız boş değil.
öyle ama eşimede söylemek istemiyorum.kaba tabirle eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemiyorum anlıycağın. bakalım bi çözüm yolu bulcam inşallah.eşimede çaktırmadan tabii
Eşinizin tanıştırmak istemesinin hem iyi yönü var hemde kötü. (tam kötü de denilmez belki)
Sizi tanıştırmak istemesi, sizi saklamadığını, size değer verdiğini gösterir..
Tanıştırmak istemesi, çok iyiler demesi; samimiyet kurduğunu gösterir. İş ortamı için doğal mı bilmiyorum.İşten işe değişir.
Bence eşiniz tanıştırmak istiyorsa tanışmalısınız..Ev ortamında değilde dışarıda bir yemekte belki.