• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin iş arkadaşları

umutumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
202
3
68
Diğer
eşinizin iş yerindeki bekar bayanları kıskanır mısınız. samimi olmaması için yasak koyar mısınız. sizden daha bakımlı ,daha alımlı ,daha genç olsalar mesela......ve eşiniz ısrarla sizi tanıştırmak istese çok iyi insanlar olduğunu söylese sürekli.ne düşünürsünüz

öyle hemen kıskanmam.tanıştırmak istiyorsa tanışırım.
şöyle bişey var.sizden daha güzel birileri heryerde eşinizin karşısına çıkabilir.bu durum işyeri ile sınırlı olmamalı.ayrıca her güzel bayan da birilerini yoldan çıkarmıyor.kaldı ki eşlerimiz bizi en güzeli olduğumuz için seçmedi öyle değil mi?o halde neden daha güzelini görünce bizleri bıraksın ki!!!
eşinize güveniyorsanız,ilişkinizde herşey yolundaysa bunları dert etmeyin kendinize.
o bayanlarla tanışın belki güzel dostluklar oluşur.

öyle hemen kıskanmam.tanıştırmak istiyorsa tanışırım.
şöyle bişey var.sizden daha güzel birileri heryerde eşinizin karşısına çıkabilir.bu durum işyeri ile sınırlı olmamalı.ayrıca her güzel bayan da birilerini yoldan çıkarmıyor.kaldı ki eşlerimiz bizi en güzeli olduğumuz için seçmedi öyle değil mi?o halde neden daha güzelini görünce bizleri bıraksın ki!!!
eşinize güveniyorsanız,ilişkinizde herşey yolundaysa bunları dert etmeyin kendinize.
o bayanlarla tanışın belki güzel dostluklar oluşur.

doğru söylüyosun aslında.yapacak adam her yerde ve şartta yapar zaten.uçanı kaçanı affetmez.ama kızlardan birinin platonik bir ilgisi olduğunu öğrenmiştim eşime karşı.ama tabi o bunu bilmiyor.bunu bile bilede tanışmak istemiyorum açıkcası.belkide eşime güvenim varda kendime güvenim tam yok

böyle zamanlarda kendinize her zaman olduğundan daha çok güvenmelisiniz.

hem onlarla tanışarak kontrolü biraz daha elinize alırsınız.
iş yerinde ki samimiyetlerinin boyutunu da daha iyi anlarsınız.

Neden sizden daha genç ve bakımlı olsunlar ki?Tabiki tanışmalısınız,en azından kişilikleri hakkında fikriniz olur...

doğru söylüyosun aslında.yapacak adam her yerde ve şartta yapar zaten.uçanı kaçanı affetmez.ama kızlardan birinin platonik bir ilgisi olduğunu öğrenmiştim eşime karşı.ama tabi o bunu bilmiyor.bunu bile bilede tanışmak istemiyorum açıkcası.belkide eşime güvenim varda kendime güvenim tam yok

canım neden kendine güvenin tam yok.biraz açabilirmisin daha iyi yardımcı olabiliriz belki.

böyle zamanlarda kendinize her zaman olduğundan daha çok güvenmelisiniz.

hem onlarla tanışarak kontrolü biraz daha elinize alırsınız.
iş yerinde ki samimiyetlerinin boyutunu da daha iyi anlarsınız.[/QUOTE

aslında kendime her zaman güvenirim.güzel ve alımlıda bulurum.kızı gördüm kız çok güzel ve gencecik.ama hani hissedersinya 6.his kötü oluyorum .adı geçtiğinde bile tahammül edemiyorum.eşimde bilmiyor tabi kızın hislerini.söylemekte istemiyorum.ama ben o kızı çok kıskanıyorum ya.

tanışırım tabiki...kıskanırmıyım ??? bilmem belki bi an :))) ama mecnunun leylasını nasıl gördüğünü bilirim ve kimse umurumda olmaz :))) yasak koymak gibi bişey asla yapmam...kendimde o hakkı görmem üstelik yasak koyduğumu zannederek kendimi kandırmak istemem...

aslında diğer ikisinide kıskanıyorum :)ama platonik aşık olanı daha çok kıskanıyorum.ama bundan önce bu tarz hislerim yoktu.bilmiyorum ya depresyondayım sanırım

Böyle bi durumda tanışmanız dahada önemli .. Hatta samimiyette kurun bi kaç sağlam kişiliklilerle..

aslında eskilerden tanıdıklarım var.bunlar yeni o yüzden tanımıyorum bunları.simayen hepsini gördüm biliyorum ama tanışmıyoruz.merhabamız yok yani.bide eşim ikidebir tanıştırcam seni diyo uyuz oluyorum buna.

canım kızın eşine karşı ilgisi varsa kıskanmakta haklısın.bence eşinle konuş o kızla arasına mesafe koysun.sonuçta kız boş değil.

canım kızın eşine karşı ilgisi varsa kıskanmakta haklısın.bence eşinle konuş o kızla arasına mesafe koysun.sonuçta kız boş değil.

öyle ama eşimede söylemek istemiyorum.kaba tabirle eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemiyorum anlıycağın. bakalım bi çözüm yolu bulcam inşallah.eşimede çaktırmadan tabii

öyle ama eşimede söylemek istemiyorum.kaba tabirle eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemiyorum anlıycağın. bakalım bi çözüm yolu bulcam inşallah.eşimede çaktırmadan tabii

eşine direk söylemek istemiyorsan o kızla tanışıp bir iki görüştükten sonra eşine o kızı kötüleyebilirsin,hoşlanmadığını,sizin ailenize uygun olmadığını ikinizn de görüşmesinin doğru olmayacağını filan söyleyebilirsin mesela

Ben olsam kesınlıkle tanısırdım ve kendımden cok emın bı şekılde gıderdım baktım gözüm tutmadı kesınlıkle yasak koyardım

Kesinlikle tanışırım

eşim tanıştırmak istiyorsa memnun kalırım hem

muhabbet artıkça kontrol elimde olur farkettirmeden :34:

ısrarla tanıştırmak istemesini anlamadım.
evli olsalar iş dışında ailece görüşme niyeti olabilirdi.
ama bekar kız arkadaşıyla denk gelirse usulen tanışılır.
neden ille tanışmanızı istiyor.
belki sen tanıyıp ortada bişey olmadığını gör rahat et diye düşünüyor.

Eşinizin tanıştırmak istemesinin hem iyi yönü var hemde kötü. (tam kötü de denilmez belki)

Sizi tanıştırmak istemesi, sizi saklamadığını, size değer verdiğini gösterir..

Tanıştırmak istemesi, çok iyiler demesi; samimiyet kurduğunu gösterir. İş ortamı için doğal mı bilmiyorum.İşten işe değişir.

Bence eşiniz tanıştırmak istiyorsa tanışmalısınız..Ev ortamında değilde dışarıda bir yemekte belki.

Eşinizin tanıştırmak istemesinin hem iyi yönü var hemde kötü. (tam kötü de denilmez belki)

Sizi tanıştırmak istemesi, sizi saklamadığını, size değer verdiğini gösterir..

Tanıştırmak istemesi, çok iyiler demesi; samimiyet kurduğunu gösterir. İş ortamı için doğal mı bilmiyorum.İşten işe değişir.

Bence eşiniz tanıştırmak istiyorsa tanışmalısınız..Ev ortamında değilde dışarıda bir yemekte belki.

duygularıma tercuman oldunuz.bugün bende bu konuyu çok düşündüm.ve dediğiniz gibi davrancam.yorum için teşekkür ederim arkadaşım

Back
X